Udlejningsbiler fra Dollar i München

Find og sammenlign gode tilbud på Dollar udlejningsbiler i München

München, Tyskland
1. dec. — 8. dec.
Samme aflevering
München, Tyskland
tor. 1.12
Middag
tor. 8.12
Middag
Chaufførens alder:

Dollar biludlejningstilbud i München, Bayern

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

155 kr. - 328 kr.

Alle biltyper

155 kr. - 328 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Dollar i München, Bayern er i januar når priserne er 155 kr. per dag i gennemsnit. 155 kr. per dag er 28% lavere end den gennemsnitlige årspris på 216 kr. for en Dollar Lille udlejningsbil i München. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Dollar i München, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Lille udlejningsbiler fra Dollar alt efter hvilken dag du booker.


München Dollar lokationer

Herunder kan du finde information om alle Dollar biludlejningssteder i München, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Dollar

7 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,4

Comfort

7,2

Samlet

3,7

Afhentning/aflevering

4,5

Value

3,8

Information om Dollar udlejningsbiler i München

Dollar har sørget for forbedrede rengøringsmetoder hos deres biludlejningslokationer i Münchenfpr at forhindre spredningen af COVID-19 til kunder og personale. Dette inkluderer desinfiktion af bilens interiør (rat og instrumentbræt), eksteriør (håndtag og nøgler), og andre berøringsflader.Dollar har desuden følgende ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger:
• Forbedret rengøring af shuttlebusser

I december, kan du forvente at betale 206 kr. i gennemsnit per dag for at leje en bil fra Dollar i München. Den billigste pris vores brugere fandt for en udlejningsbil i München fra Dollar var 109 kr. per dag. Hvis du har brug for en udlejningsbil i mere end bare et par dage, koster en hel uges Dollar billeje i München i gennemsnit 1.443 kr. i december. Husk at disse tilbud er baseret på sidste års priser, men du kan være heldig at finde lignende priser afhængigt af hvornår du reserverer og hvilken type bil du lejer.

Nej, Dollar har på nuværende tildpunkt ikke en lokation i Lufthavn: Oberpfaffenhofen. Dog vil der nok være andre biludlejningsfirmaer at vælge mellem i lufthavnen.

Ja, Dollar i München tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Dollar, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Dollar.

Med en gennemsnitspris på 205 kr./dag, udlejning af Economy biler fra Dollar i München i december er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Dollar udlejningsbiler i München helt ned til 199 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Economy udlejningsbiler sidste december.

Til en gennemsnitspris på 176 kr. per dag, er en Mini udlejningsbil fra Dollar i München det billigste valg. 19% af vores brugere som lejede en bil i München fra Dollar valgte at reservere en Mini i løbet af de sidste 12 måneder for at spare penge. 176 kr. per dag for en Mini er nemlig også 16% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil Dollar har at tilbyde, så det er garanteret, at du vil spare nogle penge ved at vælge den billigere model.

I München har Dollar 7 lokationer. Muenchen Airport Center Level er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 64% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i München fra Dollar, Muenchen Airport Center Level lokationen.