Udlejningsbiler fra Enterprise i Miami

Find og sammenlign gode tilbud på Enterprise udlejningsbiler i Miami

Miami, FL, USA
24. sep. — 1. okt.
Samme aflevering
Miami, FL, USA
fre. 24.9
Middag
fre. 1.10
Middag
Chaufførens alder:

Enterprise biludlejningstilbud i Miami, Florida

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Mellemstor

189 kr. - 495 kr.

Alle biltyper

234 kr. - 485 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Enterprise i Miami, Florida er i februar når priserne er 189 kr. per dag i gennemsnit. 189 kr. per dag er 39% lavere end den gennemsnitlige årspris på 308 kr. for en Enterprise Mellemstor udlejningsbil i Miami. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Enterprise i Miami, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Mellemstor udlejningsbiler fra Enterprise alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Enterprise i Miami, Florida er i november når priserne er 240 kr. per dag i gennemsnit. 240 kr. per dag er 36% lavere end den gennemsnitlige årspris på 377 kr. for en Enterprise Stor udlejningsbil i Miami. Mens november nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Enterprise i Miami, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Stor udlejningsbiler fra Enterprise alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Enterprise i Miami, Florida er i marts når priserne er 226 kr. per dag i gennemsnit. 226 kr. per dag er 30% lavere end den gennemsnitlige årspris på 321 kr. for en Enterprise SUV udlejningsbil i Miami. Mens marts nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Enterprise i Miami, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på SUV udlejningsbiler fra Enterprise alt efter hvilken dag du booker.


Miami Enterprise lokationer

Herunder kan du finde information om alle Enterprise biludlejningssteder i Miami, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
26 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,2

Comfort

8,4

Samlet

8,1

Afhentning/aflevering

8,1

Valuta for pengerne

8,0

Information om Enterprise udlejningsbiler i Miami

 • Er det sikkert at leje en bil fra Enterprise i Miami under COVID-19?

  Enterprise udlejningslokationer i Miami er alle underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed under COVID-19. Forbedringer som disinfektion af berøringsflader samt en liste af ekstra foranstaltninger, er blot et par eksempler på hvordan Enterprise er engageret i at bremse smitten i Miami:
  • Udlejning direkte på vejen for at opretholde social afstand
  • Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
  • Forbedret rengøring af shuttlebusser
  • Løfte om fuld rengøring
  • Grundig oplæring af personalet

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Enterprise i Miami koste i oktober?

  Billeje i Miami fra Enterprise i oktober vil i gennemsnit koste 384 kr. per dag. Nogle brugere fandt dog priser sidste oktober helt ned til 252 kr. per dag fra Enterprise, Så du kan være heldig, at finde lignende priser i år. Hvis du ønsker at leje en bil i Miami i en uge, er den gennemsnitlige pris 2.685 kr. for en udlejningsbil fra Enterprise.

 • Har Enterprise en lokation i Lufthavn: Miami?

  Ja, Enterprise har 1 lokation i Lufthavn: Miami som som er beliggende på 3900 Nw 25th St.

 • Tilbyder Enterprise gratis afbestilling af lejebiler i Miami?

  Enterprise tilbyder gratis afbestilling af billeje i Miami (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Enterprise, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Enterprise.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Enterprise når man er i Miami i oktober?

  Den mest populære type af bil at leje fra Enterprise i Miami i oktober er SUV udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 417 kr. per dag for SUV udlejningsbiler i oktober, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 276 kr. per dag.

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra Enterprise i Miami?

  Den billigste type bil Enterprise tilbyder i Miami er SUV til 417 kr. i gennemsnit per dag. 417 kr. per dag er 16% billigere end den dyreste bil tilgængelig hos Enterprise, så du ender med at spare nogle penge ved at vælge billigere model. 25% af momondo-brugere som har lejet en bil i Miami fra Enterprise valgte SUV, ofte grundet besparelsen.

 • Hvor mange Enterprise biludlejningslokationer er der i Miami?

  I Miami har Enterprise 26 lokationer. 3900 Nw 25th St er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 22% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Miami fra Enterprise, 3900 Nw 25th St lokationen.