Udlejningsbiler fra Hertz i Malmø

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Malmø

Malmø, Sverige
4. feb. — 11. feb.
Samme aflevering
Malmø, Sverige
lør. 4.2
Middag
lør. 11.2
Middag
Chaufførens alder:

Hertz biludlejningstilbud i Malmø, Skåne

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

223 kr. - 1.499 kr.

Alle biltyper

356 kr. - 759 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Hertz i Malmø, Skåne er i april når priserne er 223 kr. per dag i gennemsnit. 223 kr. per dag er 50% lavere end den gennemsnitlige årspris på 448 kr. for en Hertz Lille udlejningsbil i Malmø. Mens april nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Hertz i Malmø, er marts den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i marts på Lille udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Malmø, Skåne er i november når priserne er 194 kr. per dag i gennemsnit. 194 kr. per dag er 48% lavere end den gennemsnitlige årspris på 373 kr. for en Hertz Mellemstor udlejningsbil i Malmø. Mens november nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Malmø, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Mellemstor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Hertz i Malmø, Skåne er i maj når priserne er 338 kr. per dag i gennemsnit. 338 kr. per dag er 42% lavere end den gennemsnitlige årspris på 588 kr. for en Hertz Stor udlejningsbil i Malmø. Mens maj nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Hertz i Malmø, er januar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i januar på Stor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Hertz i Malmø, Skåne er i oktober når priserne er 333 kr. per dag i gennemsnit. 333 kr. per dag er 22% lavere end den gennemsnitlige årspris på 427 kr. for en Hertz SUV udlejningsbil i Malmø. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Hertz i Malmø, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på SUV udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Varevogn bil fra Hertz i Malmø, Skåne er i november når priserne er 321 kr. per dag i gennemsnit. 321 kr. per dag er 57% lavere end den gennemsnitlige årspris på 740 kr. for en Hertz Varevogn udlejningsbil i Malmø. Mens november nok er den billigste måned at leje en Varevogn bil fra Hertz i Malmø, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på Varevogn udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Luksus bil fra Hertz i Malmø, Skåne er i juni når priserne er 263 kr. per dag i gennemsnit. 263 kr. per dag er 56% lavere end den gennemsnitlige årspris på 596 kr. for en Hertz Luksus udlejningsbil i Malmø. Mens juni nok er den billigste måned at leje en Luksus bil fra Hertz i Malmø, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på Luksus udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.


Malmø Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Malmø, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

4,6

Comfort

4,6

Samlet

4,0

Afhentning/aflevering

3,3

Value

4,0

Information om Hertz udlejningsbiler i Malmø

For at sikre, at du er komfortabel med at leje en bil fra Hertz i Malmø under COVID-19, har firmaet taget ekstra forholdsregler så som udvidede rengøringsmetoder af deres biler og kontorer. Hertz har også introduceret de nedenstående politikker som yderligere forebyggende metoder i denne tid:
• Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
• Grundig oplæring af personalet

321 kr. per dag (eller 2.246 kr. per uge) er den gennemsnitlige pris for en Hertz udlejningsbil i Malmø i februar, ifølge sidste års data. Den billigste pris momondo-brugere har fundet i februar for en Hertz udlejningsbil var 192 kr. per dag. Husk at priserne ofte afhænger af, hvilken type bil du lejer fra Hertz på denne tid af året og hvornår du laver din reservation.

Hertz tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Malmø. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Hertz for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Hertz i Malmø her.

Ifølge vores data er SUV biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Hertz mens de besøgte Malmø i februar. Baseret på Hertz biludlejningspriser i februar sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for SUV på 425 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 223 kr./dag sidste februar, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

For 244 kr./dag i gennemsnit, er en Mini den billigste type af udlejningsbil fra Hertz i Malmø (16% billigere end den dyreste udlejningsbil fra Hertz). I det seneste år har 10% af momondo-brugere som vælger at leje fra Hertz mens de er i Malmø lejet en Mini for at spare penge.Husk, at Hertz også har andre typer af biler tilgængelige alt efter dine behov på rejsen.

Der er 6 Hertz biludlejningslokationer i Malmø. Ifølge vores brugere er den mest populære Hertz lokation i Malmø beliggende på Sturup Airport. 46% af vores brugere som har lejet bil fra Hertz i Malmø lejede fra denne lokation det seneste år.


Hertz biler i andre byer i Sverige


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Malmø

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Hertz? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Malmø biludlejningsfirmaer