Find billige fly til Sochi

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Sochi

Få indsigter om din flyrejse til Sochi, så du kan lave den bedste rejseplan


De billigste fly til lufthavne i nærheden af Sochi

Find de billigste fly til disse Sochi-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Sochi

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Sochi

København (CPH) til Sochi (AER)

Fly til Sochi ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Adler/Sochi, hvor den gennemsnitlige pris er 2.860 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL SOCHI FRA KØBENHAVNseptember13% billigereAt flyve fra København til Sochi ​​koster i gennemsnit blot 2.273 kr. i september
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL SOCHI FRA KØBENHAVNjuni49% dyrereDet koster cirka 3.900 kr. at flyve til Sochi ​​fra København i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL SOCHI FRA KØBENHAVNfebruar980% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Sochi fra København i februar end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Sochi

Din endelige tid på farten ved flyrejser til Sochi (eller Sotji) i Rusland vil for det meste svinge mellem syv og ti timer, men kan fluktuere i forbindelse med ventetid ved mellemlandinger. Hvis du bor tæt på CPH Københavns Lufthavn, kan du for det meste finde ruter, hvor flyvninger samlet set læner sig op ad et omfang i omegnen af fem timer. I den vestlige del af landet nær BLL Billund Lufthavn og AAL Aalborg Lufthavn, skal du som oftest lægge et par timer til. Fra Aalborg kan det være nemmere at flyve til København, før turen går mod Sochi, mens naboer til Billunds lufttrafik som udgangspunkt skal forbi en centraleuropæisk lufthavn forinden. Afgange fra Jylland kan altså tage lidt længere, hvorfor transport til den danske hovedstad i visse tilfælde giver en kortere samlet rejsetid, selvom du bor tættere på Billund.

Flytilbud til Sochi stiller desværre krav om mindst én mellemlanding. Fra København finder du typisk flybilletter, som fører dig forbi SVO Sheremetyevo Internationale Lufthavn i Moskva, før du kan flyve mod AER Sochi Internationale Lufthavn. Du kan også finde ruter med en enkelt mellemlanding i IST Istanbul Lufthavn. Tiden i luften vil være på omkring fem timer ved dem begge. Og det er her, at afgangene fra Jylland kan afvige. Nær både Aalborg og Billund kan du nemt flyve til AMS Amsterdam Lufthavn Schiphol, hvor den indledende tur på en god time hjælper dig på vej mod Moskva. En lille times flyvetur mod København kan dog vise sig mere passende end stoppet i Holland. Det vil afhænge af din afrejsedato og ønsker til tidspunkter på afgang og ankomst.

Den billigste måned at flyve til Sochi fra Danmark er i september. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 2.273 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i september, kan du booke flyrejser til Sochi fra Danmark i oktober i stedet. Fly til Sochi i oktober, selvom de ikke er helt så billige som dem i september, har stadig kun et gennemsnit på omkring 2.287 kr..


Hvilke flyselskaber flyver til Sochi?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Sochi

Hvilke flyselskaber flyver til Sochi?

airBaltic og Turkish Airlines er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Sochi regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Sochi med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.


Lufthavne i nærheden af Sochi

Neden for finder du alle lufthavne i Sochi samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum fra Sochi Internationale Lufthavn?

Du har alverdens muligheder for at komme mod centrum af Sochi, som ligger i overkommelig afstand til lufthavnen. Ved ankomst er du nemlig nær området Adler, og skal du ikke opholde dig heromkring, skal du ud på en mindre køretur. Den kan du klare via bus, taxa, bil eller tog. Du finder flere af de velkendte biludlejningsfirmaer i lufthavnen, og det vil for det meste være muligt at finde ledige vogne, der kan føre dig direkte til adressen på din indkvartering i byen. Buslinje 105 og 105s fører dig nordpå mod Sochis bymidte til en fast, overkommelig pris. Det samme gør eksprestogene, som Aeroexpress driver fra lufthavnens tilknyttede station. Enkelte resorts i byen samarbejder med shuttlebusser, der tager dig mod adressen på dit ophold kort efter ankomst.


Visumkrav for Sochi

Rejser mod Sochi Internationale Lufthavn i Rusland forespørger, at du har kendskab til de russiske krav til pas og visum. Som dansk statsborger har du visumpligt, og dit pas må ikke blive ugyldigt før mindst seks måneder efter din afrejse hjem mod Danmark. Passet skal ydermere have mindst to tomme sider. Du gør klogt i at afstemme kravene til netop din rejse ved at ansøge om visum i fornuftig tid, idet du har kendskab til omstændighederne i forbindelse med dine rejseplaner.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Sochi


De bedste oplevelser og seværdigheder i Sochi

Sochi er en storslået kystby i det sydvestlige Rusland, som de fleste nok kender fra de XXII Olympiske Vinterlege i 2014. Det giver muligheder for at besøge adskillige enorme arenaer og sportskomplekser, hvis beundringsværdige faciliteter er en rundtur værd. Byens beliggenhed åbner op for svømmeture i Sortehavet i sommermånederne nær et aktivt bylandskab, der giver plads til storartede gåture langs promenader og lystbådehavne. Sochis botaniske haver og Arboretum Park er også nødvendige besøg, hvis du elsker at udforske imponerende, grønne områder i selskab med fantastiske dyr og ældre arkitektur blandt historiske vartegn. I Adler kan du besøge en række museer, hvor du kan gå på opdagelse i alt fra Nikola Teslas livsværker til klassisk samtidskunst. Ved skumringstid skal du se det dansende og syngende vand ved The Singing Fountains. Sochi ligger i spektakulære omgivelser, hvor du ikke er langt fra Kaukasus og bjergkæder med alsidige, højtbeliggende skisportssteder.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Sochi, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Sochi, så du sparer tid og penge.

Fly til Sochi med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Når alle potentielle fly til Sochi vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Sochi. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.