Udlejningsbiler fra diRENT i Casablanca

Find og sammenlign gode tilbud på diRENT udlejningsbiler i Casablanca

Casablanca, Marokko
5. dec. — 12. dec.
Casablanca, Marokko
tir. 5.12
Middag
tir. 12.12
Middag
Chaufførens alder:

Casablanca diRENT lokationer

Herunder kan du finde information om alle diRENT biludlejningssteder i Casablanca, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

diRENT

6 kontorer

Information om diRENT udlejningsbiler i Casablanca

Har diRENT en lokation i Casablanca Lufthavn?

Der er 1 lokation i Casablanca Lufthavn. De adresser for dette diRENT biludlejningscenter er Aéroport Medv.

Hvad er den mest populære bil at leje fra diRENT når man er i Casablanca i december?

Overvej Stor mellemklasse udlejningsbiler fra diRENT hvis du har brug for en udlejningsbil i Casablanca i december. Når du lejer Stor mellemklasse biler i december, kan du forvente gennemsnitspriser på 379 kr. per dag og helt ned til 379 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fradiRENT—Stor mellemklasse bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Hvor mange diRENT biludlejningslokationer er der i Casablanca?

Aéroport Medv er den mest populære diRENT biludlejningslokation ud af de 6 lokationer de har i Casablanca. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 86% af dem der valgte en udlejningsbil fra diRENT valgt at leje fra Aéroport Medv lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Casablanca?

Priser for biler i Casablanca opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Casablanca?

Fra november 2023 er der 160 udbydere at vælge mellem for biler i Casablanca.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Casablanca?

Blandt forskellige lande, herunder Casablanca, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Casablanca?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Casablanca. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Casablanca på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.