Udlejningsbiler fra National i San José

Find og sammenlign gode tilbud på National udlejningsbiler i San José

San José, Costa Rica
13. dec. — 20. dec.
Samme aflevering
San José, Costa Rica
tir. 13.12
Middag
tir. 20.12
Middag
Chaufførens alder:

San José National lokationer

Herunder kan du finde information om alle National biludlejningssteder i San José, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

National

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,0

Comfort

6,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,0

Value

6,0

Information om National udlejningsbiler i San José

Alle National biludlejningslokationer i San José tager ekstra forholdsregler for at sikre kundesikkerhed under COVID-19. Ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger inkluderer forbedrede rengøringsmetoder i både udlejningsbiler og udlejningskontorer, samt følgende politikker:
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Forbedret rengøring af shuttlebusser
• Løfte om fuld rengøring
• Grundig oplæring af personalet

Ja, National har 1 lokation i Lufthavn: San José Juan Santamaria som som er beliggende på La Asuncion De Belen.

National tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i San José. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til National for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til National i San José her.

I januar, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra National i San José, Stor udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Stor udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 371 kr./dag i gennemsnit og 370 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

Der er 4 National biludlejningslokationer i San José. Ifølge vores brugere er den mest populære National lokation i San José beliggende på Paseo Colon. 51% af vores brugere som har lejet bil fra National i San José lejede fra denne lokation det seneste år.