Billeje i Kimberley

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Kimberley

Kimberley, Sydafrika
3. feb — 10. feb
Samme aflevering
Kimberley, Sydafrika
ons 3.2
Middag
ons 10.2
Middag

Afstanden fra Kimberley til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Bloemfontein Intls biludlejningsdisk

Biludlejning i Kimberley

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Kimberley for at reducere spredningen af COVID-19?

Udvidet rengøring er et af de nye tiltag, du kan vælge, når du lejer din bil i Kimberley. Brug vores søgefiltre for at se alle de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring til din rejse. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Kimberley biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Kimberley biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Kimberley tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Kimberley?

Hastighedsbegrænsningen i Kimberley er 40 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Kimberley har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 100 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Kimberley, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 120 km/t..

Hvordan er vejret i Kimberley, Nord-Kapprovinsen, Sydafrika i januar?

Normalt er vejret i Kimberley i januar måned 25 °C og den forventede nedbør er 60 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i januar?

I betragtning af, at temperaturerne i Kimberley typisk er høje i løbet af januar, og sandsynligheden for regn er relativt lav, foreslår momondo at leje en cabriolet, så du kan nyde det fantastiske vejr.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Kimberley

  • Få den seneste informatiom om fly til Kimberley

    Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

    Find fly til Kimberley