Udlejningsbiler fra Hertz i Glasgow

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Glasgow

Glasgow, SCT, Storbritannien
6. dec. — 13. dec.
Samme aflevering
Glasgow, SCT, Storbritannien
tir. 6.12
Middag
tir. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

Glasgow Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Glasgow, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,8

Comfort

7,3

Samlet

6,7

Afhentning/aflevering

7,0

Value

6,6

Information om Hertz udlejningsbiler i Glasgow

Hertz har sørget for forbedrede rengøringsmetoder hos deres biludlejningslokationer i Glasgowfpr at forhindre spredningen af COVID-19 til kunder og personale. Dette inkluderer desinfiktion af bilens interiør (rat og instrumentbræt), eksteriør (håndtag og nøgler), og andre berøringsflader.Hertz har desuden følgende ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger:
• Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
• Grundig oplæring af personalet

Ja, der er 1 biludlejningslokation for Hertz i Lufthavn: Glasgow Int (Car Hire Building).

Hertz tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Glasgow. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Hertz for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Hertz i Glasgow her.

Hertz opererer på nuværende tidspunkt fra 4 lokationer i Glasgow. Den mest populære biludlejningslokation Hertz har i Glasgow er placeret på Car Hire Building.I løbet af de sidste 12 måneder har 99% af vores brugere, der søgte efter Hertz udlejningsbiler i Glasgow endt med at leje deres bil fra Car Hire Building lokationen.


Hertz biler i andre byer i Storbritannien