Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Udlejningsbiler fra Sixt i Orlando

Find og sammenlign gode tilbud på Sixt udlejningsbiler i Orlando

Chaufførens alder: 26-65
Wed 5.6
Wed 12.6
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Sixt biludlejningstilbud i Orlando, Florida

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Mellemstor

254 kr. - 955 kr.

Alle biltyper

322 kr. - 659 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Orlando, Florida er i november når priserne er 254 kr. per dag i gennemsnit. 254 kr. per dag er 43% lavere end den gennemsnitlige årspris på 447 kr. for en Sixt Mellemstor udlejningsbil i Orlando. Mens november nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Orlando, er marts den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i marts på Mellemstor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Sixt i Orlando, Florida er i december når priserne er 236 kr. per dag i gennemsnit. 236 kr. per dag er 45% lavere end den gennemsnitlige årspris på 429 kr. for en Sixt Stor udlejningsbil i Orlando. Mens december nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Sixt i Orlando, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på Stor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Sixt i Orlando, Florida er i december når priserne er 359 kr. per dag i gennemsnit. 359 kr. per dag er 27% lavere end den gennemsnitlige årspris på 494 kr. for en Sixt SUV udlejningsbil i Orlando. Mens december nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Sixt i Orlando, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på SUV udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Luksus bil fra Sixt i Orlando, Florida er i februar når priserne er 317 kr. per dag i gennemsnit. 317 kr. per dag er 36% lavere end den gennemsnitlige årspris på 494 kr. for en Sixt Luksus udlejningsbil i Orlando. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Luksus bil fra Sixt i Orlando, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på Luksus udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Sixt

303 kr./dag

28 Jun – 19 Jul
Chevrolet Sonic Sedan
Audi A4
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Sixt

305 kr./dag

28 Jun – 19 Jul
Audi A4
Audi A3
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Sixt

345 kr./dag

28 Jun – 19 Jul
Audi A3

Orlando Sixt lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sixt biludlejningssteder i Orlando, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Sixt

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,9

Comfort

7,9

Samlet

7,1

Afhentning/aflevering

7,2

Value

7,0

Information om Sixt udlejningsbiler i Orlando

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Sixt i Orlando koste i juni?

Ifølge sidste års data kan du forvente Sixt biludlejningspriser i Orlando at være 460 kr. per dag i gennemsnit i juni.Det er dog ikke umuligt at finde priser helt ned til 325 kr. per dag fra Sixt på denne tid af året i Orlando. Gennemsnitsprisen er typisk 3.217 kr. for en uges billeje fra Sixt i juni når man er i Orlando.

Har Sixt en lokation i Orlando Intl Lufthavn?

Der er 1 lokation i Orlando Intl Lufthavn. De adresser for dette Sixt biludlejningscenter er 1 Airport Blvd A.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Sixt når man er i Orlando i juni?

Den mest populære type af bil at leje fra Sixt i Orlando i juni er SUV udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 495 kr. per dag for SUV udlejningsbiler i juni, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 418 kr. per dag.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Sixt i Orlando?

Den billigste type udlejningsbil fra Sixt i Orlando er Stor mellemklasse (386 kr./dag i gennemsnit). I løbet af det seneste år har 19% af vores brugere, som lejede en bil fra Sixt, valgt en Stor mellemklasse grundet besparelsen. En Stor mellemklasse er desuden 16% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil fra Sixt i Orlando.

Hvor mange Sixt biludlejningslokationer er der i Orlando?

1 Airport Blvd A er den mest populære Sixt biludlejningslokation ud af de 3 lokationer de har i Orlando. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 84% af dem der valgte en udlejningsbil fra Sixt valgt at leje fra 1 Airport Blvd A lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Orlando?

Priser for biler i Orlando opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Orlando?

Fra maj 2024 er der 213 udbydere at vælge mellem for biler i Orlando.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Orlando?

Blandt forskellige lande, herunder Orlando, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Orlando?

For at leje en bil i Orlando, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Orlando på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Wed 5.6
Middag
Wed 12.6
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Orlando

Populære typer af udlejningsbiler i Orlando