Udlejningsbiler fra RENTIS i Prag

Find og sammenlign gode tilbud på RENTIS udlejningsbiler i Prag

Prag, PR, Tjekkiet
13. dec. — 20. dec.
Samme aflevering
Prag, PR, Tjekkiet
tir. 13.12
Middag
tir. 20.12
Middag
Chaufførens alder:

Prag RENTIS lokationer

Herunder kan du finde information om alle RENTIS biludlejningssteder i Prag, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

RENTIS

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

2,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Value

2,0

Information om RENTIS udlejningsbiler i Prag

RENTIS ønsker at deres kunder og personale i Prag skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har RENTIS indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Prag. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Ja, RENTIS har 1 lokation i Lufthavn: Prag Václav Havel Prague som som er beliggende på Prague Airport.

Overvej Varevogn til passagerer udlejningsbiler fra RENTIS hvis du har brug for en udlejningsbil i Prag i januar. Når du lejer Varevogn til passagerer biler i januar, kan du forvente gennemsnitspriser på 869 kr. per dag og helt ned til 869 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraRENTIS—Varevogn til passagerer bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

RENTIS har 4 biludlejningslokationer i Prag. Deres Prague Airport lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 51% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra RENTIS i Prag, valgt at leje deres bil fra RENTIS lokationen på Prague Airport.