Udlejningsbiler fra Hertz i Newcastle upon Tyne

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Newcastle upon Tyne

Newcastle upon Tyne, ENG, Storbritannien
6. dec. — 13. dec.
Samme aflevering
Newcastle upon Tyne, ENG, Storbritannien
tir. 6.12
Middag
tir. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

Newcastle upon Tyne Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Newcastle upon Tyne, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

4 kontorer

Information om Hertz udlejningsbiler i Newcastle upon Tyne

Hertz har sørget for forbedrede rengøringsmetoder hos deres biludlejningslokationer i Newcastle upon Tynefpr at forhindre spredningen af COVID-19 til kunder og personale. Dette inkluderer desinfiktion af bilens interiør (rat og instrumentbræt), eksteriør (håndtag og nøgler), og andre berøringsflader.Hertz har desuden følgende ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger:
• Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
• Grundig oplæring af personalet

I øjeblikket Hertz har 1 lokation i Lufthavn: Newcastle upon Tyne:
Terminal Building.

Ja, Hertz i Newcastle upon Tyne tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Hertz, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Hertz.

Hertz opererer på nuværende tidspunkt fra 4 lokationer i Newcastle upon Tyne. Den mest populære biludlejningslokation Hertz har i Newcastle upon Tyne er placeret på Terminal Building.I løbet af de sidste 12 måneder har 63% af vores brugere, der søgte efter Hertz udlejningsbiler i Newcastle upon Tyne endt med at leje deres bil fra Terminal Building lokationen.


Hertz udlejningsbiler i England

Lej en bil fra Hertz i andre byer hele vejen igennem England som London, Bristol, og Birmingham