Ferieboliger i Reykjavik, Island

Find tilbud på 778 ferieboliger i Reykjavik, Island

Reykjavik, Island
7. dec. — 8. dec.2
fre. 8.12
tir. 12.12

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.


Top udlejning i Reykjavik

Find den perfekte feriebolig til dit ophold i Reykjavik
Pris
kr.399
kr.1399
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+

Ferieboliger i populære bydele i Reykjavik

Nedenfor vises de mest populære bydele til overnatning i Reykjavik og nogle af de bedste ferieboliger i hvert område

Hvornår skal man booke feriebolig i Reykjavik?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på en feriebolig i Reykjavik
LavsæsonseptemberDet billigste tidspunkt
Højsæsonjunidet dyreste tidspunkt
43%forventet prisfald
27%forventet prisstigning

Rejsepriser

707 kr. - 1.702 kr.

Billigeste dag på ugentorsdager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugenlørdager den dyreste ugedag at booke på
893 kr.
2.795 kr.

Hostels og billige hoteller i Reykjavik

Disse billige hoteller og vandrehjem i Reykjavik har gode priser til det lille rejsebudget

Ferieboliger med mest værdi for pengene i Reykjavik

Disse ferieboliger i Reykjavik har de bedste priser i forhold til deres vurderinger

Nyttig indsigt i ferieboliger i Reykjavik

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Reykjavik

Laveste ferieboligpris

358 kr.

Gennemsnitslængde på ophold

3 dage
Den billigste pris for et værelse i Reykjavik, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 358 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Central Premium Luxury Apartments.
I gennemsnit er folk der i 3 dage, når de overnatter i ferieboliger i Reykjavik. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 3 dage i Reykjavik lå i sidste uge på 3.985 kr..

Information om overnatning i Reykjavik

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker feriebolig i Reykjavik

Hvor er de bedste ferieboliger i Reykjavik til fester?

Reykjavik er så absolut en by for de festglade. Så meget, at en del internationale berømtheder gerne kommer her. For eksempel fejrer Quentin Tarantino altid nytår i byen. Nattelivet er koncentreret omkring Midborg-området og hovedgaden Laugavegur samt de tilstødende gader Bankastræti og Austurstræti, hvor der ligger en stor mængde barer og natklubber for en så relativt lille hovedstad. Blandt de mest populære steder er in-stederne Kaffibarinn og Húrra samt ølbarerne Ölstofa Kormáks og Skjaldar. Området byder også på tropebarer som Ananas Bar eller mere formelle natklubber som B5 med en streng dresscode. Alle steder er DJ´s og musikudvalg af internationalt format, og den eneste hage er, at weekendens lukketid falder tidlidt – i hvert fald formelt. Vil du have let adgang til nattelivet, er det let at finde ferieboliger på eller omkring Laugavegur og Hverfisgáta, og skulle det ikke lykkes dér, ligger alting i gåafstand i Reykjaviks centrum. Derfor kan det også betale sig at søge uden for centrum, specielt da en taxa er relativt billig.

Hvor er de bedste ferieboliger for familier i Reykjavik?

For familier er det ikke nødvendigt at bo i centrum af Reykjavik, da mange af seværdighederne ligger i byens udkant og omkreds. Vil man for eksempel bade i The Blue Lagoon eller opleve gejserne på Strokkur og Gullfóss-vandfaldet, er det bedste råd faktisk at leje en bil, hvilket er let med momondo. Island har et veludbygget vejnet, og det er let at komme rundt. Midborg-området omkring Laugavegur og Reykjaviks centrum har dog den fordel, at det er her, de fleste restauranter og shoppingmuligheder er, ligesom der også er let adgang til havnen, hvorfra man for eksempel kan tage på hvalsafari og opleve kulturelle arrangementer i Reykjaviks kulturhus eller gå på museum eller i biografen. En familieferie på Island handler dog også om at komme ud af Reykjavik og opleve Island og dets fantastiske landskaber. Derfor anbefales det at bruge ferieboligen i Reykjavik som base og derfra tage på ture ud af byen. Island har desuden et veludbygget net af langdistancebusser, som gør det let at komme rundt omkring i landet.

Hvad er fordelene ved ferieboliger i Reykjavik sammenlignet med hoteller?

Hvor Island før fremstod som et relativt dyrt land, har finanskrisen og den medfølgende inflation haft den konsekvens, at de islandske priser er blevet mere overkommelige for turister. Det er derfor billigt at leje en feriebolig i Reykjavik med momondo. Yderligere er der den fordel, at de fleste ferieboliger både har gratis parkering og Wi-Fi. Et hotelophold har ofte den fordel, at der er hel- eller halvpension, men i Reykjaviks centrum – især området langs hovedgaden Laugavegur – er der både masser af restauranter og dagligvarebutikker, der gør det let at finde alt, hvad man har brug for til dagligdagen. Ferieboliger gør også, at man er sin egen herre og selv bestemmer over, hvordan man bruger boligen, samtidig med at man ikke bliver forstyrret af andre gæster. Hvis ferieboligen har tilknytning til private hjem, giver det yderligere den fordel, at man lærer lokalbefolkningen bedre at kende. Alt i alt giver det at leje en feriebolig i Reykjavik en langt større frihed og selvbestemmelse, end det ville have gjort, hvis man valgte at bo på hotel. Desuden er priserne på en feriebolig klart konkurrencedygtige, og mængden af ledige boliger er ikke afhængig af årstiden eller det enkelte hotels aftaler med rejseselskaber og lignende.

Hvor lang tid booker folk normalt ferielejligheder til i Reykjavik?

Gennemsnitslængden på booking af feriebolig i Reykjavik er 3 nætter.

Hvad koster en ferielejlighed i Reykjavik?

Prisen på en ferielejlighed i Reykjavik afhænger af antallet af gæster, beliggenhed og faciliteter. Du kan forvente at betale omkring 1.073 kr. pr. nat for en standardlejlighed i Reykjavik.

Hvornår er det bedst at booke feriebolig i Reykjavik?

Ferielejligheder i Reykjavik er ofte billigere i september – udlejningspriserne kan være ca. 43% lavere end gennemsnittet i denne periode.

I hvilket område i Reykjavik er det bedst at booke feriebolig?

Det mest populære sted at overnatte i Reykjavik er Vesturbær, selvom mange brugere også har fundet ferielejligheder med gode bedømmelser i Hlíðar og Miðborg.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Reykjavik?

Fra december 2023 er der 1.021 udbydere at vælge mellem for hoteller i Reykjavik.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Reykjavik?

Priser for hoteller i Reykjavik opdateres dagligt.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Reykjavik på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.