Billeje i Rusland

Leder du efter billig biludlejning i Rusland? Så søg her!

Moskva, Moscow, Rusland
6. okt. — 13. okt.
Samme aflevering
Moskva, Moscow, Rusland
tor. 6.10
Middag
tor. 13.10
Middag
Chaufførens alder:

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Rusland

Nærliggende attraktioner:

Den Røde Plads625,6 km

Nærliggende attraktioner:

Den Røde Plads27,3 km

Nærliggende attraktioner:

Den Røde Plads28,8 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Rusland

Herunder vises de mest populære hoteller i Rusland

Billeje i Rusland

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Rusland, så du er klar til næste rejse.

keddy by Europcar har normalt den billigste biludlejning i Rusland. Det er ofte muligt at finde priser på helt ned til 223 kr./dag, hvis du booker gennem keddy by Europcar. Du har normalt større sandsynlighed for at finde gode tilbud på billeje gennem keddy by Europcar til en pris, der ligger under landets gennemsnitspris på 669 kr./dag. Disse priser kan variere afhængigt af den type bil, du ønsker at leje, og den by, du ønsker at leje den i.

Rentmotors har flest biludlejningssteder i Rusland. Firmaet har 59 biludlejningssteder, hvoraf mange ligger i lufthavne eller centrum af byerne. Er du ikke sikker på, hvilken by du vil besøge, men du ved, at du gerne vil leje bil hos Rentmotors? Vladivostok er den mest populære by at besøge i Rusland, og Rentmotors har 1 biludlejningssted.

Uanset om du lejer eller ejer en bil i Rusland, er det påkrævet ved lov, at du kører i højre side. Husk, at du altid kan ringe efter en taxa eller vælge at dele transport med andre, hvis du ikke føler dig godt tilpas ved at køre i denne side af vejen.

Rusland har en score på 2,7 for vejkvalitet på en skala fra 1 til 7, hvor 1 er den laveste score. Det sætter Rusland som nr. 124 ud af 137 lande for vejforhold. Du kan opleve, at det afhænger af hvor i Rusland, du rejser, hvor gode vejforholdene er.

Den lovlige promillegrænse (BAC) i Rusland er 0,00%. Det er dog vigtigt at tjekke regional eller lokal lovgivning på området, fordi grænsen kan variere. Promillegrænsen i Rusland kan også variere afhængigt af alder, kørselserfaring og af, om du kører i et erhvervskøretøj eller ej. Husk, at der er strengere straffe til de personer under aldersgrænsen, som indtager alkohol og fører motorkøretøj. I Rusland skal du være mindst 18 for at indtage alkohol.

Når det drejer sig om at leje bil i Rusland, foretrækker de rejsende at leje en Economy. Faktisk har 72% af momondos brugere lejet denne biltype inden for de seneste 30 dage, og de har i gennemsnit betalt 172 kr. pr. dag.

Du kan i gennemsnit forvente at betale 6,50 kr. pr. liter for benzin i Rusland. Husk, at dette er sidste uges nationale gennemsnit, og at benzinpriserne kan variere i de forskellige dele af landet. Hvis du skifter mening i forhold til at leje bil i Rusland, har Algeriet nogle af de laveste benzinpriser i verden, som lå på kun 2,55 kr. pr. liter i sidste uge. Til sammenligning har Hong Kong i gennemsnit de dyreste priser på 22,95 kr. pr. liter, men er dog stadig et godt valg for dem, der gerne vil leje bil.


Biludlejning i populære regioner i Rusland

Find den perfekte lejebil til din rejse til en af disse regioner, som du bare må besøge, i Rusland

Biludlejning i populære byer i Rusland

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Rusland

Biludlejning i populære lufthavne i Rusland

Lej en bil fra en af de mest populære lufthavne i Rusland

Se flere lejebiler i Europa

Find billige udlejningsbiler i Europa

Kom i gang med at planlægge din rejse til Rusland


Hvorfor vælge momondo?

Du bør booke billeje i Rusland ved hjælp af momondo, fordi det er hurtigt, gratis og nemt og kan spare dig både tid og penge. momondo gør det hårde arbejde med at finde priser på og regler for biludlejning, så du blot skal sammenligne dem og vælge det tilbud, som passer bedst til din rejese.

momondo gør det nemmere for dig at finde en god biludlejning i Rusland. Du kan nemlig indskrænke din søgning ved hjælp af adskillige filtre, bl.a. pris, biltype, lokation med mere.

Ja, uanset om det er for biler i Rusland eller andetsteds, kan du med momondo filtrere specifikt for at se resultater med gratis afbestilling.

momondo giver specifikt mulighed for at søge efter lejebiler i Rusland med fair brændstofregler.

Ja, der kan søges efter lejebiler i Rusland med øget rengøring på momondo.

Bestemt. Du kan filtrere specifikt efter tilbud på billeje i Rusland med ubegrænset kilometertal på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.