Lej en bil i Ilhéus, Brasilien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Ilhéus, Brasilien

Ilhéus, BA, Brasilien
4. nov. — 11. nov.
Samme aflevering
Ilhéus, BA, Brasilien
tor. 4.11
Middag
tor. 11.11
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Ilhéus

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Ilhéus, Brasilien
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,6

Comfort

8,0

Samlet

8,1

Afhentning/aflevering

8,5

Valuta for pengerne

8,0
3 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Ilhéus, Brasilien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Ilhéus Jorge Amados biludlejningsdisk

Biludlejning i Ilhéus

1.948 brugere har søgt efter billeje i Ilhéus med momondo i oktober.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Ilhéus for at reducere spredningen af COVID-19?

Hertz er ét ud af mange biludlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner Ilhéus som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på Ilhéus. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Ilhéus, Brasilien?

Når du lejer en bil i Ilhéus, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 60 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Ilhéus er henholdsvis 80 km/t. og 120 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Ilhéus.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i oktober?

Klimaet i Ilhéus under oktober måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Ilhéus.

Minder vejret i Ilhéus om vejret i resten af Bahia?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Ilhéus og rundt i Bahia eller til de omkringliggende områder i oktober måned, kan forvente temperaturer på omkring 25 °C og ca. 99,5 mm regn i løbet af hele måneden.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Ilhéus