Udlejningsbiler fra Sunnycars i San José

Find og sammenlign gode tilbud på Sunnycars udlejningsbiler i San José

San José, Costa Rica
6. dec. — 13. dec.
San José, Costa Rica
ons. 6.12
Middag
ons. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

San José Sunnycars lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sunnycars biludlejningssteder i San José, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Sunnycars

7 kontorer

Information om Sunnycars udlejningsbiler i San José

Har Sunnycars en lokation i San José Juan Santamaria Lufthavn?

Ja. De 2 lokationer som Sunnycars har i San José Juan Santamaria Lufthavn kan findes på Station is on Airport grounds og Mango Plaza 111, 1km North Of Juan.

Hvor mange Sunnycars biludlejningslokationer er der i San José?

Sunnycars har 7 biludlejningslokationer i San José. Deres General Canas Hwy 3KM lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 98% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Sunnycars i San José, valgt at leje deres bil fra Sunnycars lokationen på General Canas Hwy 3KM.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i San José?

Priser for biler i San José blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i San José?

Fra november 2023 er der 79 udbydere at vælge mellem for biler i San José.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i San José?

Blandt forskellige lande, herunder San José, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i San José?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i San José. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til San José på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.