Udlejningsbiler fra Hertz i Linköping

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Linköping

Linköping, Sverige
1. juli — 8. juli
Samme aflevering
Linköping, Sverige
fre. 1.7
Middag
fre. 8.7
Middag
Chaufførens alder:

Linköping Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Linköping, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
5 kontorer

Information om Hertz udlejningsbiler i Linköping

Hertz har sørget for forbedrede rengøringsmetoder hos deres biludlejningslokationer i Linköpingfpr at forhindre spredningen af COVID-19 til kunder og personale. Dette inkluderer desinfiktion af bilens interiør (rat og instrumentbræt), eksteriør (håndtag og nøgler), og andre berøringsflader.Hertz har desuden følgende ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger:
• Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
• Grundig oplæring af personalet

I øjeblikket Hertz har 1 lokation i Lufthavn: Linkoping:
Airport.

Ja, Hertz i Linköping tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Hertz, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Hertz.

Med en gennemsnitspris på 236 kr./dag, udlejning af Economy biler fra Hertz i Linköping i juli er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Hertz udlejningsbiler i Linköping helt ned til 236 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Economy udlejningsbiler sidste juli.

Der er 5 biludlejningslokationer i Linköping som Hertz ejer. Deres Jarnvagsgatan 3 Pressbyran, Linköping lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 53% af de brugere der lejede en bil fraHertz i Linköping valgt at hente den på Jarnvagsgatan 3 Pressbyran.


Hertz biler i andre byer i Sverige

Find Hertz tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Sverige, som Malmø, Stockholm, og Sundsvall