Find billige fly til Krasnodar

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tor. 8.12
tor. 15.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Krasnodar

Få indsigter om din flyrejse til Krasnodar, så du kan lave den bedste rejseplan


Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Krasnodar

Flyver du fra Kastrup lufthavn (CPH) skal du forvente at det tager syv timer og 55 minutter at flyve til Krasnodar (KRR). Der vil være et stop og du skal skifte fly, og dette kan blandt andet være lufthavnen i Istanbul (SAW). Fra Århus tager flyrejser til Krasnodar 14 timer og 25 minutter, og der vil være to mellemlandinger, blandt andet i Kastrup Lufthavn og i Moskva International lufthavn (SVO). En flyrejse fra Billund Lufthavn (BLL) tager 10 timer og fem minutter og du vil have to mellemlandinger, i Frankfurt (FRA) og i Moskva lufthavn (DME).

Der findes ikke direkte flyrejser fra en dansk lufthavn til den russiske lufthavn Krasnodar. Du skal typisk skifte fly i Istanbul. At skulle skifte fly på vejen er ikke negativt. Det giver mulighed for at lave en smuttur til en by du ellers ikke ville have besøgt. Det kan også være med til at gøre rejsen mindre hård. At sidde stille, som man gør på flyrejser, kan være hårdt for kroppen. At skulle skifte fly giver en mulighed for at få rystet kroppen på plads, inden turen forsætter. Det betyder at selvom turen kan blive et par timer længere, vil det ikke føles så voldsom for kroppen.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Krasnodar. Hvis du har planer om at flyve til Krasnodar, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Gelendzik (92 km fra Krasnodar centrum) eller Lufthavn: Anapa (128 km fra Krasnodar centrum).


Hvilke flyselskaber flyver til Krasnodar?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Krasnodar

Hvilke flyselskaber flyver til Krasnodar?

For fly fra Danmark til Krasnodar, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som Turkish Airlines, Air Serbia, Aeroflot og Austrian Airlines. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.


Lufthavne i nærheden af Krasnodar

Neden for finder du alle lufthavne i Krasnodar samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum af Krasnodar fra lufthavnen?

Der er flere muligheder når du skal fra Krasnodar Lufthavn og ned til Krasnodar centrum. Lufthavnen ligger 13 km ude for byen, så du skal forvente at det vil tage lidt tid at komme ind til byen. Du kan vælge at tage en taxa, som holder lige udenfor ankomsthallen. Du kan også vælge at tage den offentlige bus. Der er tre forskellige. Bus nr. 7 kører til Krasnodar togstation og på vejen passer bussen Krasnodar centrum. Et alternativ er mini-bus nr. 30: Bussen kører til Central Heating and Power Plant, Stravropolskaya Street og videre til Cooperative Market. Den sidste bus er Trolleybus nr. 7, som kører til og fra lufthavnen til togstationen. Det er også muligt at leje en bil. Ofte er det billigere at finde flybilletter og udlejningsbil på samme tid. Du kan finde gode Krasnodar flytilbyd online. Ofte er udbuddet af lejebiler større, når du bestiller hjemmefra og du slipper for at vente på at bilen bliver klar når du er ankommet i lufthavnen.


Visumkrav for Krasnodar

Rusland har strenge regler når du som dansker søger om visum. Du skal have et pas der er gyldigt mindst seks måneder efter du er tilbage i Danmark, og der skal være mindst to tomme sider tilbage i dit pas. Det er muligt at rejse på et forlænget pas, men et provisorisk pas kun kan bruges til udrejse af Rusland. Skal du fra Hviderusland til Rusland skal du være forberedt på at blive afvist.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Krasnodar


De bedste oplevelser og seværdigheder i Krasnodar

Krasnodar by, Rusland, er en fantastisk by med mange spændende muligheder. Der er uanede muligheder både kulturelt og hvis man er vild med naturen. Den mest populære seværdighed er Red Street, som er en gade med masser af liv, bygninger, restauranter, som man kan besøge. Er man til natur er Gatitskogo Park eller Botanical Garden of Professor I.S Kosenko to gode valg. Af historiske monumenter kan man yde sin respekt til Katharina 2. af Rusland. Rejser du med børn, er Safari Park en oplagt mulighed. Det samme gælder Park of the 30th anniversary of the Victory. Holder I af at prøve lokale vine er det også en mulighed. Her kan i tage på en dagstur til det russiske Champagne House Abrau-Durso og smage på deres fantastiske champagne.


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Krasnodar. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Fly til Krasnodar med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Krasnodar ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Prisagenter på fly til Krasnodar er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.