Find billige flybilletter til Krasnodar

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
fre. 22.10
fre. 29.10

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Danmark til Krasnodar.
Se nuværende rejserestriktioner for Rusland

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Krasnodar

Find de billigste fly til disse Krasnodar-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Krasnodar

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Krasnodar

København (CPH) til Krasnodar (KRR)

Fly til Krasnodar ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Krasnodar, hvor den gennemsnitlige pris er 2.149 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL KRASNODAR FRA KØBENHAVNmaj13% billigereAt flyve fra København til Krasnodar ​​koster i gennemsnit blot 1.873 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL KRASNODAR FRA KØBENHAVNaugust25% dyrereDet koster cirka 2.687 kr. at flyve til Krasnodar ​​fra København i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL KRASNODAR FRA KØBENHAVNnovember244% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Krasnodar fra København i november end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Krasnodar?

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Krasnodar?

  1.030 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Krasnodar. Dette fly er fra Antalya og er 55% billigere end de fleste andre flyrejser til Krasnodar. Hvis du vil finde den billigste pris til Krasnodar fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Krasnodar?

  maj måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Krasnodar fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.873 kr.. Hvis du ikke kan rejse til Krasnodar i maj, så rejs fra Danmark i november, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 1.982 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Krasnodar?

  Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at booke et fly til Krasnodar på, er omkring 47 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitligt koster 2.149 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Krasnodar på?

  Den billigste dag at rejse fra Danmark til Krasnodar er på en mandag. Rejsende, som vælger at rejse til Krasnodar på en mandag kan finde billetter helt ned til 2.158 kr.. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en søndag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 2.756 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Krasnodar.

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Krasnodar?

  Ifølge vores data er om aftenen den billigste dag at flyve til Krasnodar på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Krasnodar om aftenen helt ned til 2.184 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om formiddagen, hvor priserne ligger på 2.475 kr. i gennemsnit. Fly til Krasnodar fra Danmark om formiddagen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Krasnodar?

  Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Krasnodar. Hvis du har planer om at flyve til Krasnodar, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Gelendzik (92 km fra Krasnodar centrum) eller Lufthavn: Anapa (128 km fra Krasnodar centrum).

 • Findes der en billigere måde at flyve til Krasnodar på?

  Du kan finde tilbud til Lufthavn: Anapa for 2.290 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Kan jeg flyve til Krasnodar fra Danmark lige nu?

Oplysningerne er baseret på rejserestriktioner fra Danmark til Krasnodar

De fleste rejsende fra Danmark vil ikke blive tilladt indrejse i Krasnodar.

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) test udført 72 timer inden afrejse til Krasnodar.

Karantænekrav
Rejsende fra Danmark er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Krasnodar.

Kan jeg flyve tilbage til Danmark fra Krasnodar?

Hjemrejse til Danmark fra Krasnodar

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Krasnodar skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 48 timer inden afrejse til Danmark.

Karantænekrav
Rejsende fra Krasnodar er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Danmark.

Hvis du planlægger rejser til Krasnodar nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Hvilke flyselskaber flyver til Krasnodar?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Krasnodar
 • Hvilke flyselskaber flyver til Krasnodar?

  For fly fra Danmark til Krasnodar, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som Aeroflot, Turkish Airlines, Pegasus Airlines og Air Serbia. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Krasnodar