Udlejningsbiler fra Hertz i Malmø

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Malmø

Malmø, Sverige
6. okt. — 13. okt.
Samme aflevering
Malmø, Sverige
ons. 6.10
Middag
ons. 13.10
Middag
Chaufførens alder:

Hertz biludlejningstilbud i Malmø, Skåne

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

178 kr. - 243 kr.

Alle biltyper

242 kr. - 645 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Hertz i Malmø, Skåne er i september når priserne er 178 kr. per dag i gennemsnit. 178 kr. per dag er 18% lavere end den gennemsnitlige årspris på 217 kr. for en Hertz Lille udlejningsbil i Malmø. Mens september nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Hertz i Malmø, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Lille udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Malmø, Skåne er i november når priserne er 175 kr. per dag i gennemsnit. 175 kr. per dag er 46% lavere end den gennemsnitlige årspris på 323 kr. for en Hertz Mellemstor udlejningsbil i Malmø. Mens november nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Malmø, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på Mellemstor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Hertz i Malmø, Skåne er i juni når priserne er 249 kr. per dag i gennemsnit. 249 kr. per dag er 43% lavere end den gennemsnitlige årspris på 437 kr. for en Hertz Stor udlejningsbil i Malmø. Mens juni nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Hertz i Malmø, er januar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i januar på Stor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Luksus bil fra Hertz i Malmø, Skåne er i juni når priserne er 233 kr. per dag i gennemsnit. 233 kr. per dag er 47% lavere end den gennemsnitlige årspris på 442 kr. for en Hertz Luksus udlejningsbil i Malmø. Mens juni nok er den billigste måned at leje en Luksus bil fra Hertz i Malmø, er januar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i januar på Luksus udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.


Malmø Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Malmø, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,6

Comfort

6,6

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

6,6

Valuta for pengerne

6,6

Information om Hertz udlejningsbiler i Malmø

 • Er det sikkert at leje en bil fra Hertz i Malmø under COVID-19?

  For at sikre, at du er komfortabel med at leje en bil fra Hertz i Malmø under COVID-19, har firmaet taget ekstra forholdsregler så som udvidede rengøringsmetoder af deres biler og kontorer. Hertz har også introduceret de nedenstående politikker som yderligere forebyggende metoder i denne tid:
  • Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
  • Grundig oplæring af personalet

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Hertz i Malmø koste i oktober?

  228 kr. per dag (eller 1.596 kr. per uge) er den gennemsnitlige pris for en Hertz udlejningsbil i Malmø i oktober, ifølge sidste års data. Den billigste pris momondo-brugere har fundet i oktober for en Hertz udlejningsbil var 121 kr. per dag. Husk at priserne ofte afhænger af, hvilken type bil du lejer fra Hertz på denne tid af året og hvornår du laver din reservation.

 • Tilbyder Hertz gratis afbestilling af lejebiler i Malmø?

  Hertz tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Malmø. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Hertz for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Hertz i Malmø her.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Hertz når man er i Malmø i oktober?

  Ifølge vores data er Lille mellemklasse biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Hertz mens de besøgte Malmø i oktober. Baseret på Hertz biludlejningspriser i oktober sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Lille mellemklasse på 233 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 126 kr./dag sidste oktober, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra Hertz i Malmø?

  For 161 kr./dag i gennemsnit, er en Mini den billigste type af udlejningsbil fra Hertz i Malmø (31% billigere end den dyreste udlejningsbil fra Hertz). I det seneste år har 6% af momondo-brugere som vælger at leje fra Hertz mens de er i Malmø lejet en Mini for at spare penge.Husk, at Hertz også har andre typer af biler tilgængelige alt efter dine behov på rejsen.

 • Hvor mange Hertz biludlejningslokationer er der i Malmø?

  Der er 5 Hertz biludlejningslokationer i Malmø. Ifølge vores brugere er den mest populære Hertz lokation i Malmø beliggende på Sturup Airport. 41% af vores brugere som har lejet bil fra Hertz i Malmø lejede fra denne lokation det seneste år.


Hertz biler i andre byer i Sverige


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Malmø

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Hertz? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Malmø biludlejningsfirmaer