Billeje i Lund, Sverige

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Lund, Sverige

Lund, Sverige
21. apr — 28. apr
Samme aflevering
Lund, Sverige
ons 21.4
Middag
ons 28.4
Middag

Afstanden fra Lund, Sverige til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Malmøs biludlejningsdisk

Biludlejning i Lund

Vi har foretaget 9 søgninger på biludlejning i Lund denne måned.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Lund for at reducere spredningen af COVID-19?

Rengøring har altid været en prioritet; Dog har biludlejningsfirmaer i Lund udvidet rengøringsforanstaltninger på plads for at sikre, at udlejningsbilerne desinficeres for øget sikkerhed. Nogle af de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring, er Avis, Sixt og Hertz. Lær mere om de forskellige muligheder. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Lund, Sverige biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente at størstedelen af biludlejningssteder i Lund ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på at momondo ikke bestemmer afbestillingspolitikkerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Lund. Tjek altid afbestillingspolitikken, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Lund, Sverige?

Rejsende, som lejer en bil i Lund, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 60 km/t.. I forstaderne til Lund ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 100 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i april?

Klimaet i Lund under april måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Lund.

Minder vejret i Lund om vejret i resten af Skåne?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Lund til et roadtrip til de omkringliggende områder i april måned, er det vigtigt at vide, at resten af Skåne normalt har en temperatur på 5 °C, og at du kan forvente 30 mm nedbør.


Biludlejning i lufthavne i Lund

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Lund

Se flere lejebiler i Skåne

Se vores biludlejningstilbud i byer som Helsingborg, Hässleholm og Kristianstad i Skåne

Kom i gang med at planlægge din rejse til Lund