Udlejningsbiler fra Enterprise i Miami

Find og sammenlign gode tilbud på Enterprise udlejningsbiler i Miami

Miami, FL, USA
12. okt. — 19. okt.
Samme aflevering
Miami, FL, USA
ons. 12.10
Middag
ons. 19.10
Middag
Chaufførens alder:

Enterprise biludlejningstilbud i Miami, Florida

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Mellemstor

390 kr. - 1.012 kr.

Alle biltyper

459 kr. - 778 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Enterprise i Miami, Florida er i maj når priserne er 390 kr. per dag i gennemsnit. 390 kr. per dag er 39% lavere end den gennemsnitlige årspris på 638 kr. for en Enterprise Mellemstor udlejningsbil i Miami. Mens maj nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Enterprise i Miami, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på Mellemstor udlejningsbiler fra Enterprise alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Enterprise i Miami, Florida er i februar når priserne er 332 kr. per dag i gennemsnit. 332 kr. per dag er 49% lavere end den gennemsnitlige årspris på 651 kr. for en Enterprise Stor udlejningsbil i Miami. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Enterprise i Miami, er januar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i januar på Stor udlejningsbiler fra Enterprise alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Enterprise i Miami, Florida er i april når priserne er 407 kr. per dag i gennemsnit. 407 kr. per dag er 29% lavere end den gennemsnitlige årspris på 572 kr. for en Enterprise SUV udlejningsbil i Miami. Mens april nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Enterprise i Miami, er oktober den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i oktober på SUV udlejningsbiler fra Enterprise alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Cabriolet bil fra Enterprise i Miami, Florida er i januar når priserne er 357 kr. per dag i gennemsnit. 357 kr. per dag er 52% lavere end den gennemsnitlige årspris på 744 kr. for en Enterprise Cabriolet udlejningsbil i Miami. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Cabriolet bil fra Enterprise i Miami, er marts den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i marts på Cabriolet udlejningsbiler fra Enterprise alt efter hvilken dag du booker.

Audi A4
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Enterprise

543 kr./dag

13 okt. – 24 okt.
Audi A4
Audi TT Coupé
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Enterprise

610 kr./dag

14 okt. – 25 okt.
Audi TT Coupé
Audi A3
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Enterprise

689 kr./dag

14 okt. – 25 okt.
Audi A3

Miami Enterprise lokationer

Herunder kan du finde information om alle Enterprise biludlejningssteder i Miami, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
26 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,3

Comfort

5,4

Samlet

5,0

Afhentning/aflevering

5,0

Value

4,8

Information om Enterprise udlejningsbiler i Miami

Enterprise udlejningslokationer i Miami er alle underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed under COVID-19. Forbedringer som disinfektion af berøringsflader samt en liste af ekstra foranstaltninger, er blot et par eksempler på hvordan Enterprise er engageret i at bremse smitten i Miami:
• Udlejning direkte på vejen for at opretholde social afstand
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Forbedret rengøring af shuttlebusser
• Løfte om fuld rengøring
• Grundig oplæring af personalet

Ja, Enterprise har 1 lokation i Lufthavn: Miami som som er beliggende på 3900 Nw 25th St.

Enterprise tilbyder gratis afbestilling af billeje i Miami (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Enterprise, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Enterprise.

Den mest populære type af bil at leje fra Enterprise i Miami i november er Stor mellemklasse udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 672 kr. per dag for Stor mellemklasse udlejningsbiler i november, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 672 kr. per dag.

I Miami har Enterprise 26 lokationer. 3900 Nw 25th St er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 51% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Miami fra Enterprise, 3900 Nw 25th St lokationen.


Enterprise biler i andre byer i USA

Find Enterprise tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i USA, som Los Angeles og Raleigh