Udlejningsbiler fra Hertz i Malmø

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Malmø

Malmø, Sverige
6. dec. — 13. dec.
Malmø, Sverige
ons. 6.12
Middag
ons. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

Hertz biludlejningstilbud i Malmø, Skåne

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

211 kr. - 452 kr.

Alle biltyper

371 kr. - 657 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Hertz i Malmø, Skåne er i oktober når priserne er 211 kr. per dag i gennemsnit. 211 kr. per dag er 33% lavere end den gennemsnitlige årspris på 313 kr. for en Hertz Lille udlejningsbil i Malmø. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Hertz i Malmø, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Lille udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Malmø, Skåne er i november når priserne er 233 kr. per dag i gennemsnit. 233 kr. per dag er 40% lavere end den gennemsnitlige årspris på 390 kr. for en Hertz Mellemstor udlejningsbil i Malmø. Mens november nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Malmø, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Mellemstor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Hertz i Malmø, Skåne er i marts når priserne er 453 kr. per dag i gennemsnit. 453 kr. per dag er 25% lavere end den gennemsnitlige årspris på 604 kr. for en Hertz Stor udlejningsbil i Malmø. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Hertz i Malmø, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på Stor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Hertz i Malmø, Skåne er i februar når priserne er 276 kr. per dag i gennemsnit. 276 kr. per dag er 41% lavere end den gennemsnitlige årspris på 470 kr. for en Hertz SUV udlejningsbil i Malmø. Mens februar nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Hertz i Malmø, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på SUV udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Varevogn bil fra Hertz i Malmø, Skåne er i november når priserne er 319 kr. per dag i gennemsnit. 319 kr. per dag er 58% lavere end den gennemsnitlige årspris på 760 kr. for en Hertz Varevogn udlejningsbil i Malmø. Mens november nok er den billigste måned at leje en Varevogn bil fra Hertz i Malmø, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på Varevogn udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Luksus bil fra Hertz i Malmø, Skåne er i november når priserne er 319 kr. per dag i gennemsnit. 319 kr. per dag er 52% lavere end den gennemsnitlige årspris på 668 kr. for en Hertz Luksus udlejningsbil i Malmø. Mens november nok er den billigste måned at leje en Luksus bil fra Hertz i Malmø, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på Luksus udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Renault Captur
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Hertz

142 kr./dag

14 dec. – 17 dec.
Renault Captur
Audi A3
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Hertz

163 kr./dag

14 dec. – 17 dec.
Audi A3
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Hertz

167 kr./dag

14 dec. – 17 dec.
Chevrolet Sonic Sedan

Malmø Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Malmø, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,0

Comfort

6,0

Samlet

5,0

Afhentning/aflevering

4,0

Value

5,0

Information om Hertz udlejningsbiler i Malmø

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Hertz i Malmø koste i december?

253 kr. per dag (eller 1.770 kr. per uge) er den gennemsnitlige pris for en Hertz udlejningsbil i Malmø i december, ifølge sidste års data. Den billigste pris momondo-brugere har fundet i december for en Hertz udlejningsbil var 202 kr. per dag. Husk at priserne ofte afhænger af, hvilken type bil du lejer fra Hertz på denne tid af året og hvornår du laver din reservation.

Tilbyder Hertz gratis afbestilling af lejebiler i Malmø?

Hertz tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Malmø. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Hertz for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Hertz i Malmø her.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Hertz når man er i Malmø i december?

Ifølge vores data er Lille mellemklasse biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Hertz mens de besøgte Malmø i december. Baseret på Hertz biludlejningspriser i december sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Lille mellemklasse på 273 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 187 kr./dag sidste december, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Hertz i Malmø?

For 281 kr./dag i gennemsnit, er en Mini den billigste type af udlejningsbil fra Hertz i Malmø (37% billigere end den dyreste udlejningsbil fra Hertz). I det seneste år har 7% af momondo-brugere som vælger at leje fra Hertz mens de er i Malmø lejet en Mini for at spare penge.Husk, at Hertz også har andre typer af biler tilgængelige alt efter dine behov på rejsen.

Hvor mange Hertz biludlejningslokationer er der i Malmø?

Der er 6 Hertz biludlejningslokationer i Malmø. Ifølge vores brugere er den mest populære Hertz lokation i Malmø beliggende på Sturup Airport. 51% af vores brugere som har lejet bil fra Hertz i Malmø lejede fra denne lokation det seneste år.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Malmø?

Priser for biler i Malmø opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Malmø?

Der er 45 udbydere for biler i Malmø fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Malmø?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Malmø. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Malmø?

For at leje en bil i Malmø, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Malmø på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.