Udlejningsbiler fra Hertz i Leeds

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Leeds

Leeds, ENG, Storbritannien
1. dec. — 8. dec.
Samme aflevering
Leeds, ENG, Storbritannien
tor. 1.12
Middag
tor. 8.12
Middag
Chaufførens alder:

Leeds Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Leeds, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

4 kontorer

Information om Hertz udlejningsbiler i Leeds

Hertz udlejningslokationer i Leeds er alle underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed under COVID-19. Forbedringer som disinfektion af berøringsflader samt en liste af ekstra foranstaltninger, er blot et par eksempler på hvordan Hertz er engageret i at bremse smitten i Leeds:
• Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
• Grundig oplæring af personalet

Hertz har 1 lokation i Lufthavn: Leeds Bradford. Du vil finde Hertz beliggende på Car Rental Centre.

Hertz tilbyder gratis afbestilling af billeje i Leeds (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Hertz, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Hertz.

I Leeds har Hertz 4 lokationer. 1 Pottery Road, Southern Cross er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 78% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Leeds fra Hertz, 1 Pottery Road, Southern Cross lokationen.


Hertz udlejningsbiler i England

Lej en bil fra Hertz i andre byer hele vejen igennem England som London, Bristol, og Birmingham