Billeje i Lufthavn: Moskva-Sjeremetevo

Leder du efter billig biludlejning i Lufthavn: Moskva-Sjeremetevo? Søg her!

Moskva, Rusland - Moskva-Sjeremetevo (SVO)
19. aug. — 26. aug.
Samme aflevering
Moskva, Rusland - Moskva-Sjeremetevo (SVO)
fre. 19.8
Middag
fre. 26.8
Middag
Chaufførens alder:

Oplysninger om billeje i Lufthavn: Moskva-Sjeremetevo

Udenlandske gæster, som vil leje en bil i Rusland, skal have et internationalt kørekort, som er en oversættelse af dit eksisterende nationale kørekort til ni forskellige sprog. Du skal have dit nationale kørekort med, og du skal have haft kørekort i mindst 12 måneder og være minimum 21 år. Biludlejning kan have endnu mere krævende regler med hensyn til din alder som for eksempel ekstra gebyr for chauffører under 25 år. Du skal også have dit pas med, og den primære chauffør skal vise et kreditkort, der kan dække depositum for leje af bilen. Vælger du at reservere på forhånd, vil du have et større udvalg af billige lejebiler at vælge mellem, og reserverer du i forvejen, bør du medbringe en udskrevet kopi af din reservation.

Biludlejningscenteret ligger i selve lufthavnen, og derfor kan du nyde godt af det gratis internet, der er til rådighed, mens du er i Moskva Sjeremetevo Lufthavn. De fleste biludlejningsfirmaer tilbyder aflevering uden for åbningstiden, men det skal aftales i forvejen og er ofte belagt med ekstra gebyr. Ligeledes, hvis du har brug for hjælp i forbindelse med handikap, skal du meddele lufthavnen det i forvejen, og så kan de for eksempel lade dig låne en kørestol til at komme rundt i lufthavnen.


Biludlejningsfirmaer i Lufthavn: Moskva-Sjeremetevo

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Lufthavn: Moskva-Sjeremetevo
1 kontor
Oversigt

Rengøring

7,9

Comfort

1,9

Samlet

1,9

Afhentning/aflevering

1,9

Value

1,9
2 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Moskva

Herunder vises de mest populære hoteller i Moskva

Billeje i Lufthavn: Moskva-Sjeremetevo

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Lufthavn: Moskva-Sjeremetevo, så du er klar til næste rejse

Hyundai Accent fra keddy by Europcar er i øjeblikket den billigste bil, du kan leje i Lufthavn: Sheremetyevo ifølge vores data. Det koster i gennemsnit 155 kr./dag at leje dette køretøj fra keddy by Europcar. Tilbud på Hyundai Accent hos keddy by Europcar er også blevet set for helt ned til 143 kr./dag i de seneste 12 måneder. Der er større sandsynlighed for, at du finder de billigste lejebiler i Lufthavn: Sheremetyevo, hvis du booker på forhånd.

Ifølge vores data er det bedste tidspunkt at leje bil i Lufthavn: Sheremetyevo på 20 dage forud for afhentningsdatoen, hvor priserne ligger på 195 kr./dag i gennemsnit. I det forgangne år har mommondos brugere oplevet, at priserne på billeje i weekenden i Lufthavn: Sheremetyevo lå på 623 kr./dag, og priserne i hverdagen lå på 220 kr./dag. Overvej at leje bil i april (den billigste måned), hvor priserne på billeje i gennemsnit ligger på 216 kr./dag.

Baseret på 2 anmeldelser og en gennemsnitsvurdering på 5,2 er Avis det bedst bedømte biludlejningsfirmat i Lufthavn: Sheremetyevo. 14% af vores brugere besluttede sig for at booke en billig lejebil fra Avis i det forgangne år. Billig billeje kan også findes hos Hertz, som også er et biludlejningsfirma i Lufthavn: Sheremetyevo med godt omdømme. 1 anmeldelse har givet Hertz en gennemsnitslig vurdering på 1,9.

340 kr./dag er gennemsnitsprisen for at leje bil i Lufthavn: Sheremetyevo. For længerevarende billeje har vi set, at det i gennemsnit koster 2.346 kr./uge og 10.559 kr./måned at leje bil i Lufthavn: Sheremetyevo. Disse priser er baseret på data fra tidligere, så du kan måske finde endnu bedre tilbud ved hjælp af vores website til sammenligning af billeje.


Leje af bil i andre byer i Rusland


Kom i gang med at planlægge din rejse til Lufthavn: Moskva-Sjeremetevo


Hvorfor vælge momondo?

Hvis du booker billeje i Lufthavn: Moskva-Sjeremetevo via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

Filtrering er den måde, som momondo hjælper dig med at finde en god billeje i Lufthavn: Moskva-Sjeremetevo på. Indskrænk din søgning ved hjælp af pris og kort samt ved at filtrere efter regler om brændstof eller kilometerantal eller et af de mange andre tilgængelige filtre.

Ja, uanset om det er for biler i Lufthavn: Moskva-Sjeremetevo eller andetsteds, kan du med momondo filtrere specifikt for at se resultater med gratis afbestilling.

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i Lufthavn: Moskva-Sjeremetevo.

Du kan specifikt filtrere for at se billeje med øget rengøring i Lufthavn: Moskva-Sjeremetevo på momondo.

Ubegrænset kilometertal er bestemt en mulighed, som momondo tilbyder på lejebiler i Lufthavn: Moskva-Sjeremetevo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.