Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Udlejningsbiler fra Hertz i London

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i London

London, ENG, Storbritannien
1. mar. — 8. mar.
London, ENG, Storbritannien
fre. 1.3
Middag
fre. 8.3
Middag
Chaufførens alder:
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Hertz biludlejningstilbud i London, England

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

187 kr. - 715 kr.

Alle biltyper

286 kr. - 840 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Hertz i London, England er i februar når priserne er 187 kr. per dag i gennemsnit. 187 kr. per dag er 51% lavere end den gennemsnitlige årspris på 385 kr. for en Hertz Lille udlejningsbil i London. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Hertz i London, er oktober den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i oktober på Lille udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Hertz i London, England er i december når priserne er 293 kr. per dag i gennemsnit. 293 kr. per dag er 64% lavere end den gennemsnitlige årspris på 803 kr. for en Hertz Mellemstor udlejningsbil i London. Mens december nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Hertz i London, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Mellemstor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Hertz i London, England er i november når priserne er 259 kr. per dag i gennemsnit. 259 kr. per dag er 52% lavere end den gennemsnitlige årspris på 541 kr. for en Hertz Stor udlejningsbil i London. Mens november nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Hertz i London, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Stor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Hertz

167 kr./dag

27 feb. – 5 mar.
Chevrolet Sonic Sedan
Audi A3
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Hertz

168 kr./dag

27 feb. – 5 mar.
Audi A3
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Hertz

176 kr./dag

27 feb. – 5 mar.
Chevrolet Sonic Sedan

London Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i London, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

15 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,3

Comfort

7,9

Samlet

7,1

Afhentning/aflevering

7,3

Value

7,0

Information om Hertz udlejningsbiler i London

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Hertz i London koste i marts?

Ifølge sidste års data kan du forvente Hertz biludlejningspriser i London at være 263 kr. per dag i gennemsnit i marts.Det er dog ikke umuligt at finde priser helt ned til 173 kr. per dag fra Hertz på denne tid af året i London. Gennemsnitsprisen er typisk 1.842 kr. for en uges billeje fra Hertz i marts når man er i London.

Har Hertz en lokation i London Heathrow Lufthavn?

Ja, Hertz har 2 lokationer i London Heathrow Lufthavn som er beliggende på Northern Perimeter Rd (west) og Hilton Hotel Terminal 4.

Tilbyder Hertz gratis afbestilling af lejebiler i London?

Hertz tilbyder gratis afbestilling af billeje i London (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Hertz, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Hertz.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Hertz når man er i London i marts?

Den mest populære type af bil at leje fra Hertz i London i marts er Varevogn til passagerer udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 997 kr. per dag for Varevogn til passagerer udlejningsbiler i marts, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 749 kr. per dag.

Hvor mange Hertz biludlejningslokationer er der i London?

I London har Hertz 15 lokationer. Northern Perimeter Rd (west) er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 65% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i London fra Hertz, Northern Perimeter Rd (west) lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i London?

Priser for biler i London opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i London?

Der er 341 udbydere for biler i London fra februar 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i London?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder London. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i London?

For at leje en bil i London, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til London på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i London


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Biler i London
fre. 1.3
Middag
fre. 8.3
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo