Udlejningsbiler fra Hertz i Stockholm

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Stockholm

Stockholm, Sverige
6. okt. — 13. okt.
Samme aflevering
Stockholm, Sverige
ons. 6.10
Middag
ons. 13.10
Middag
Chaufførens alder:

Hertz biludlejningstilbud i Stockholm, Stockholms län

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

140 kr. - 335 kr.

Alle biltyper

140 kr. - 701 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Hertz i Stockholm, Stockholms län er i juni når priserne er 140 kr. per dag i gennemsnit. 140 kr. per dag er 41% lavere end den gennemsnitlige årspris på 238 kr. for en Hertz Lille udlejningsbil i Stockholm. Mens juni nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Hertz i Stockholm, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Lille udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Stockholm, Stockholms län er i september når priserne er 418 kr. per dag i gennemsnit. 418 kr. per dag er 18% lavere end den gennemsnitlige årspris på 510 kr. for en Hertz Mellemstor udlejningsbil i Stockholm. Mens september nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Stockholm, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på Mellemstor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Hertz i Stockholm, Stockholms län er i oktober når priserne er 399 kr. per dag i gennemsnit. 399 kr. per dag er 34% lavere end den gennemsnitlige årspris på 608 kr. for en Hertz Stor udlejningsbil i Stockholm. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Hertz i Stockholm, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på Stor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Hertz

322 kr./dag

4 nov. – 7 nov.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Hertz

346 kr./dag

4 nov. – 7 nov.
Chevrolet Sonic Sedan
Ford Focus
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Hertz

366 kr./dag

4 nov. – 7 nov.
Ford Focus

Stockholm Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Stockholm, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
17 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,8

Comfort

7,2

Samlet

6,1

Afhentning/aflevering

6,2

Valuta for pengerne

6,6

Information om Hertz udlejningsbiler i Stockholm

 • Er det sikkert at leje en bil fra Hertz i Stockholm under COVID-19?

  Udvidede rengøringsmetoder som desinfektion af interiør og eksteriør af alle Hertz udlejningsbiler er blot få af de sikkerhedsforanstaltninger de har indført siden COVID-19. For at sikre, at deres Stockholm kunder og personale føler sig sikre, har Hertz også vedtaget disse ekstra politikker:
  • Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
  • Grundig oplæring af personalet

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Hertz i Stockholm koste i oktober?

  290 kr. per dag (eller 2.033 kr. per uge) er den gennemsnitlige pris for en Hertz udlejningsbil i Stockholm i oktober, ifølge sidste års data. Den billigste pris momondo-brugere har fundet i oktober for en Hertz udlejningsbil var 133 kr. per dag. Husk at priserne ofte afhænger af, hvilken type bil du lejer fra Hertz på denne tid af året og hvornår du laver din reservation.

 • Har Hertz en lokation i Lufthavn: Stockholm Bromma (BMA)?

  Der er 1 lokation i Lufthavn: Stockholm Bromma (BMA). De adresser for dette Hertz biludlejningscenter er Bromma Airport 1.

 • Tilbyder Hertz gratis afbestilling af lejebiler i Stockholm?

  Hertz tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Stockholm. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Hertz for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Hertz i Stockholm her.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Hertz når man er i Stockholm i oktober?

  Ifølge vores data er Lille mellemklasse biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Hertz mens de besøgte Stockholm i oktober. Baseret på Hertz biludlejningspriser i oktober sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Lille mellemklasse på 397 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 138 kr./dag sidste oktober, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra Hertz i Stockholm?

  Den billigste type udlejningsbil fra Hertz i Stockholm er Lille mellemklasse (397 kr./dag i gennemsnit). I løbet af det seneste år har 32% af vores brugere, som lejede en bil fra Hertz, valgt en Lille mellemklasse grundet besparelsen. En Lille mellemklasse er desuden 58% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil fra Hertz i Stockholm.

 • Hvor mange Hertz biludlejningslokationer er der i Stockholm?

  Hertz har 17 biludlejningslokationer i Stockholm. Deres Benstocksvagen 1, Vingvagen 4 lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 23% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Hertz i Stockholm, valgt at leje deres bil fra Hertz lokationen på Benstocksvagen 1, Vingvagen 4.


Hertz biler i andre byer i Sverige