Udlejningsbiler fra diRENT i Casablanca

Find og sammenlign gode tilbud på diRENT udlejningsbiler i Casablanca

Casablanca, Marokko
13. dec. — 20. dec.
Samme aflevering
Casablanca, Marokko
tir. 13.12
Middag
tir. 20.12
Middag
Chaufførens alder:

Casablanca diRENT lokationer

Herunder kan du finde information om alle diRENT biludlejningssteder i Casablanca, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

diRENT

6 kontorer

Information om diRENT udlejningsbiler i Casablanca

diRENT ønsker at deres kunder og personale i Casablanca skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har diRENT indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Casablanca. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Der er 1 lokation i Lufthavn: Casablanca. De adresser for dette diRENT biludlejningscenter er Aéroport Medv.

Overvej Economy udlejningsbiler fra diRENT hvis du har brug for en udlejningsbil i Casablanca i januar. Når du lejer Economy biler i januar, kan du forvente gennemsnitspriser på 273 kr. per dag og helt ned til 273 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fradiRENT—Economy bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Aéroport Medv er den mest populære diRENT biludlejningslokation ud af de 6 lokationer de har i Casablanca. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 74% af dem der valgte en udlejningsbil fra diRENT valgt at leje fra Aéroport Medv lokationen.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Casablanca

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos diRENT? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Casablanca biludlejningsfirmaer