Lej en bil i Uberlândia, Brasilien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Uberlândia, Brasilien

Uberlândia, MG, Brasilien
24. sep. — 1. okt.
Samme aflevering
Uberlândia, MG, Brasilien
fre. 24.9
Middag
fre. 1.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Uberlândia

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Uberlândia, Brasilien
3 kontorer
3 kontorer
3 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer

Afstanden fra Uberlândia, Brasilien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Uberlândia Eduardo Gomess biludlejningsdisk

Biludlejning i Uberlândia

1.673 brugere har søgt efter billeje i Uberlândia med momondo i september.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Uberlândia, Brasilien?

60 km/t. er fartgrænsen i Uberlândia, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Uberlândia er henholdsvis 80 km/t. og 120 km/t.. Hvis du lejer en bil i Uberlândia så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Uberlândia?

Leje af Hyundai Accent og Audi A3 in Uberlândia er de to mest populære bilmodeller ifølge vores data. Priser på udlejning af en Hyundai Accent in Uberlândia kan variere afhængigt af det selskab, du lejer fra, men vores brugere har fundet priser, der i gennemsnit ligger på 138 kr./dag og kan gå helt ned til 52 kr./dag. Priser på leje af en Audi A3 kan også variere, men plejer at ligge på omkring 183 kr./dag i gennemsnit og tilbud, der kan gå helt ned til 68 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en BMW 3 Series Touring in Uberlândia?

Unidas er det mest populære biludlejningsfirma, som udlejer BMW 3 Series Touring in Uberlândia. Prisen for at leje en BMW 3 Series Touring fra Unidas er 279 kr./dag i gennemsnit.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Vejret i Uberlândia i september vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Uberlândia.

Minder vejret i Uberlândia om vejret i resten af Minas Gerais?

Klimaet i Minas Gerais i september er normalt 21 °C med en forventet nedbør på 40 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Uberlândia til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Uberlândia