Udlejningsbiler fra Sixt i Miami

Find og sammenlign gode tilbud på Sixt udlejningsbiler i Miami

Miami, FL, USA
6. dec. — 13. dec.
Samme aflevering
Miami, FL, USA
tir. 6.12
Middag
tir. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

Sixt biludlejningstilbud i Miami, Florida

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

165 kr. - 1.151 kr.

Alle biltyper

380 kr. - 1.037 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Sixt i Miami, Florida er i oktober når priserne er 165 kr. per dag i gennemsnit. 165 kr. per dag er 58% lavere end den gennemsnitlige årspris på 394 kr. for en Sixt Lille udlejningsbil i Miami. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Sixt i Miami, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Lille udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Miami, Florida er i september når priserne er 292 kr. per dag i gennemsnit. 292 kr. per dag er 33% lavere end den gennemsnitlige årspris på 437 kr. for en Sixt Mellemstor udlejningsbil i Miami. Mens september nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Miami, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Mellemstor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Sixt i Miami, Florida er i december når priserne er 378 kr. per dag i gennemsnit. 378 kr. per dag er 42% lavere end den gennemsnitlige årspris på 651 kr. for en Sixt Stor udlejningsbil i Miami. Mens december nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Sixt i Miami, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Stor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Sixt i Miami, Florida er i september når priserne er 292 kr. per dag i gennemsnit. 292 kr. per dag er 41% lavere end den gennemsnitlige årspris på 495 kr. for en Sixt SUV udlejningsbil i Miami. Mens september nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Sixt i Miami, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på SUV udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Varevogn bil fra Sixt i Miami, Florida er i oktober når priserne er 313 kr. per dag i gennemsnit. 313 kr. per dag er 54% lavere end den gennemsnitlige årspris på 686 kr. for en Sixt Varevogn udlejningsbil i Miami. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Varevogn bil fra Sixt i Miami, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på Varevogn udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Luksus bil fra Sixt i Miami, Florida er i januar når priserne er 378 kr. per dag i gennemsnit. 378 kr. per dag er 27% lavere end den gennemsnitlige årspris på 516 kr. for en Sixt Luksus udlejningsbil i Miami. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Luksus bil fra Sixt i Miami, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Luksus udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Cabriolet bil fra Sixt i Miami, Florida er i juni når priserne er 284 kr. per dag i gennemsnit. 284 kr. per dag er 56% lavere end den gennemsnitlige årspris på 649 kr. for en Sixt Cabriolet udlejningsbil i Miami. Mens juni nok er den billigste måned at leje en Cabriolet bil fra Sixt i Miami, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Cabriolet udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Sixt

347 kr./dag

13 jan. – 24 jan.
Chevrolet Sonic Sedan

Miami Sixt lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sixt biludlejningssteder i Miami, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Sixt

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,9

Comfort

7,7

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

7,1

Value

7,0

Information om Sixt udlejningsbiler i Miami

Sixt ønsker at deres kunder og personale i Miami skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Sixt indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Miami. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Billeje i Miami fra Sixt i december vil i gennemsnit koste 448 kr. per dag. Nogle brugere fandt dog priser sidste december helt ned til 349 kr. per dag fra Sixt, Så du kan være heldig, at finde lignende priser i år. Hvis du ønsker at leje en bil i Miami i en uge, er den gennemsnitlige pris 3.137 kr. for en udlejningsbil fra Sixt.

I øjeblikket Sixt har 1 lokation i Lufthavn: Miami:
3900 NW 25th Street #414.

Overvej SUV udlejningsbiler fra Sixt hvis du har brug for en udlejningsbil i Miami i december. Når du lejer SUV biler i december, kan du forvente gennemsnitspriser på 452 kr. per dag og helt ned til 349 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraSixt—SUV bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

For 457 kr./dag i gennemsnit, er en Stor den billigste type af udlejningsbil fra Sixt i Miami (28% billigere end den dyreste udlejningsbil fra Sixt). I det seneste år har 5% af momondo-brugere som vælger at leje fra Sixt mens de er i Miami lejet en Stor for at spare penge.Husk, at Sixt også har andre typer af biler tilgængelige alt efter dine behov på rejsen.

Der er 5 Sixt biludlejningslokationer i Miami. Ifølge vores brugere er den mest populære Sixt lokation i Miami beliggende på 3900 NW 25th Street #414. 57% af vores brugere som har lejet bil fra Sixt i Miami lejede fra denne lokation det seneste år.


Sixt udlejningsbiler i Florida

Lej en bil fra Sixt i andre byer hele vejen igennem Florida som Orlando og Fort Lauderdale

Sixt biler i andre byer i USA

Find Sixt tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i USA, som Los Angeles og San Francisco

Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Miami

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Sixt? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Miami biludlejningsfirmaer