Udlejningsbiler fra Hertz i Stockholm

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Stockholm

Stockholm, Sverige
1. dec. — 8. dec.
Samme aflevering
Stockholm, Sverige
tor. 1.12
Middag
tor. 8.12
Middag
Chaufførens alder:

Hertz biludlejningstilbud i Stockholm, Stockholms län

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

267 kr. - 713 kr.

Alle biltyper

365 kr. - 1.015 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Hertz i Stockholm, Stockholms län er i december når priserne er 267 kr. per dag i gennemsnit. 267 kr. per dag er 33% lavere end den gennemsnitlige årspris på 399 kr. for en Hertz Lille udlejningsbil i Stockholm. Mens december nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Hertz i Stockholm, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Lille udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Stockholm, Stockholms län er i september når priserne er 363 kr. per dag i gennemsnit. 363 kr. per dag er 38% lavere end den gennemsnitlige årspris på 584 kr. for en Hertz Mellemstor udlejningsbil i Stockholm. Mens september nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Stockholm, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Mellemstor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Hertz i Stockholm, Stockholms län er i juni når priserne er 336 kr. per dag i gennemsnit. 336 kr. per dag er 50% lavere end den gennemsnitlige årspris på 669 kr. for en Hertz Stor udlejningsbil i Stockholm. Mens juni nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Hertz i Stockholm, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Stor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Hertz i Stockholm, Stockholms län er i januar når priserne er 365 kr. per dag i gennemsnit. 365 kr. per dag er 47% lavere end den gennemsnitlige årspris på 683 kr. for en Hertz SUV udlejningsbil i Stockholm. Mens januar nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Hertz i Stockholm, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på SUV udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.


Stockholm Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Stockholm, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

17 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,2

Comfort

8,1

Samlet

7,4

Afhentning/aflevering

7,5

Value

7,7

Information om Hertz udlejningsbiler i Stockholm

Udvidede rengøringsmetoder som desinfektion af interiør og eksteriør af alle Hertz udlejningsbiler er blot få af de sikkerhedsforanstaltninger de har indført siden COVID-19. For at sikre, at deres Stockholm kunder og personale føler sig sikre, har Hertz også vedtaget disse ekstra politikker:
• Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
• Grundig oplæring af personalet

Der er 1 lokation i Lufthavn: Stockholm Bromma (BMA). De adresser for dette Hertz biludlejningscenter er Bromma Airport 1.

Hertz tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Stockholm. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Hertz for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Hertz i Stockholm her.

Ifølge vores data er SUV biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Hertz mens de besøgte Stockholm i december. Baseret på Hertz biludlejningspriser i december sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for SUV på 529 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 433 kr./dag sidste december, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Hertz har 17 biludlejningslokationer i Stockholm. Deres Kronasvagen 2-4 lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 29% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Hertz i Stockholm, valgt at leje deres bil fra Hertz lokationen på Kronasvagen 2-4.


Hertz biler i andre byer i Sverige