Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Udlejningsbiler fra Avis i London

Find og sammenlign gode tilbud på Avis udlejningsbiler i London

Chaufførens alder: 26-65
Tue 4.6
Tue 11.6
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Avis biludlejningstilbud i London, England

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

211 kr. - 530 kr.

Alle biltyper

217 kr. - 1.003 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Avis i London, England er i januar når priserne er 211 kr. per dag i gennemsnit. 211 kr. per dag er 42% lavere end den gennemsnitlige årspris på 366 kr. for en Avis Lille udlejningsbil i London. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Avis i London, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på Lille udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Avis i London, England er i november når priserne er 260 kr. per dag i gennemsnit. 260 kr. per dag er 58% lavere end den gennemsnitlige årspris på 614 kr. for en Avis Mellemstor udlejningsbil i London. Mens november nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Avis i London, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Mellemstor udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Avis i London, England er i januar når priserne er 229 kr. per dag i gennemsnit. 229 kr. per dag er 41% lavere end den gennemsnitlige årspris på 390 kr. for en Avis SUV udlejningsbil i London. Mens januar nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Avis i London, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på SUV udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
Avis

216 kr./dag

4 Jun – 6 Jun
Citroen C2
Skoda Roomster
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Avis

251 kr./dag

4 Jun – 6 Jun
Skoda Roomster
Renault Captur
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Avis

254 kr./dag

4 Jun – 6 Jun
Renault Captur

London Avis lokationer

Herunder kan du finde information om alle Avis biludlejningssteder i London, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Avis

11 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,7

Comfort

7,5

Samlet

7,5

Afhentning/aflevering

7,9

Value

6,9

Information om Avis udlejningsbiler i London

Har Avis en lokation i London Heathrow Lufthavn?

Ja. De 2 lokationer som Avis har i London Heathrow Lufthavn kan findes på Central Heathrow Loc og Heathrow Apt T5 Bus Stop 25.

Tilbyder Avis gratis afbestilling af lejebiler i London?

Der er gratis afbestilling af lejebil hos Avis i London. Hsuk, at der kan blive opkrævet et afbestillingsgebyr, hvis du afbestiller din lejebil i sidste øjeblik. Klik her for at finde en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder, som du kan ringe til, hvis du vil have flere oplysninger om afbestillingsreglerne hos Avis.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Avis når man er i London i juni?

Overvej Standard udlejningsbiler fra Avis hvis du har brug for en udlejningsbil i London i juni. Når du lejer Standard biler i juni, kan du forvente gennemsnitspriser på 1.443 kr. per dag og helt ned til 1.443 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraAvis—Standard bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Hvor mange Avis biludlejningslokationer er der i London?

Avis opererer på nuværende tidspunkt fra 11 lokationer i London. Den mest populære biludlejningslokation Avis har i London er placeret på Central Heathrow Loc.I løbet af de sidste 12 måneder har 45% af vores brugere, der søgte efter Avis udlejningsbiler i London endt med at leje deres bil fra Central Heathrow Loc lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i London?

Priser for biler i London opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i London?

Der er 347 udbydere for biler i London fra maj 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i London?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder London. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i London?

For at leje en bil i London, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til London på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Tue 4.6
Middag
Tue 11.6
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i London

Populære typer af udlejningsbiler i London