Billeje i Amami

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Amami

Amami, Japan
7. dec — 14. dec
Samme aflevering
Amami, Japan
man 7.12
Middag
man 14.12
Middag

Afstanden fra Amami til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Amami O Shimas biludlejningsdisk

Biludlejning i Amami

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Amami for at reducere spredningen af COVID-19?

Europcar er ét ud af mange biludlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner Amami som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på Amami. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Amami biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Amami biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Amami tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Amami?

Hastighedsbegrænsningen i Amami er 60 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Amami har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 80 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Amami, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 120 km/t..