Udlejningsbiler fra Hertz i Athen

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Athen

Athen, AT, Grækenland
14. dec. — 21. dec.
Athen, AT, Grækenland
tor. 14.12
Middag
tor. 21.12
Middag
Chaufførens alder:

Hertz biludlejningstilbud i Athen, Attika

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

127 kr. - 799 kr.

Alle biltyper

264 kr. - 1.468 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Hertz i Athen, Attika er i oktober når priserne er 127 kr. per dag i gennemsnit. 127 kr. per dag er 71% lavere end den gennemsnitlige årspris på 435 kr. for en Hertz Lille udlejningsbil i Athen. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Hertz i Athen, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Lille udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Hertz i Athen, Attika er i december når priserne er 418 kr. per dag i gennemsnit. 418 kr. per dag er 59% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.017 kr. for en Hertz Stor udlejningsbil i Athen. Mens december nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Hertz i Athen, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Stor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Hertz i Athen, Attika er i januar når priserne er 274 kr. per dag i gennemsnit. 274 kr. per dag er 52% lavere end den gennemsnitlige årspris på 576 kr. for en Hertz SUV udlejningsbil i Athen. Mens januar nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Hertz i Athen, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på SUV udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Hertz

136 kr./dag

11 feb. – 18 feb.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Hertz

150 kr./dag

11 feb. – 18 feb.
Chevrolet Sonic Sedan
Renault Captur
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Hertz

161 kr./dag

11 feb. – 18 feb.
Renault Captur

Athen Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Athen, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

12 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

6,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

4,0

Value

6,0

Information om Hertz udlejningsbiler i Athen

Har Hertz en lokation i Athen Intle Lufthavn?

Ja, Hertz har 1 lokation i Athen Intle Lufthavn som som er beliggende på Eleftherios Venizelos.

Tilbyder Hertz gratis afbestilling af lejebiler i Athen?

Der er gratis afbestilling af lejebil hos Hertz i Athen. Hsuk, at der kan blive opkrævet et afbestillingsgebyr, hvis du afbestiller din lejebil i sidste øjeblik. Klik her for at finde en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder, som du kan ringe til, hvis du vil have flere oplysninger om afbestillingsreglerne hos Hertz.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Hertz når man er i Athen i januar?

Economy udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Hertz i Athen i januar måned. I gennemsnit koster Economy udlejningsbiler fra Hertz 264 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 264 kr. per dag i januar.

Hvor mange Hertz biludlejningslokationer er der i Athen?

Der er 12 Hertz biludlejningslokationer i Athen. Ifølge vores brugere er den mest populære Hertz lokation i Athen beliggende på Eleftherios Venizelos. 51% af vores brugere som har lejet bil fra Hertz i Athen lejede fra denne lokation det seneste år.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Athen?

Priser for biler i Athen opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Athen?

Der er 200 udbydere for biler i Athen fra december 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Athen?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Athen. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Athen?

For at leje en bil i Athen, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Athen på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.