Udlejningsbiler fra MABI i Malmø

Find og sammenlign gode tilbud på MABI udlejningsbiler i Malmø

Malmø, Sverige
6. okt. — 13. okt.
Samme aflevering
Malmø, Sverige
ons. 6.10
Middag
ons. 13.10
Middag
Chaufførens alder:

Malmø MABI lokationer

Herunder kan du finde information om alle MABI biludlejningssteder i Malmø, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
4 kontorer

Information om MABI udlejningsbiler i Malmø

  • Er det sikkert at leje en bil fra MABI i Malmø under COVID-19?

    MABI ønsker at deres kunder og personale i Malmø skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har MABI indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Malmø. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

  • Hvor meget vil en udlejningsbil fra MABI i Malmø koste i oktober?

    152 kr. per dag i Malmø er den billigste pris for en udlejningsbil fra MABI i oktober. Du vil dog opdage, at gennemsnitsprisen for en udlejningsbil fra MABI er tættere på 188 kr. per dag i oktober, eller 1.317 kr. i gennemsnit for en uge. Disse priser er alle baseret på priser fra sidste oktober, så du kan være heldig at finde et endnu bedre tilbud i år.

  • Hvad er den mest populære bil at leje fra MABI når man er i Malmø i oktober?

    Med en gennemsnitspris på 178 kr./dag, udlejning af Economy biler fra MABI i Malmø i oktober er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på MABI udlejningsbiler i Malmø helt ned til 178 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Economy udlejningsbiler sidste oktober.


MABI udlejningsbiler i Skåne

Lej en bil fra MABI i en anden by i Skåne

Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Malmø

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos MABI? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Malmø biludlejningsfirmaer