Find billige flybilletter til Rangoon

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 28.6
tir. 5.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Rangoon

Find de billigste fly til disse Rangoon-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Rangoon

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Rangoon

København (CPH) til Rangoon (RGN)

Fly til Rangoon ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Rangoon Mingaladon, hvor den gennemsnitlige pris er 7.913 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL RANGOON FRA KØBENHAVNseptember29% billigereAt flyve fra København til Rangoon ​​koster i gennemsnit blot 5.583 kr. i september
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL RANGOON FRA KØBENHAVNdecember62% dyrereDet koster cirka 12.853 kr. at flyve til Rangoon ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL RANGOON FRA KØBENHAVNmaj586% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Rangoon fra København i maj end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Rangoon?

Generelt er september den billigste måned at flyve fra Danmark til Rangoon på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 5.583 kr.. Hvis du ikke kan rejse til Rangoon i september, så rejs fra Danmark i november, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 5.858 kr..Gode tilbud på fly til Rangoon

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Rangoon fundet af momondos brugere for nylig
Finnair
CPHKøbenhavn Kastrup
44t. 05min.
RGNRangoon Mingaladon

Find de billigste enkeltbilletter til Rangoon

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Rangoon, så se nogle af vores tilbud herunder fra Finnair
Finnair
CPHKøbenhavn Kastrup
44t. 05min.
RGNRangoon Mingaladon

Hvilke flyselskaber flyver til Rangoon?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Rangoon

Hvilke flyselskaber flyver til Rangoon?

På rejser til Rangoon fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med en af disse populære flyselskaber: Qatar Airways, Cathay Pacific, Thai Airways eller Aeroflot. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med en af disse populære flyselskaber.

Thai Airways-fly til Rangoon

Thai Airways er et populært valg for brugere, der rejser til Rangoon. Selskabet flyver 6 fly om ugen til Rangoon, og de flyver oftest fra Bangkok Suvarnabhumi. Billetpriserne hos Thai Airways afhænger af, hvornår og hvor du skal flyve fra. momondo-brugere har fundet tilbud på helt ned til 5.631 kr. (fra Aalborg). I 16 anmeldelser har momondo-brugere givet Thai Airways en gennemsnitlig bedømmelse på 7,6/10.


Populære fly til Rangoon

Find dine flybilletter til Rangoon blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Rangoon
Hurtigste flyvetid44t. 05min.
Laveste pris11.823 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Rangoon


Find billige flybilletter til andre byer i Myanmar

Myanmar er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Rangoon.

Ja. Alle fly til Rangoon på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Rangoon.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Rangoon, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Rangoon spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.