Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Udlejningsbiler fra Hertz i Stockholm

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Stockholm

Stockholm, Sverige
29. apr. — 6. maj
Stockholm, Sverige
man. 29.4
Middag
man. 6.5
Middag
Chaufførens alder:
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Hertz biludlejningstilbud i Stockholm, Stockholms län

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

147 kr. - 1.500 kr.

Alle biltyper

215 kr. - 1.316 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Hertz i Stockholm, Stockholms län er i november når priserne er 147 kr. per dag i gennemsnit. 147 kr. per dag er 69% lavere end den gennemsnitlige årspris på 470 kr. for en Hertz Lille udlejningsbil i Stockholm. Mens november nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Hertz i Stockholm, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på Lille udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Stockholm, Stockholms län er i januar når priserne er 271 kr. per dag i gennemsnit. 271 kr. per dag er 55% lavere end den gennemsnitlige årspris på 599 kr. for en Hertz Mellemstor udlejningsbil i Stockholm. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Stockholm, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Mellemstor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Hertz i Stockholm, Stockholms län er i marts når priserne er 256 kr. per dag i gennemsnit. 256 kr. per dag er 69% lavere end den gennemsnitlige årspris på 828 kr. for en Hertz Stor udlejningsbil i Stockholm. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Hertz i Stockholm, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Stor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Hertz i Stockholm, Stockholms län er i juni når priserne er 287 kr. per dag i gennemsnit. 287 kr. per dag er 60% lavere end den gennemsnitlige årspris på 720 kr. for en Hertz SUV udlejningsbil i Stockholm. Mens juni nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Hertz i Stockholm, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på SUV udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Renault Captur
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Hertz

408 kr./dag

2 juli – 12 juli
Renault Captur
Ford Focus
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Hertz

482 kr./dag

2 juli – 12 juli
Ford Focus

Information om Hertz udlejningsbiler i Stockholm

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Hertz i Stockholm koste i maj?

266 kr. per dag (eller 1.863 kr. per uge) er den gennemsnitlige pris for en Hertz udlejningsbil i Stockholm i maj, ifølge sidste års data. Den billigste pris momondo-brugere har fundet i maj for en Hertz udlejningsbil var 154 kr. per dag. Husk at priserne ofte afhænger af, hvilken type bil du lejer fra Hertz på denne tid af året og hvornår du laver din reservation.

Har Hertz en lokation i Stockholm Bromma (BMA) Lufthavn?

Der er 1 lokation i Stockholm Bromma (BMA) Lufthavn. De adresser for dette Hertz biludlejningscenter er Bromma Airport 1.

Tilbyder Hertz gratis afbestilling af lejebiler i Stockholm?

Hertz tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Stockholm. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Hertz for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Hertz i Stockholm her.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Hertz når man er i Stockholm i maj?

Ifølge vores data er Mini biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Hertz mens de besøgte Stockholm i maj. Baseret på Hertz biludlejningspriser i maj sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Mini på 260 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 154 kr./dag sidste maj, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Hertz i Stockholm?

Den billigste type udlejningsbil fra Hertz i Stockholm er Mini (260 kr./dag i gennemsnit). I løbet af det seneste år har 31% af vores brugere, som lejede en bil fra Hertz, valgt en Mini grundet besparelsen. En Mini er desuden 37% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil fra Hertz i Stockholm.

Hvor mange Hertz biludlejningslokationer er der i Stockholm?

Hertz har 17 biludlejningslokationer i Stockholm. Deres Vingvagen 4 lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 34% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Hertz i Stockholm, valgt at leje deres bil fra Hertz lokationen på Vingvagen 4.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Stockholm?

Priser for biler i Stockholm opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Stockholm?

Antallet af udbydere for biler i Stockholm er 115 fra april 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Stockholm?

Blandt forskellige lande, herunder Stockholm, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Stockholm?

For at leje en bil i Stockholm, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Stockholm Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Stockholm, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

17 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,7

Comfort

8,6

Samlet

8,1

Afhentning/aflevering

8,0

Value

8,0

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Stockholm på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
man. 29.4
Middag
man. 6.5
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Stockholm