Udlejningsbiler fra Sunnycars i Prag

Find og sammenlign gode tilbud på Sunnycars udlejningsbiler i Prag

Prag, PR, Tjekkiet
12. Dec — 19. Dec
Prag, PR, Tjekkiet
Tue 12.12
Middag
Tue 19.12
Middag
Chaufførens alder:

Prag Sunnycars lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sunnycars biludlejningssteder i Prag, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Sunnycars

5 kontorer

Information om Sunnycars udlejningsbiler i Prag

Har Sunnycars en lokation i Prag Václav Havel Prague Lufthavn?

Ja. De 2 lokationer som Sunnycars har i Prag Václav Havel Prague Lufthavn kan findes på Letiste Praha-Ruzyné og Aviatická 1082/10.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Prag?

Priser for biler i Prag opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Prag?

Fra december 2023 er der 77 udbydere at vælge mellem for biler i Prag.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Prag?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Prag. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Prag?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Prag. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Prag på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.