Udlejningsbiler fra Hertz i London

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i London

London, ENG, Storbritannien
10. dec. — 17. dec.
Samme aflevering
London, ENG, Storbritannien
fre. 10.12
Middag
fre. 17.12
Middag
Chaufførens alder:

Hertz biludlejningstilbud i London, England

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

176 kr. - 316 kr.

Alle biltyper

193 kr. - 770 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Hertz i London, England er i december når priserne er 176 kr. per dag i gennemsnit. 176 kr. per dag er 20% lavere end den gennemsnitlige årspris på 221 kr. for en Hertz Lille udlejningsbil i London. Mens december nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Hertz i London, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på Lille udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Hertz i London, England er i juni når priserne er 191 kr. per dag i gennemsnit. 191 kr. per dag er 45% lavere end den gennemsnitlige årspris på 345 kr. for en Hertz Mellemstor udlejningsbil i London. Mens juni nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Hertz i London, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på Mellemstor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Hertz

232 kr./dag

6 jan. – 10 jan.
Kia Rio Hatchback
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Hertz

243 kr./dag

6 jan. – 10 jan.
Chevrolet Sonic Sedan
Mini Hatch
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
2-3-dørs køretøjer
Hertz

246 kr./dag

6 jan. – 10 jan.
Mini Hatch

London Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i London, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
14 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,6

Comfort

7,4

Samlet

6,5

Afhentning/aflevering

6,4

Valuta for pengerne

6,4

Information om Hertz udlejningsbiler i London

 • Er det sikkert at leje en bil fra Hertz i London under COVID-19?

  Hertz udlejningslokationer i London er alle underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed under COVID-19. Forbedringer som disinfektion af berøringsflader samt en liste af ekstra foranstaltninger, er blot et par eksempler på hvordan Hertz er engageret i at bremse smitten i London:
  • Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
  • Grundig oplæring af personalet

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Hertz i London koste i januar?

  Ifølge sidste års data kan du forvente Hertz biludlejningspriser i London at være 363 kr. per dag i gennemsnit i januar.Det er dog ikke umuligt at finde priser helt ned til 132 kr. per dag fra Hertz på denne tid af året i London. Gennemsnitsprisen er typisk 2.541 kr. for en uges billeje fra Hertz i januar når man er i London.

 • Har Hertz en lokation i Lufthavn: London Heathrow?

  Ja, Hertz har 2 lokationer i Lufthavn: London Heathrow som er beliggende på Northern Perimeter Rd (west) og Hilton Hotel Terminal 4.

 • Tilbyder Hertz gratis afbestilling af lejebiler i London?

  Hertz tilbyder gratis afbestilling af billeje i London (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Hertz, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Hertz.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Hertz når man er i London i januar?

  Den mest populære type af bil at leje fra Hertz i London i januar er Stor mellemklasse udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 317 kr. per dag for Stor mellemklasse udlejningsbiler i januar, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 177 kr. per dag.

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra Hertz i London?

  At leje en Economy er den billigste type af bil tilgængelig fra Hertz i London. AT leje en Economy fra Hertz koster 302 kr./dag i gennemsnit (19% billigere end udlejningsfirmaet dyreste bil). I de sidste 12 måneder, har 21% af vores brugere valgt at leje en Economy for at spare penge på deres udlejningsbil i London.

 • Hvor mange Hertz biludlejningslokationer er der i London?

  I London har Hertz 15 lokationer. Northern Perimeter Rd (west) er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 36% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i London fra Hertz, Northern Perimeter Rd (west) lokationen.


Hertz udlejningsbiler i England

Lej en bil fra Hertz i andre byer hele vejen igennem England som Bristol, Birmingham, og Newcastle upon Tyne