Udlejningsbiler fra Hertz i Athen

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Athen

Athen, AT, Grækenland
18. aug. — 25. aug.
Samme aflevering
Athen, AT, Grækenland
tor. 18.8
Middag
tor. 25.8
Middag
Chaufførens alder:

Hertz biludlejningstilbud i Athen, Attika

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

128 kr. - 1.217 kr.

Alle biltyper

187 kr. - 1.819 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Hertz i Athen, Attika er i oktober når priserne er 128 kr. per dag i gennemsnit. 128 kr. per dag er 75% lavere end den gennemsnitlige årspris på 517 kr. for en Hertz Lille udlejningsbil i Athen. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Hertz i Athen, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Lille udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Hertz i Athen, Attika er i januar når priserne er 287 kr. per dag i gennemsnit. 287 kr. per dag er 60% lavere end den gennemsnitlige årspris på 724 kr. for en Hertz SUV udlejningsbil i Athen. Mens januar nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Hertz i Athen, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på SUV udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Hertz

220 kr./dag

14 okt. – 21 okt.
Chevrolet Sonic Sedan
Renault Captur
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Hertz

285 kr./dag

15 okt. – 22 okt.
Renault Captur
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Hertz

319 kr./dag

15 okt. – 22 okt.
Chevrolet Sonic Sedan

Athen Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Athen, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
12 kontorer

Information om Hertz udlejningsbiler i Athen

Udvidede rengøringsmetoder som desinfektion af interiør og eksteriør af alle Hertz udlejningsbiler er blot få af de sikkerhedsforanstaltninger de har indført siden COVID-19. For at sikre, at deres Athen kunder og personale føler sig sikre, har Hertz også vedtaget disse ekstra politikker:
• Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
• Grundig oplæring af personalet

579 kr. per dag (eller 4.054 kr. per uge) er den gennemsnitlige pris for en Hertz udlejningsbil i Athen i september, ifølge sidste års data. Den billigste pris momondo-brugere har fundet i september for en Hertz udlejningsbil var 288 kr. per dag. Husk at priserne ofte afhænger af, hvilken type bil du lejer fra Hertz på denne tid af året og hvornår du laver din reservation.

Ja, Hertz har 1 lokation i Lufthavn: Athen Intle som som er beliggende på Eleftherios Venizelos.

Der er gratis afbestilling af lejebil hos Hertz i Athen. Hsuk, at der kan blive opkrævet et afbestillingsgebyr, hvis du afbestiller din lejebil i sidste øjeblik. Klik her for at finde en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder, som du kan ringe til, hvis du vil have flere oplysninger om afbestillingsreglerne hos Hertz.

Luksus udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Hertz i Athen i september måned. I gennemsnit koster Luksus udlejningsbiler fra Hertz 2.007 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 1.840 kr. per dag i september.

Hvis du ønsker at spare penge på din udlejningsbil fra Hertz, så burde du overveje at leje en SUV, den billigste type af bil udlejningsfirmaet har tilgængelig i Athen. At leje en SUV fra Hertz koster i gennemsnit 542 kr. per dag, hvilket er 32% billigere end deres dyreste bil. Det seneste år har 13% af vores brugere valgt at leje en SUV fra Hertz for at spare penge på deres rejse til Athen.

Der er 12 Hertz biludlejningslokationer i Athen. Ifølge vores brugere er den mest populære Hertz lokation i Athen beliggende på Eleftherios Venizelos. 70% af vores brugere som har lejet bil fra Hertz i Athen lejede fra denne lokation det seneste år.