Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Udlejningsbiler fra Alamo i Miami

Find og sammenlign gode tilbud på Alamo udlejningsbiler i Miami

Chaufførens alder: 26-65
Fri 28.6
Fri 5.7
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Alamo biludlejningstilbud i Miami, Florida

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

359 kr. - 621 kr.

Alle biltyper

473 kr. - 728 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Alamo i Miami, Florida er i januar når priserne er 359 kr. per dag i gennemsnit. 359 kr. per dag er 29% lavere end den gennemsnitlige årspris på 509 kr. for en Alamo Lille udlejningsbil i Miami. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Alamo i Miami, er marts den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i marts på Lille udlejningsbiler fra Alamo alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Alamo i Miami, Florida er i oktober når priserne er 426 kr. per dag i gennemsnit. 426 kr. per dag er 26% lavere end den gennemsnitlige årspris på 578 kr. for en Alamo Mellemstor udlejningsbil i Miami. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Alamo i Miami, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på Mellemstor udlejningsbiler fra Alamo alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Alamo i Miami, Florida er i november når priserne er 443 kr. per dag i gennemsnit. 443 kr. per dag er 32% lavere end den gennemsnitlige årspris på 650 kr. for en Alamo Stor udlejningsbil i Miami. Mens november nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Alamo i Miami, er oktober den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i oktober på Stor udlejningsbiler fra Alamo alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Alamo i Miami, Florida er i november når priserne er 441 kr. per dag i gennemsnit. 441 kr. per dag er 31% lavere end den gennemsnitlige årspris på 638 kr. for en Alamo SUV udlejningsbil i Miami. Mens november nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Alamo i Miami, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på SUV udlejningsbiler fra Alamo alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Varevogn bil fra Alamo i Miami, Florida er i november når priserne er 377 kr. per dag i gennemsnit. 377 kr. per dag er 40% lavere end den gennemsnitlige årspris på 632 kr. for en Alamo Varevogn udlejningsbil i Miami. Mens november nok er den billigste måned at leje en Varevogn bil fra Alamo i Miami, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Varevogn udlejningsbiler fra Alamo alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Luksus bil fra Alamo i Miami, Florida er i november når priserne er 412 kr. per dag i gennemsnit. 412 kr. per dag er 31% lavere end den gennemsnitlige årspris på 594 kr. for en Alamo Luksus udlejningsbil i Miami. Mens november nok er den billigste måned at leje en Luksus bil fra Alamo i Miami, er marts den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i marts på Luksus udlejningsbiler fra Alamo alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Cabriolet bil fra Alamo i Miami, Florida er i oktober når priserne er 426 kr. per dag i gennemsnit. 426 kr. per dag er 31% lavere end den gennemsnitlige årspris på 614 kr. for en Alamo Cabriolet udlejningsbil i Miami. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Cabriolet bil fra Alamo i Miami, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på Cabriolet udlejningsbiler fra Alamo alt efter hvilken dag du booker.

Audi A3
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Alamo

373 kr./dag

4 Aug – 18 Aug
Audi A3
Audi A3
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Alamo

373 kr./dag

4 Aug – 18 Aug
Audi A3

Miami Alamo lokationer

Herunder kan du finde information om alle Alamo biludlejningssteder i Miami, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Alamo

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,2

Comfort

8,4

Samlet

8,2

Afhentning/aflevering

8,3

Value

7,9

Information om Alamo udlejningsbiler i Miami

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Alamo i Miami koste i juli?

341 kr. per dag i Miami er den billigste pris for en udlejningsbil fra Alamo i juli. Du vil dog opdage, at gennemsnitsprisen for en udlejningsbil fra Alamo er tættere på 464 kr. per dag i juli, eller 3.249 kr. i gennemsnit for en uge. Disse priser er alle baseret på priser fra sidste juli, så du kan være heldig at finde et endnu bedre tilbud i år.

Har Alamo en lokation i Miami Lufthavn?

Ja, der er 1 biludlejningslokation for Alamo i Miami Lufthavn (3900 Nw 25th St).

Tilbyder Alamo gratis afbestilling af lejebiler i Miami?

Ja, Alamo i Miami tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Alamo, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Alamo.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Alamo når man er i Miami i juli?

Med en gennemsnitspris på 546 kr./dag, udlejning af Cabriolet biler fra Alamo i Miami i juli er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Alamo udlejningsbiler i Miami helt ned til 449 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Cabriolet udlejningsbiler sidste juli.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Alamo i Miami?

At leje en Stor mellemklasse er den billigste type af bil tilgængelig fra Alamo i Miami. AT leje en Stor mellemklasse fra Alamo koster 360 kr./dag i gennemsnit (5% billigere end udlejningsfirmaet dyreste bil). I de sidste 12 måneder, har 6% af vores brugere valgt at leje en Stor mellemklasse for at spare penge på deres udlejningsbil i Miami.

Hvor mange Alamo biludlejningslokationer er der i Miami?

Der er 3 Alamo biludlejningslokationer i Miami. Ifølge vores brugere er den mest populære Alamo lokation i Miami beliggende på 3900 Nw 25th St. 99% af vores brugere som har lejet bil fra Alamo i Miami lejede fra denne lokation det seneste år.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Miami?

Priser for biler i Miami opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Miami?

Fra juni 2024 er der 236 udbydere at vælge mellem for biler i Miami.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Miami?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Miami. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Miami?

For at leje en bil i Miami, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Miami på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Fri 28.6
Middag
Fri 5.7
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Miami

Populære typer af udlejningsbiler i Miami