Udlejningsbiler fra Dollar i San José

Find og sammenlign gode tilbud på Dollar udlejningsbiler i San José

San José, Costa Rica
28. sep. — 5. okt.
Samme aflevering
San José, Costa Rica
tir. 28.9
Middag
tir. 5.10
Middag
Chaufførens alder:

San José Dollar lokationer

Herunder kan du finde information om alle Dollar biludlejningssteder i San José, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,3

Comfort

6,6

Samlet

6,2

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

5,7

Information om Dollar udlejningsbiler i San José

 • Er det sikkert at leje en bil fra Dollar i San José under COVID-19?

  For at sikre, at du er komfortabel med at leje en bil fra Dollar i San José under COVID-19, har firmaet taget ekstra forholdsregler så som udvidede rengøringsmetoder af deres biler og kontorer. Dollar har også introduceret de nedenstående politikker som yderligere forebyggende metoder i denne tid:
  • Forbedret rengøring af shuttlebusser

 • Har Dollar en lokation i Lufthavn: San José Juan Santamaria?

  I øjeblikket Dollar har 1 lokation i Lufthavn: San José Juan Santamaria:
  Juan Santamaria Intl Ap.

 • Tilbyder Dollar gratis afbestilling af lejebiler i San José?

  Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Dollar i San José. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Dollar for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Dollar når man er i San José i oktober?

  Overvej Lille mellemklasse udlejningsbiler fra Dollar hvis du har brug for en udlejningsbil i San José i oktober. Når du lejer Lille mellemklasse biler i oktober, kan du forvente gennemsnitspriser på 98 kr. per dag og helt ned til 98 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraDollar—Lille mellemklasse bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

 • Hvor mange Dollar biludlejningslokationer er der i San José?

  Der er 4 Dollar biludlejningslokationer i San José. Ifølge vores brugere er den mest populære Dollar lokation i San José beliggende på Juan Santamaria Intl Ap. 44% af vores brugere som har lejet bil fra Dollar i San José lejede fra denne lokation det seneste år.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i San José

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Dollar? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære San José biludlejningsfirmaer