Find billige fly til Kumasi

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Indsigter og trends for flyrejser til Kumasi

Få indsigter om din flyrejse til Kumasi, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilket er det absolut billigste fly til Kumasi?

392 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Kumasi. Dette fly er fra Accra og er 57% billigere end de fleste andre flyrejser til Kumasi. Hvis du vil finde den billigste pris til Kumasi fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:


De billigste fly til lufthavne i nærheden af Kumasi

Find de billigste fly til disse Kumasi-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Kumasi

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Kumasi

København (CPH) til Kumasi (KMS)

Fly til Kumasi ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Kumasi, hvor den gennemsnitlige pris er 7.068 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL KUMASI FRA KØBENHAVNjanuar21% billigereAt flyve fra København til Kumasi ​​koster i gennemsnit blot 5.086 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL KUMASI FRA KØBENHAVNaugust37% dyrereDet koster cirka 8.901 kr. at flyve til Kumasi ​​fra København i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL KUMASI FRA KØBENHAVNseptember546% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Kumasi fra København i september end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Kumasi

Hvis du ikke har mulighed for at rejse i januar, kan du booke flyrejser til Kumasi fra Danmark i april i stedet. Fly til Kumasi i april, selvom de ikke er helt så billige som dem i januar, har stadig kun et gennemsnit på omkring 5.164 kr..

Lufthavn: Sunyani kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Kumasi.

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Kumasi Lufthavn: Sunyani, hvor gennemsnitsprisen er 912 kr.. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Andre kabineklasser på fly til Kumasi

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Kumasi

Kom i gang med at planlægge din rejse til Kumasi


Find billige flybilletter til andre byer i Ghana

Ghana er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Kumasi. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Fly til Kumasi med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Kumasi.

Prisagenter på fly til Kumasi er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.