Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Udlejningsbiler fra Sixt i Miami

Find og sammenlign gode tilbud på Sixt udlejningsbiler i Miami

Miami, FL, USA
8. 3月 — 15. 3月
Miami, FL, USA
金 8.3
Middag
金 15.3
Middag
Chaufførens alder:
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Sixt biludlejningstilbud i Miami, Florida

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

194 kr. - 685 kr.

Alle biltyper

376 kr. - 789 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Sixt i Miami, Florida er i august når priserne er 194 kr. per dag i gennemsnit. 194 kr. per dag er 52% lavere end den gennemsnitlige årspris på 408 kr. for en Sixt Lille udlejningsbil i Miami. Mens august nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Sixt i Miami, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på Lille udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Miami, Florida er i november når priserne er 283 kr. per dag i gennemsnit. 283 kr. per dag er 50% lavere end den gennemsnitlige årspris på 565 kr. for en Sixt Mellemstor udlejningsbil i Miami. Mens november nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Miami, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på Mellemstor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Sixt i Miami, Florida er i oktober når priserne er 378 kr. per dag i gennemsnit. 378 kr. per dag er 34% lavere end den gennemsnitlige årspris på 569 kr. for en Sixt Stor udlejningsbil i Miami. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Sixt i Miami, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Stor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Sixt i Miami, Florida er i september når priserne er 322 kr. per dag i gennemsnit. 322 kr. per dag er 37% lavere end den gennemsnitlige årspris på 508 kr. for en Sixt SUV udlejningsbil i Miami. Mens september nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Sixt i Miami, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på SUV udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Luksus bil fra Sixt i Miami, Florida er i oktober når priserne er 265 kr. per dag i gennemsnit. 265 kr. per dag er 53% lavere end den gennemsnitlige årspris på 559 kr. for en Sixt Luksus udlejningsbil i Miami. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Luksus bil fra Sixt i Miami, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Luksus udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Cabriolet bil fra Sixt i Miami, Florida er i november når priserne er 474 kr. per dag i gennemsnit. 474 kr. per dag er 48% lavere end den gennemsnitlige årspris på 911 kr. for en Sixt Cabriolet udlejningsbil i Miami. Mens november nok er den billigste måned at leje en Cabriolet bil fra Sixt i Miami, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Cabriolet udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.


Miami Sixt lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sixt biludlejningssteder i Miami, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Sixt

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

7,9

Samlet

7,1

Afhentning/aflevering

7,2

Value

7,1

Information om Sixt udlejningsbiler i Miami

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Sixt i Miami koste i marts?

Billeje i Miami fra Sixt i marts vil i gennemsnit koste 467 kr. per dag. Nogle brugere fandt dog priser sidste marts helt ned til 268 kr. per dag fra Sixt, Så du kan være heldig, at finde lignende priser i år. Hvis du ønsker at leje en bil i Miami i en uge, er den gennemsnitlige pris 3.269 kr. for en udlejningsbil fra Sixt.

Har Sixt en lokation i Miami Lufthavn?

I øjeblikket Sixt har 1 lokation i Miami Lufthavn:
3900 NW 25th Street #414.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Sixt når man er i Miami i marts?

Overvej SUV udlejningsbiler fra Sixt hvis du har brug for en udlejningsbil i Miami i marts. Når du lejer SUV biler i marts, kan du forvente gennemsnitspriser på 478 kr. per dag og helt ned til 424 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraSixt—SUV bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Sixt i Miami?

For 475 kr./dag i gennemsnit, er en Premium den billigste type af udlejningsbil fra Sixt i Miami (38% billigere end den dyreste udlejningsbil fra Sixt). I det seneste år har 14% af momondo-brugere som vælger at leje fra Sixt mens de er i Miami lejet en Premium for at spare penge.Husk, at Sixt også har andre typer af biler tilgængelige alt efter dine behov på rejsen.

Hvor mange Sixt biludlejningslokationer er der i Miami?

Der er 5 Sixt biludlejningslokationer i Miami. Ifølge vores brugere er den mest populære Sixt lokation i Miami beliggende på 3900 NW 25th Street #414. 65% af vores brugere som har lejet bil fra Sixt i Miami lejede fra denne lokation det seneste år.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Miami?

Priser for biler i Miami opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Miami?

Fra februar 2024 er der 229 udbydere at vælge mellem for biler i Miami.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Miami?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Miami. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Miami?

For at leje en bil i Miami, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Miami på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i Miami


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Biler i Miami
金 8.3
Middag
金 15.3
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo