Udlejningsbiler fra Dollar i Düsseldorf

Find og sammenlign gode tilbud på Dollar udlejningsbiler i Düsseldorf

Düsseldorf, Tyskland
14. Dec — 21. Dec
Düsseldorf, Tyskland
Thu 14.12
Middag
Thu 21.12
Middag
Chaufførens alder:

Dollar biludlejningstilbud i Düsseldorf, Nordrhein-Westfalen

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

208 kr. - 454 kr.

Alle biltyper

225 kr. - 436 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Dollar i Düsseldorf, Nordrhein-Westfalen er i juli når priserne er 208 kr. per dag i gennemsnit. 208 kr. per dag er 32% lavere end den gennemsnitlige årspris på 304 kr. for en Dollar Lille udlejningsbil i Düsseldorf. Mens juli nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Dollar i Düsseldorf, er november den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i november på Lille udlejningsbiler fra Dollar alt efter hvilken dag du booker.


Düsseldorf Dollar lokationer

Herunder kan du finde information om alle Dollar biludlejningssteder i Düsseldorf, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Dollar

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

3,9

Comfort

3,9

Samlet

2,6

Afhentning/aflevering

2,6

Value

2,6

Information om Dollar udlejningsbiler i Düsseldorf

Har Dollar en lokation i Duesseldorf Intl Lufthavn?

I øjeblikket Dollar har 1 lokation i Duesseldorf Intl Lufthavn:
Arrivals Hall In Terminal.

Tilbyder Dollar gratis afbestilling af lejebiler i Düsseldorf?

Ja, Dollar tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Düsseldorf. Der kan dog være et afbestillingsgebyr forbundet til afbestillinger, der sker i sidste øjeblik. Hvis du er specifikke spørgsmål til afbestillingsreglerne, kan du ringe til Dollar på et af deres udlejningssteder i Düsseldorf. Klik her for at se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Dollar når man er i Düsseldorf i januar?

Ifølge vores data er Lille mellemklasse biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Dollar mens de besøgte Düsseldorf i januar. Baseret på Dollar biludlejningspriser i januar sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Lille mellemklasse på 388 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 388 kr./dag sidste januar, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Dollar i Düsseldorf?

For 239 kr./dag i gennemsnit, er en Mini den billigste type af udlejningsbil fra Dollar i Düsseldorf (25% billigere end den dyreste udlejningsbil fra Dollar). I det seneste år har 22% af momondo-brugere som vælger at leje fra Dollar mens de er i Düsseldorf lejet en Mini for at spare penge.Husk, at Dollar også har andre typer af biler tilgængelige alt efter dine behov på rejsen.

Hvor mange Dollar biludlejningslokationer er der i Düsseldorf?

Der er 4 biludlejningslokationer i Düsseldorf som Dollar ejer. Deres Arrivals Hall In Terminal, Düsseldorf lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 100% af de brugere der lejede en bil fraDollar i Düsseldorf valgt at hente den på Arrivals Hall In Terminal.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Düsseldorf?

Priser for biler i Düsseldorf opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Düsseldorf?

Der er 128 udbydere for biler i Düsseldorf fra december 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Düsseldorf?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Düsseldorf. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Düsseldorf?

Alle førere, der lejer en bil i Düsseldorf, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Düsseldorf på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.