Udlejningsbiler fra Sixt i San Francisco

Find og sammenlign gode tilbud på Sixt udlejningsbiler i San Francisco

San Francisco, CA, USA
12. dec. — 19. dec.
San Francisco, CA, USA
tir. 12.12
Middag
tir. 19.12
Middag
Chaufførens alder:

Sixt biludlejningstilbud i San Francisco, Californien

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

210 kr. - 514 kr.

Alle biltyper

336 kr. - 1.010 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Sixt i San Francisco, Californien er i januar når priserne er 210 kr. per dag i gennemsnit. 210 kr. per dag er 46% lavere end den gennemsnitlige årspris på 387 kr. for en Sixt Lille udlejningsbil i San Francisco. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Sixt i San Francisco, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Lille udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Sixt i San Francisco, Californien er i januar når priserne er 275 kr. per dag i gennemsnit. 275 kr. per dag er 40% lavere end den gennemsnitlige årspris på 457 kr. for en Sixt Mellemstor udlejningsbil i San Francisco. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Sixt i San Francisco, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Mellemstor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Sixt i San Francisco, Californien er i december når priserne er 367 kr. per dag i gennemsnit. 367 kr. per dag er 44% lavere end den gennemsnitlige årspris på 652 kr. for en Sixt Stor udlejningsbil i San Francisco. Mens december nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Sixt i San Francisco, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Stor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Sixt i San Francisco, Californien er i januar når priserne er 318 kr. per dag i gennemsnit. 318 kr. per dag er 44% lavere end den gennemsnitlige årspris på 565 kr. for en Sixt SUV udlejningsbil i San Francisco. Mens januar nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Sixt i San Francisco, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på SUV udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Varevogn bil fra Sixt i San Francisco, Californien er i januar når priserne er 329 kr. per dag i gennemsnit. 329 kr. per dag er 39% lavere end den gennemsnitlige årspris på 540 kr. for en Sixt Varevogn udlejningsbil i San Francisco. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Varevogn bil fra Sixt i San Francisco, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Varevogn udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Luksus bil fra Sixt i San Francisco, Californien er i december når priserne er 367 kr. per dag i gennemsnit. 367 kr. per dag er 50% lavere end den gennemsnitlige årspris på 740 kr. for en Sixt Luksus udlejningsbil i San Francisco. Mens december nok er den billigste måned at leje en Luksus bil fra Sixt i San Francisco, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Luksus udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Cabriolet bil fra Sixt i San Francisco, Californien er i november når priserne er 311 kr. per dag i gennemsnit. 311 kr. per dag er 58% lavere end den gennemsnitlige årspris på 742 kr. for en Sixt Cabriolet udlejningsbil i San Francisco. Mens november nok er den billigste måned at leje en Cabriolet bil fra Sixt i San Francisco, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Cabriolet udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.


San Francisco Sixt lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sixt biludlejningssteder i San Francisco, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Sixt

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,5

Comfort

8,5

Samlet

7,8

Afhentning/aflevering

7,7

Value

7,8

Information om Sixt udlejningsbiler i San Francisco

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Sixt i San Francisco koste i januar?

I januar, kan du forvente at betale 433 kr. i gennemsnit per dag for at leje en bil fra Sixt i San Francisco. Den billigste pris vores brugere fandt for en udlejningsbil i San Francisco fra Sixt var 208 kr. per dag. Hvis du har brug for en udlejningsbil i mere end bare et par dage, koster en hel uges Sixt billeje i San Francisco i gennemsnit 3.032 kr. i januar. Husk at disse tilbud er baseret på sidste års priser, men du kan være heldig at finde lignende priser afhængigt af hvornår du reserverer og hvilken type bil du lejer.

Har Sixt en lokation i San Francisco Intl Lufthavn?

Ja, Sixt har 1 lokation i San Francisco Intl Lufthavn som som er beliggende på 780 N McDonnell Rd.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Sixt når man er i San Francisco i januar?

Den mest populære type af bil at leje fra Sixt i San Francisco i januar er Economy udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 240 kr. per dag for Economy udlejningsbiler i januar, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 153 kr. per dag.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Sixt i San Francisco?

At leje en Economy er den billigste type af bil tilgængelig fra Sixt i San Francisco. AT leje en Economy fra Sixt koster 240 kr./dag i gennemsnit (33% billigere end udlejningsfirmaet dyreste bil). I de sidste 12 måneder, har 19% af vores brugere valgt at leje en Economy for at spare penge på deres udlejningsbil i San Francisco.

Hvor mange Sixt biludlejningslokationer er der i San Francisco?

Der er 6 Sixt biludlejningslokationer i San Francisco. Ifølge vores brugere er den mest populære Sixt lokation i San Francisco beliggende på 780 N McDonnell Rd. 72% af vores brugere som har lejet bil fra Sixt i San Francisco lejede fra denne lokation det seneste år.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i San Francisco?

Priser for biler i San Francisco opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i San Francisco?

Fra december 2023 er der 96 udbydere at vælge mellem for biler i San Francisco.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i San Francisco?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder San Francisco. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i San Francisco?

For at leje en bil i San Francisco, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til San Francisco på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.