Udlejningsbiler fra Alamo i San José

Find og sammenlign gode tilbud på Alamo udlejningsbiler i San José

San José, Costa Rica
2. okt. — 9. okt.
Samme aflevering
San José, Costa Rica
man. 2.10
Middag
man. 9.10
Middag
Chaufførens alder:

Alamo biludlejningstilbud i San José, San José Province

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

350 kr. - 828 kr.

Alle biltyper

350 kr. - 1.654 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Alamo i San José, San José Province er i november når priserne er 350 kr. per dag i gennemsnit. 350 kr. per dag er 37% lavere end den gennemsnitlige årspris på 557 kr. for en Alamo Lille udlejningsbil i San José. Mens november nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Alamo i San José, er marts den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i marts på Lille udlejningsbiler fra Alamo alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Alamo i San José, San José Province er i november når priserne er 350 kr. per dag i gennemsnit. 350 kr. per dag er 51% lavere end den gennemsnitlige årspris på 720 kr. for en Alamo SUV udlejningsbil i San José. Mens november nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Alamo i San José, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på SUV udlejningsbiler fra Alamo alt efter hvilken dag du booker.


San José Alamo lokationer

Herunder kan du finde information om alle Alamo biludlejningssteder i San José, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Alamo

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Information om Alamo udlejningsbiler i San José

Har Alamo en lokation i San José Juan Santamaria Lufthavn?

I øjeblikket Alamo har 1 lokation i San José Juan Santamaria Lufthavn:
La Asuncion De Belen.

Tilbyder Alamo gratis afbestilling af lejebiler i San José?

Ja, Alamo tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i San José. Der kan dog være et afbestillingsgebyr forbundet til afbestillinger, der sker i sidste øjeblik. Hvis du er specifikke spørgsmål til afbestillingsreglerne, kan du ringe til Alamo på et af deres udlejningssteder i San José. Klik her for at se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Alamo når man er i San José i oktober?

Med en gennemsnitspris på 1.602 kr./dag, udlejning af SUV biler fra Alamo i San José i oktober er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Alamo udlejningsbiler i San José helt ned til 421 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for SUV udlejningsbiler sidste oktober.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Alamo i San José?

For 1.602 kr./dag i gennemsnit, er en SUV den billigste type af udlejningsbil fra Alamo i San José (65% billigere end den dyreste udlejningsbil fra Alamo). I det seneste år har 27% af momondo-brugere som vælger at leje fra Alamo mens de er i San José lejet en SUV for at spare penge.Husk, at Alamo også har andre typer af biler tilgængelige alt efter dine behov på rejsen.

Hvor mange Alamo biludlejningslokationer er der i San José?

Alamo opererer på nuværende tidspunkt fra 3 lokationer i San José. Den mest populære biludlejningslokation Alamo har i San José er placeret på Paseo Colon.I løbet af de sidste 12 måneder har 70% af vores brugere, der søgte efter Alamo udlejningsbiler i San José endt med at leje deres bil fra Paseo Colon lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i San José?

Priser for biler i San José blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i San José?

Fra september 2023 er der 76 udbydere at vælge mellem for biler i San José.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i San José?

Blandt forskellige lande, herunder San José, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i San José?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i San José. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til San José på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.
<