Udlejningsbiler fra Enterprise Rent-A-Car i Miami

Find og sammenlign gode tilbud på Enterprise Rent-A-Car udlejningsbiler i Miami

Miami, FL, USA
4. okt. — 11. okt.
Samme aflevering
Miami, FL, USA
ons. 4.10
Middag
ons. 11.10
Middag
Chaufførens alder:

Enterprise Rent-A-Car biludlejningstilbud i Miami, Florida

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

174 kr. - 726 kr.

Alle biltyper

449 kr. - 737 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Enterprise Rent-A-Car i Miami, Florida er i januar når priserne er 174 kr. per dag i gennemsnit. 174 kr. per dag er 65% lavere end den gennemsnitlige årspris på 491 kr. for en Enterprise Rent-A-Car Lille udlejningsbil i Miami. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Enterprise Rent-A-Car i Miami, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Lille udlejningsbiler fra Enterprise Rent-A-Car alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Enterprise Rent-A-Car i Miami, Florida er i september når priserne er 358 kr. per dag i gennemsnit. 358 kr. per dag er 41% lavere end den gennemsnitlige årspris på 604 kr. for en Enterprise Rent-A-Car Mellemstor udlejningsbil i Miami. Mens september nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Enterprise Rent-A-Car i Miami, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på Mellemstor udlejningsbiler fra Enterprise Rent-A-Car alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Enterprise Rent-A-Car i Miami, Florida er i april når priserne er 392 kr. per dag i gennemsnit. 392 kr. per dag er 34% lavere end den gennemsnitlige årspris på 591 kr. for en Enterprise Rent-A-Car Stor udlejningsbil i Miami. Mens april nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Enterprise Rent-A-Car i Miami, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Stor udlejningsbiler fra Enterprise Rent-A-Car alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Enterprise Rent-A-Car i Miami, Florida er i april når priserne er 382 kr. per dag i gennemsnit. 382 kr. per dag er 30% lavere end den gennemsnitlige årspris på 547 kr. for en Enterprise Rent-A-Car SUV udlejningsbil i Miami. Mens april nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Enterprise Rent-A-Car i Miami, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på SUV udlejningsbiler fra Enterprise Rent-A-Car alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Cabriolet bil fra Enterprise Rent-A-Car i Miami, Florida er i januar når priserne er 340 kr. per dag i gennemsnit. 340 kr. per dag er 52% lavere end den gennemsnitlige årspris på 705 kr. for en Enterprise Rent-A-Car Cabriolet udlejningsbil i Miami. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Cabriolet bil fra Enterprise Rent-A-Car i Miami, er marts den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i marts på Cabriolet udlejningsbiler fra Enterprise Rent-A-Car alt efter hvilken dag du booker.

Audi A3
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Enterprise Rent-A-Car

355 kr./dag

22 nov. – 5 dec.
Audi A3
Audi A3
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Enterprise Rent-A-Car

355 kr./dag

22 nov. – 5 dec.
Audi A3
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Enterprise Rent-A-Car

400 kr./dag

10 okt. – 19 okt.
Chevrolet Sonic Sedan

Miami Enterprise Rent-A-Car lokationer

Herunder kan du finde information om alle Enterprise Rent-A-Car biludlejningssteder i Miami, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Enterprise Rent-A-Car

26 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,8

Comfort

6,9

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

6,6

Value

6,5

Information om Enterprise Rent-A-Car udlejningsbiler i Miami

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Enterprise Rent-A-Car i Miami koste i oktober?

Billeje i Miami fra Enterprise Rent-A-Car i oktober vil i gennemsnit koste 533 kr. per dag. Nogle brugere fandt dog priser sidste oktober helt ned til 441 kr. per dag fra Enterprise Rent-A-Car, Så du kan være heldig, at finde lignende priser i år. Hvis du ønsker at leje en bil i Miami i en uge, er den gennemsnitlige pris 3.731 kr. for en udlejningsbil fra Enterprise Rent-A-Car.

Har Enterprise Rent-A-Car en lokation i Miami Lufthavn?

Ja, Enterprise Rent-A-Car har 1 lokation i Miami Lufthavn som som er beliggende på 3900 Nw 25th St.

Tilbyder Enterprise Rent-A-Car gratis afbestilling af lejebiler i Miami?

Enterprise Rent-A-Car tilbyder gratis afbestilling af billeje i Miami (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Enterprise Rent-A-Car, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Enterprise Rent-A-Car.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Enterprise Rent-A-Car når man er i Miami i oktober?

Den mest populære type af bil at leje fra Enterprise Rent-A-Car i Miami i oktober er Stor mellemklasse udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 557 kr. per dag for Stor mellemklasse udlejningsbiler i oktober, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 517 kr. per dag.

Hvor mange Enterprise Rent-A-Car biludlejningslokationer er der i Miami?

I Miami har Enterprise Rent-A-Car 26 lokationer. 3900 Nw 25th St er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 45% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Miami fra Enterprise Rent-A-Car, 3900 Nw 25th St lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Miami?

Priser for biler i Miami opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Miami?

Fra september 2023 er der 222 udbydere at vælge mellem for biler i Miami.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Miami?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Miami. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Miami?

For at leje en bil i Miami, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Enterprise Rent-A-Car biler i andre byer i USA

Find Enterprise Rent-A-Car tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i USA, som ENTERPRISE RENT-A-CAR I, ENTERPRISE RENT-A-CAR I, og ENTERPRISE RENT-A-CAR I

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Miami på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.