Billeje i Prague Region

Leder du efter billig biludlejning i Prague Region? Så søg her!

Prag, Prague Region, Tjekkiet
5. juli — 12. juli
Samme aflevering
Prag, Prague Region, Tjekkiet
tir. 5.7
Middag
tir. 12.7
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Prague Region

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Prague Region
Toyota Fortuner
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

52 kr./dag

21 juli - 4 aug.
Toyota Fortuner
Nissan Kicks
eller lignende Standard SUV
Op til 5 passagerer

72 kr./dag

11 juli - 18 juli
Nissan Kicks
Renault Duster
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

36 kr./dag

3 juli - 10 juli
Renault Duster
Daewoo Leganza
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer

88 kr./dag

3 juli - 10 juli
Daewoo Leganza
Daihatsu Sirion
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

31 kr./dag

3 juli - 10 juli
Daihatsu Sirion
Renault Mégane
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

50 kr./dag

11 juli - 18 juli
Renault Mégane
Toyota Fortuner
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

66 kr./dag

21 juli - 4 aug.
Toyota Fortuner
Hyundai Accent
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

50 kr./dag

3 juli - 10 juli
Hyundai Accent
Renault Duster
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

55 kr./dag

21 juli - 4 aug.
Renault Duster

Find billig billeje i Prague Region

Find den lejebil i Prague Region, der passer til dine behov

Biler i Lille

88 kr. - 674 kr.

Alle biltyper

142 kr. - 1.176 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Prague Region er 199 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Prague Region er i december. Prisen er 56% lavere end resten af året og ligger på kun 88 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 59% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Prague Region. I Prague Region kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Prague Region.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Prague Region er 379 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Prague Region er i januar. Prisen er 59% lavere end resten af året og ligger på kun 158 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 22% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Prague Region. I Prague Region kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Prague Region.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Prague Region er 693 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Prague Region er i februar. Prisen er 85% lavere end resten af året og ligger på kun 104 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 31% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Prague Region. I Prague Region kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Prague Region er 574 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Prague Region er i januar. Prisen er 65% lavere end resten af året og ligger på kun 203 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 17% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Prague Region. I Prague Region kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Prague Region.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Prague Region er 433 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Prague Region er i oktober. Prisen er 19% lavere end resten af året og ligger på kun 352 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 10% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Prague Region. I Prague Region kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Daihatsu Sirion
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

31 kr./dag

3 juli - 10 juli
Daihatsu Sirion
Renault Logan MCV
eller lignende Economy stationcar
Op til 2 passagerer

38 kr./dag

21 juli - 4 aug.
Renault Logan MCV
Hyundai Accent
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

40 kr./dag

3 juli - 10 juli
Hyundai Accent

Biludlejningsfirmaer i Prague Region

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Prague Region
2 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,3

Comfort

5,2

Samlet

5,9

Afhentning/aflevering

5,2

Value

6,6
6 kontorer
5 kontorer
4 kontorer
3 kontorer
3 kontorer
3 kontorer
3 kontorer

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Prague Region

Nærliggende attraktioner:

Náměstí Republiky11,9 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Prague Region

Herunder vises de mest populære hoteller i Prague Region

Billeje i Prague Region

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Prague Region, så du er klar til næste rejse.

Det vil i gennemsnit koste 339 kr. om dagen at leje bil i Prague Region. Vær opmærksom på, at priserne varierer ud fra en række forskellige faktorer. Som eksempel har brugere af momondo for nylig fundet lejebiler i Prague Region på helt op til 625 kr. om dagen og helt ned til 174 kr. om dagen.

Ace er det billigste biludlejningsfirma i Prague Region ifølge vores data fra de seneste 72 timer. Du kan finde priser på helt ned til 174 kr. om dagen fra Ace. Sixt er også et billigt udlejningsfirma, hvor vi for nylig har set priser på helt ned til 192 kr. pr. dag. Du kan også overveje RENTIS, som for nylig har udlejet fra 208 kr. pr. dag.

Det bedste biludlejningsfirma i Prague Region er Budget. Udsagnet er baseret på en gennemsnitsvurdering blandt momondo-kunder på 7,8/10 fra 104 anmeldelser. Hvis du har planer om at rejse til Prague Region, vil du kunne finde Budget på 2 udlejningssteder i regionen, f.eks. i Prag.

Det bedste tidspunkt at leje bil i Prague Region på er i oktober måned, hvor priserne er de laveste i hele året. Hvis du booker 81+ dage i forvejen, kan du ofte finde priser på omkring 155 kr. om dagen i snit. Den dyreste måned at leje bil i Prague Region på er december, hvor prisen ligger omkring 239 kr. om dagen. Du kan dog være heldig at finde et bedre tilbud, afhængigt af dit valg af udlejningsfirma og biltype.

De fleste momondo-brugere lejer bil i 7 dage i Prague Region. Billeje i 7 dage koster i gennemsnit 250 kr./dag. Hvis du beslutter at blive og leje en bil i Prague Region i 1 uge, så vil priserne ligge på omkring 1.749 kr., og mange af vores brugere vælger ofte weekendleje, som koster i alt 547 kr. i gennemsnit. Hvis du skal på et længere roadtrip, kan du også leje bil i en måned i Prague Region til en samlet pris på omkring 8.892 kr..


Biludlejning i populære byer i Prague Region

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Prague Region

Biludlejning i populære lufthavne i Prague Region

Lej en bil fra en af de mest populære lufthavne i Prague Region

Kom i gang med at planlægge din rejse til Prague Region


Hvorfor vælge momondo?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Prague Region, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i Prague Region. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Prague Region med gratis afbestillig.

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i Prague Region.

Du kan specifikt filtrere for at se billeje med øget rengøring i Prague Region på momondo.

Ubegrænset kilometertal er bestemt en mulighed, som momondo tilbyder på lejebiler i Prague Region.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.