Billige fly fra Billund til Innsbruck fra 1.799 kr.

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
lør. 4.2
lør. 11.2

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Information om Billund-Innsbruck fly

Hvor lang tid tager det at flyve fra Billund til Innsbruck, og kan man flyve direkte?

Bedste pris fundet

1.915 kr.

Hurtigste flyvetid

8t. 05min.

Direkte fly

Ingen

Lufthavne i Innsbruck

1 lufthavn
Det bedste tilbud på en enkeltbillet til Innsbruck fra Billund i de seneste 72 timer er 1.915 kr.. Det bedste tilbud på en returbillet fra Billund til Innsbruck, der er fundet på momondo i de seneste 72 timer, er 12.916 kr..
Det hurtigste fly fra Billund til Innsbruck tager 8t. 05min.
Der er ingen direkte fly fra Billund til Innsbruck. Populære ikke-direkte ruter for denne forbindelse er Lufthavn: Billund - Lufthavn: Innsbruck Kranebitten.
Der er 1 lufthavn i nærheden af Innsbruck: Innsbruck Kranebitten (INN)

Sådan finder du billige fly fra Billund til Innsbruck

Du behøver ikke lede længere. Vi har gennemgået alle søgninger for denne flyrute på momondo, så du har alt information du skal bruge, for at finde en billig flybillet til din rejse.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Innsbruck?

oktober. Det billigste tidspunkt på året at flyve fra Billund til Innsbruck er oktober. Det dyreste tidspunkt er juli.

Hvilken dag er det billigst at flyve fra Billund til Innsbruck?

onsdag. Den billigste dag er typisk onsdag. Den dyreste dag er typisk søndag

Hvilket tidspunkt er det billigst at flyve fra Billund til Innsbruck?

om formiddagen. Fly fra Billund til Innsbruck er ca. 17% dyrere om eftermiddagen end om formiddagen

Hvilket flyselskab er billigst til Innsbruck fra Billund?

Lufthansa. Austrian Airlines, CitizenPlane, og KLM er de mest populære selskaber, der flyver fra Billund til Innsbruck

Hvilken flyrute er billigst fra Billund til Innsbruck?

Billund - Innsbruck Kranebitten. Flyv fra Billund til Innsbruck Kranebitten for at få de bedste flypriser mellem Billund og Innsbruck

Hvor lang tid i forvejen bør du booke fly fra Billund til Innsbruck?

60 dage før. Det billigste tidspunkt at købe en flyrejse fra Billund til Innsbruck er ca. 60 dage før afgang

Find de billigste enkeltbilletter fra Billund til Innsbruck

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Billund til Innsbruck, så se nogle af vores tilbud herunder, der leveres af KLM
Flere flyselskaber
15. feb.
BLL05:10Billund
12t. 20min.
2 stop
INN17:30Innsbruck Kranebitten
1.915 kr.
Find lignende
KLM
15. feb.
BLL09:00Billund
18t. 40min.
1 stop
INN03:40Innsbruck Kranebitten
2.340 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
15. feb.
BLL16:55Billund
41t. 05min.
3 stop
INN10:00Innsbruck Kranebitten
1.991 kr.
Find lignende

Bedste flyselskaber, der flyver fra Billund til Innsbruck

Sammenlign og se anmeldelser af flyselskaber, der flyver fra Billund til Innsbruck med momondo
FlyselskabVurderingGratis afbestillingPris
LufthansaPrisFra 1.495 kr.Gratis afbestillingVurdering
7,1
7,2

Boarding

7,2

Comfort

7,7

Besætning

6,6

Underholdning

6,6

Mad

Anmeldelser

1 / 3

Baggagen i Frankfurt ankom så sent, at jeg mistede mit næste fly og måtte overnatte 2 dage i byen indtil den næste fly til destinationen!

Søg efter fly fra Lufthansa
KLMPrisFra 1.977 kr.Gratis afbestillingVurdering
7,6
7,5

Boarding

7,6

Comfort

8,2

Besætning

6,7

Underholdning

7,0

Mad

Anmeldelser

1 / 2

Good

Søg efter fly fra KLM
Austrian AirlinesPrisFra 2.295 kr.Gratis afbestillingVurdering
7,1
Søg efter fly fra Austrian Airlines
CitizenPlanePrisFra 2.573 kr.Gratis afbestillingVurdering
0,0
Søg efter fly fra CitizenPlane

  • Er der flyselskaber på ruten fra Billund til Innsbruck Kranebitten, som tilbyder fleksibel afbestilling på grund af COVID-19?

    På grund af den globale indvirkning fra COVID-19 har nogle af de flyselskaber, som vi samarbejder med på ruten fra Billund til Innsbruck Kranebitten, f.eks. Lufthansa, KLM og Austrian Airlines, muligvis iværksat fleksible afbestillingsregler. Brug vores site til at søge efter alle de flyselskaber, der kan tilbyde dig denne fleksibilitet.

  • Hvor langt er der fra Billund til Innsbruck Kranebitten med fly?

    Et fly fra Billund til Innsbruck Kranebitten tilbagelægger omkring 951,0 km.


