Lej en bil i Sochi, Rusland

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Sochi, Rusland

Sochi, KDA, Rusland
26. okt. — 2. nov.
Samme aflevering
Sochi, KDA, Rusland
tir. 26.10
Middag
tir. 2.11
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Sochi

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Sochi, Rusland
1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
1 kontor
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

8,0
3 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Sochi, Rusland til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Adler/Sochis biludlejningsdisk

Biludlejning i Sochi

Vi har foretaget 99 søgninger på biludlejning i Sochi denne måned.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Sochi for at reducere spredningen af COVID-19?

Budget er en af virksomhederne der tilbyder udvidet rengøring for at reducere spredningen af COVID-19 i Sochi. Køretøjer rengøres altid regelmæssigt, men udlejningsfirmaer går nu udover det sædvanlige for at sikre, at bilerne er desinficerede. Du kan finde alle udlejningsfirmaer i Sochi, der tilbyder denne service ved at bruge filtreringsmuligheden på momondo. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Sochi, Rusland?

60 km/t. er fartgrænsen i Sochi, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Sochi er henholdsvis 90 km/t. og 130 km/t.. Hvis du lejer en bil i Sochi så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Sochi?

Leje af Hyundai Accent og Volkswagen Polo in Sochi er de to mest populære bilmodeller ifølge vores data. Priser på udlejning af en Hyundai Accent in Sochi kan variere afhængigt af det selskab, du lejer fra, men vores brugere har fundet priser, der i gennemsnit ligger på 208 kr./dag og kan gå helt ned til 121 kr./dag. Priser på leje af en Volkswagen Polo kan også variere, men plejer at ligge på omkring 248 kr./dag i gennemsnit og tilbud, der kan gå helt ned til 191 kr./dag.

Hvordan er vejret i Sochi, Rusland i oktober?

I oktober er der normalt 166 mm nedbør i Sochi og en gennemsnitstemperatur på 16 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Sochi, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i oktober?

Klimaet i Sochi under oktober måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Sochi. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Sochi plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Hyundai Accent, Volkswagen Polo og Class Compact SUV.

Minder vejret i Sochi om vejret i resten af Krasnodar kraj?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Sochi og rundt i Krasnodar kraj eller til de omkringliggende områder i oktober måned, kan forvente temperaturer på omkring 14 °C og ca. 103 mm regn i løbet af hele måneden.


Leje af bil i andre byer i Rusland

Se vores biludlejningstilbud i byer som Moskva, Sankt Petersborg og Kazan i Rusland

Kom i gang med at planlægge din rejse til Sochi