Udlejningsbiler fra Hertz i London

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i London

London, ENG, Storbritannien
9. dec. — 16. dec.
Samme aflevering
London, ENG, Storbritannien
fre. 9.12
Middag
fre. 16.12
Middag
Chaufførens alder:

Hertz biludlejningstilbud i London, England

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

211 kr. - 1.146 kr.

Alle biltyper

211 kr. - 1.146 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Hertz i London, England er i januar når priserne er 211 kr. per dag i gennemsnit. 211 kr. per dag er 62% lavere end den gennemsnitlige årspris på 550 kr. for en Hertz Lille udlejningsbil i London. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Hertz i London, er marts den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i marts på Lille udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Hertz i London, England er i juni når priserne er 215 kr. per dag i gennemsnit. 215 kr. per dag er 45% lavere end den gennemsnitlige årspris på 392 kr. for en Hertz Mellemstor udlejningsbil i London. Mens juni nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Hertz i London, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på Mellemstor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Mini Hatch
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
2-3-dørs køretøjer
Hertz

301 kr./dag

11 dec. – 14 dec.
Mini Hatch
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Hertz

301 kr./dag

11 dec. – 14 dec.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Hertz

344 kr./dag

11 dec. – 14 dec.
Chevrolet Sonic Sedan

London Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i London, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

15 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,9

Comfort

7,6

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

6,7

Value

6,5

Information om Hertz udlejningsbiler i London

Hertz udlejningslokationer i London er alle underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed under COVID-19. Forbedringer som disinfektion af berøringsflader samt en liste af ekstra foranstaltninger, er blot et par eksempler på hvordan Hertz er engageret i at bremse smitten i London:
• Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
• Grundig oplæring af personalet

Ifølge sidste års data kan du forvente Hertz biludlejningspriser i London at være 561 kr. per dag i gennemsnit i januar.Det er dog ikke umuligt at finde priser helt ned til 294 kr. per dag fra Hertz på denne tid af året i London. Gennemsnitsprisen er typisk 3.924 kr. for en uges billeje fra Hertz i januar når man er i London.

Ja, Hertz har 2 lokationer i Lufthavn: London Heathrow som er beliggende på Northern Perimeter Rd (west) og Hilton Hotel Terminal 4.

Hertz tilbyder gratis afbestilling af billeje i London (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Hertz, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Hertz.

Den mest populære type af bil at leje fra Hertz i London i januar er Varevogn til passagerer udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 1.040 kr. per dag for Varevogn til passagerer udlejningsbiler i januar, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 782 kr. per dag.

I London har Hertz 15 lokationer. Northern Perimeter Rd (west) er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 54% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i London fra Hertz, Northern Perimeter Rd (west) lokationen.


Hertz udlejningsbiler i England

Lej en bil fra Hertz i andre byer hele vejen igennem England som Bristol, Birmingham, og Newcastle upon Tyne