Udlejningsbiler fra Europcar i Göteborg

Find og sammenlign gode tilbud på Europcar udlejningsbiler i Göteborg

Göteborg, Sverige
9. dec. — 16. dec.
Samme aflevering
Göteborg, Sverige
fre. 9.12
Middag
fre. 16.12
Middag
Chaufførens alder:

Europcar biludlejningstilbud i Göteborg, Västra Götalands län

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

231 kr. - 842 kr.

Alle biltyper

231 kr. - 752 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Europcar i Göteborg, Västra Götalands län er i oktober når priserne er 231 kr. per dag i gennemsnit. 231 kr. per dag er 46% lavere end den gennemsnitlige årspris på 427 kr. for en Europcar Lille udlejningsbil i Göteborg. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Europcar i Göteborg, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Lille udlejningsbiler fra Europcar alt efter hvilken dag du booker.


Göteborg Europcar lokationer

Herunder kan du finde information om alle Europcar biludlejningssteder i Göteborg, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Europcar

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

9,0

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

9,0

Value

9,0

Information om Europcar udlejningsbiler i Göteborg

Hver Europcar udlejningslokation i Göteborg er underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed. Disse ekstra foranstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader både udenpå udlejningsbilerne og indvendigt og pick-up/drop-off områderne. Europcar har også introduceret ekstra foranstaltninger som:
• Regler om "nul kontakt", som sikrer, at nøgler til køretøjerne forsegles enkeltvis i en konvolut, når de er blevet desinficeret

Europcar har 1 lokation i Lufthavn: Göteborg Landvetter. Du vil finde Europcar beliggende på Car Rental Center Flygplatsvagen 15.

Europcar tilbyder gratis afbestilling af billeje i Göteborg (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Europcar, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Europcar.

Overvej Mini udlejningsbiler fra Europcar hvis du har brug for en udlejningsbil i Göteborg i januar. Når du lejer Mini biler i januar, kan du forvente gennemsnitspriser på 275 kr. per dag og helt ned til 275 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraEuropcar—Mini bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Europcar opererer på nuværende tidspunkt fra 6 lokationer i Göteborg. Den mest populære biludlejningslokation Europcar har i Göteborg er placeret på Car Rental Center Flygplatsvagen 15.I løbet af de sidste 12 måneder har 62% af vores brugere, der søgte efter Europcar udlejningsbiler i Göteborg endt med at leje deres bil fra Car Rental Center Flygplatsvagen 15 lokationen.


Europcar biler i andre byer i Sverige