Udlejningsbiler fra Alamo i San José

Find og sammenlign gode tilbud på Alamo udlejningsbiler i San José

San José, Costa Rica
28. sep. — 5. okt.
Samme aflevering
San José, Costa Rica
tir. 28.9
Middag
tir. 5.10
Middag
Chaufførens alder:

Alamo biludlejningstilbud i San José, San José Province

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

178 kr. - 400 kr.

Alle biltyper

178 kr. - 579 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Alamo i San José, San José Province er i november når priserne er 178 kr. per dag i gennemsnit. 178 kr. per dag er 41% lavere end den gennemsnitlige årspris på 300 kr. for en Alamo Lille udlejningsbil i San José. Mens november nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Alamo i San José, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Lille udlejningsbiler fra Alamo alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Alamo i San José, San José Province er i november når priserne er 178 kr. per dag i gennemsnit. 178 kr. per dag er 45% lavere end den gennemsnitlige årspris på 322 kr. for en Alamo SUV udlejningsbil i San José. Mens november nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Alamo i San José, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på SUV udlejningsbiler fra Alamo alt efter hvilken dag du booker.


San José Alamo lokationer

Herunder kan du finde information om alle Alamo biludlejningssteder i San José, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
5 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,4

Comfort

6,7

Samlet

6,4

Afhentning/aflevering

6,5

Valuta for pengerne

6,1

Information om Alamo udlejningsbiler i San José

 • Er det sikkert at leje en bil fra Alamo i San José under COVID-19?

  Alamo udlejningslokationer i San José er alle underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed under COVID-19. Forbedringer som disinfektion af berøringsflader samt en liste af ekstra foranstaltninger, er blot et par eksempler på hvordan Alamo er engageret i at bremse smitten i San José:
  • Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
  • Forbedret rengøring af shuttlebusser
  • Løfte om fuld rengøring
  • Grundig oplæring af personalet

 • Har Alamo en lokation i Lufthavn: San José Juan Santamaria?

  I øjeblikket Alamo har 1 lokation i Lufthavn: San José Juan Santamaria:
  San Jose Intl Airport.

 • Tilbyder Alamo gratis afbestilling af lejebiler i San José?

  Ja, Alamo tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i San José. Der kan dog være et afbestillingsgebyr forbundet til afbestillinger, der sker i sidste øjeblik. Hvis du er specifikke spørgsmål til afbestillingsreglerne, kan du ringe til Alamo på et af deres udlejningssteder i San José. Klik her for at se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Alamo når man er i San José i oktober?

  Med en gennemsnitspris på 238 kr./dag, udlejning af SUV biler fra Alamo i San José i oktober er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Alamo udlejningsbiler i San José helt ned til 238 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for SUV udlejningsbiler sidste oktober.

 • Hvor mange Alamo biludlejningslokationer er der i San José?

  Alamo opererer på nuværende tidspunkt fra 5 lokationer i San José. Den mest populære biludlejningslokation Alamo har i San José er placeret på San Jose Intl Airport.I løbet af de sidste 12 måneder har 83% af vores brugere, der søgte efter Alamo udlejningsbiler i San José endt med at leje deres bil fra San Jose Intl Airport lokationen.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i San José

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Alamo? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære San José biludlejningsfirmaer