Gennem momondo har du mulighed for at booke flyvninger til Innsbruck Lufthavn (INN) i Østrig fra Billund Lufthavn (BLL) i Jylland. En række flyselskaber flyver dertil, heriblandt Lufthansa, Austrian Airlines og Ryanair. Som passager skal du dog være opmærksom på, at der endnu ikke er etableret direkte flyvninger mellem de to lufthavne, og at der derfor er et enkelt stop med transit og flyskift, som for det meste finder sted i lufthavnene i Frankfurt eller Wien. Som passager skal du derfor indregne ventetid imellem dine afgange. Du skal også være forberedt på, at der kan være en vis gåafstand fra, hvor du lander til gaten, hvor dit transitfly afgår, samt at der på nogle afgange er såkaldt self-transfer, hvilket betyder, at du selv skal afhente og indtjekke dig selv og din bagage igen, før du kan gå ombord på transitflyet.

Billund Lufthavn er placeret midt i Jylland imellem de fire byer Aarhus, Grindsted, Vejle og Kolding i det såkaldte trekantsområde. Det betyder, at der er gode transportmuligheder, såvel offentlige som i privat bil, idet europavej E28 kører lige forbi lufthavnen. Derfor kan du let komme til og fra lufthavnen i egen eller lejet bil eller med taxa. Desuden er der parkeringsplads med mulighed for langstidsparkering. Hvis du er med det offentlige, er der også gode muligheder. Du kan fx tage toget til Aarhus, Kolding eller Vejle og så fortsætte med bus, da mange, både lokalbusser og langdistanceruter fører forbi. Ruterne 43, 119, 166, 143, 144 og langdistanceruten 944X fra Sydtrafik samt 912X fra Midttrafik fungerer derfor som lufthavnsbusser. Flughafen Innsbruck ligger i udkanten af selve byen og passeres af hovedvejene 171 og A12, hvorfra der er afkørsel. Så den er ligeledes let at nå i bil. Busruten fungerer desuden som lufthavnsbus, der kører mellem lufthavnen og Innsbrucks hovedbanegård og centrum, hvorfra man kan komme videre.

Billund Lufthavn er relativt beskeden i størrelse, men har alligevel mange afgange og betjenes af en del internationale flyselskaber. I tilgift er den beliggende lige ved siden af det verdenskendte Legoland, hvilket også påvirker selve lufthavnsområdet, idet der er både Legofigurer og et Legolegeland for børn i venteområdet, som desuden rummer gode muligheder for shopping og flere spisesteder. Du og din familie får derfor muligheden for at kombinere flyturen med en tur i Legoland, og der er også flere hoteller i tilknytning til Billund, som gør dette muligt. Flughafen Innsbruck er også af relativt beskeden størrelse, men har dog både shoppingområder samt spisesteder og business lounge til at gøre ventetiden mere behagelig. Begge lufthavne tilbyder derudover gratis service for handicappede og gangbesværede samt gratis internet via Wi-Fi.


Innsbruck by og lufthavn er placeret i den vestlige del af Østrig med Tyskland mod nord, miniputstaten Lichtenstein mod vest og Norditalien mod syd. Da der både er et veludbygget vejnet samt togforbindelser fra Innsbrucks hovedbanegård, kan du benytte både lejet bil og tog til at køre langdistance. Via europavej E533 er det muligt at krydse grænsen og komme mod nord til München – en relativt kort køretur. I den modsatte retning er det via hovedvejene A13 og 182 muligt at krydse Alperne og via Brennerpasset komme til Italien, hvor Bolzano og Trento ligger længere mod syd. Selve hovedvejene A12 og 171, der fører lige forbi lufthavnen, fører mod vest videre i det smukke Tyrols bjerglandskaber. Du kan derfor vælge bare at nyde landskabet, eller også kan du fortsætte videre mod vest og Lichtenstein. Mod nordvest ad E45 forlader du alpelandet og kommer efter et stykke tid til Salzburg, der ligeledes ligger tæt på den tyske grænse.


Alternative fly Billund-Innsbruck

Sammenlign alternative flyruter til og fra nærliggende lufthavne og byer for at finde de bedste priser og mest passende afgangstider
Fly fra København til Wien
Hurtigste flyvetid1t. 40min.
Laveste pris301 kr.
Fly fra Billund til Wien
Hurtigste flyvetid1t. 50min.
Laveste pris178 kr.
Fly fra København til Salzburg
Hurtigste flyvetid1t. 35min.
Laveste pris1.006 kr.
Fly fra Aalborg til Wien
Hurtigste flyvetid4t. 20min.
Laveste pris1.067 kr.
Fly fra København til Innsbruck
Hurtigste flyvetid1t. 50min.
Laveste pris1.526 kr.
Fly fra Aarhus til Wien
Hurtigste flyvetid4t. 10min.
Laveste pris732 kr.
Fly fra København til Klagenfurt
Hurtigste flyvetid3t. 25min.
Laveste pris1.594 kr.
Fly fra Billund til Salzburg
Hurtigste flyvetid5t. 35min.
Laveste pris705 kr.
Fly fra Billund til Graz
Hurtigste flyvetid3t. 30min.
Laveste pris1.471 kr.

Fly, der minder om Billund til Innsbruck

Er du fleksibel i forhold til destinationen? Gør søgningen bredere, og find fly, der minder om din rute fra Billund til Innsbruck

Find billige flybilletter til andre byer i Østrig

Østrig er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly fra Billund til Innsbruck. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i gode hænder.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Innsbruck fra Billund med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly mellem Billund og Innsbruck ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Innsbruck fra Billund. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.