Udlejningsbiler fra Alamo i San José

Find og sammenlign gode tilbud på Alamo udlejningsbiler i San José

San José, Costa Rica
1. dec. — 8. dec.
Samme aflevering
San José, Costa Rica
tor. 1.12
Middag
tor. 8.12
Middag
Chaufførens alder:

Alamo biludlejningstilbud i San José, San José Province

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

202 kr. - 850 kr.

Alle biltyper

202 kr. - 1.210 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Alamo i San José, San José Province er i november når priserne er 202 kr. per dag i gennemsnit. 202 kr. per dag er 60% lavere end den gennemsnitlige årspris på 502 kr. for en Alamo Lille udlejningsbil i San José. Mens november nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Alamo i San José, er marts den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i marts på Lille udlejningsbiler fra Alamo alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Alamo i San José, San José Province er i november når priserne er 202 kr. per dag i gennemsnit. 202 kr. per dag er 69% lavere end den gennemsnitlige årspris på 660 kr. for en Alamo SUV udlejningsbil i San José. Mens november nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Alamo i San José, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på SUV udlejningsbiler fra Alamo alt efter hvilken dag du booker.


San José Alamo lokationer

Herunder kan du finde information om alle Alamo biludlejningssteder i San José, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Alamo

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Information om Alamo udlejningsbiler i San José

Alamo udlejningslokationer i San José er alle underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed under COVID-19. Forbedringer som disinfektion af berøringsflader samt en liste af ekstra foranstaltninger, er blot et par eksempler på hvordan Alamo er engageret i at bremse smitten i San José:
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Forbedret rengøring af shuttlebusser
• Løfte om fuld rengøring
• Grundig oplæring af personalet

Billeje i San José fra Alamo i december vil i gennemsnit koste 675 kr. per dag. Nogle brugere fandt dog priser sidste december helt ned til 487 kr. per dag fra Alamo, Så du kan være heldig, at finde lignende priser i år. Hvis du ønsker at leje en bil i San José i en uge, er den gennemsnitlige pris 4.722 kr. for en udlejningsbil fra Alamo.

I øjeblikket Alamo har 1 lokation i Lufthavn: San José Juan Santamaria:
La Asuncion De Belen.

Ja, Alamo tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i San José. Der kan dog være et afbestillingsgebyr forbundet til afbestillinger, der sker i sidste øjeblik. Hvis du er specifikke spørgsmål til afbestillingsreglerne, kan du ringe til Alamo på et af deres udlejningssteder i San José. Klik her for at se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder.

Med en gennemsnitspris på 612 kr./dag, udlejning af Lille mellemklasse biler fra Alamo i San José i december er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Alamo udlejningsbiler i San José helt ned til 487 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Lille mellemklasse udlejningsbiler sidste december.

For 456 kr./dag i gennemsnit, er en Stor mellemklasse den billigste type af udlejningsbil fra Alamo i San José (1% billigere end den dyreste udlejningsbil fra Alamo). I det seneste år har 17% af momondo-brugere som vælger at leje fra Alamo mens de er i San José lejet en Stor mellemklasse for at spare penge.Husk, at Alamo også har andre typer af biler tilgængelige alt efter dine behov på rejsen.

Alamo opererer på nuværende tidspunkt fra 3 lokationer i San José. Den mest populære biludlejningslokation Alamo har i San José er placeret på Paseo Colon.I løbet af de sidste 12 måneder har 62% af vores brugere, der søgte efter Alamo udlejningsbiler i San José endt med at leje deres bil fra Paseo Colon lokationen.