Lej en bil i Green Bay, Wisconsin

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Green Bay, WI

Green Bay, WI, USA
26. okt. — 2. nov.
Samme aflevering
Green Bay, WI, USA
tir. 26.10
Middag
tir. 2.11
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Green Bay

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Green Bay, WI
1 kontor
Oversigt

Renlighed

9,0

Comfort

8,8

Samlet

8,9

Afhentning/aflevering

9,0

Valuta for pengerne

8,7
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,3

Comfort

8,3

Samlet

7,8

Afhentning/aflevering

8,2

Valuta for pengerne

7,8
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,1

Comfort

8,9

Samlet

8,8

Afhentning/aflevering

8,6

Valuta for pengerne

8,5
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,5

Comfort

8,5

Samlet

8,5

Afhentning/aflevering

7,7

Valuta for pengerne

7,7
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,7

Comfort

6,7

Samlet

6,7

Afhentning/aflevering

6,7

Valuta for pengerne

6,5
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Green Bay, WI til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Green Bay Austin-Straubels biludlejningsdisk

Biludlejning i Green Bay

I oktober til og med i dag 8 har momondo brugere søgt efter billig billeje i Green Bay.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Green Bay for at reducere spredningen af COVID-19?

Rengøring har altid været en prioritet; Dog har biludlejningsfirmaer i Green Bay udvidet rengøringsforanstaltninger på plads for at sikre, at udlejningsbilerne desinficeres for øget sikkerhed. Nogle af de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring, er Alamo, Hertz og Enterprise. Lær mere om de forskellige muligheder. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Green Bay, WI biludlejning?

Alle biludlejningsfirmaer i Green Bay har forskellige afbestillingsregler. Hos momondo viser vi altid, hvorvidt et udlejningsfirma opkræver afbestillingsgebyr, i søgeresultaterne. Alamo, Hertz og Enterprise er blandt de bedst vurderede biludlejningsfirmaer i Green Bay, så det er værd at tjekke, om de tilbyder gratis afbestilling.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Green Bay, WI?

Hastighedsbegrænsningen i Green Bay er 40 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Green Bay har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 120 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Green Bay, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 120 km/t..

Hvilken bil er der flest, som lejer in Green Bay?

En Ford Escape er den mest populære bil at leje in Green Bay ifølge vores data. Vores brugere har fundet lejepriser på Ford Escape på helt ned til 179 kr./dag in Green Bay, selvom du i gennemsnit bør forvente, at priserne ligger omkring 329 kr./dag. En anden populær bil at leje in Green Bay er en Hyundai Accent, der i gennemsnit koster 383 kr./dag, og hvor du kan finde tilbud på helt ned til 146 kr./dag.

Hvordan er vejret i Green Bay, WI i oktober?

I oktober er der normalt 61 mm nedbør i Green Bay og en gennemsnitstemperatur på 8 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Green Bay, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i oktober?

Vejret i Green Bay i oktober vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Green Bay. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Green Bay plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Hyundai Accent, Ford Fiesta og Ford Focus.

Minder vejret i Green Bay om vejret i resten af Wisconsin?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Green Bay og rundt i Wisconsin eller til de omkringliggende områder i oktober måned, kan forvente temperaturer på omkring 9 °C og ca. 62,3 mm regn i løbet af hele måneden.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Green Bay