Udlejningsbiler fra Dollar i Athen

Find og sammenlign gode tilbud på Dollar udlejningsbiler i Athen

Athen, AT, Grækenland
18. aug. — 25. aug.
Samme aflevering
Athen, AT, Grækenland
tor. 18.8
Middag
tor. 25.8
Middag
Chaufførens alder:

Athen Dollar lokationer

Herunder kan du finde information om alle Dollar biludlejningssteder i Athen, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
10 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

6,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Value

2,0

Information om Dollar udlejningsbiler i Athen

Dollar har sørget for forbedrede rengøringsmetoder hos deres biludlejningslokationer i Athenfpr at forhindre spredningen af COVID-19 til kunder og personale. Dette inkluderer desinfiktion af bilens interiør (rat og instrumentbræt), eksteriør (håndtag og nøgler), og andre berøringsflader.Dollar har desuden følgende ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger:
• Forbedret rengøring af shuttlebusser

Ja, Dollar har 1 lokation i Lufthavn: Athen Intle som som er beliggende på Eleftherios Venizelos.

Dollar tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Athen. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Dollar for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Dollar i Athen her.

Der er 10 biludlejningslokationer i Athen som Dollar ejer. Deres Eleftherios Venizelos, Athen lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 61% af de brugere der lejede en bil fraDollar i Athen valgt at hente den på Eleftherios Venizelos.