Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Udlejningsbiler fra Dollar i München

Find og sammenlign gode tilbud på Dollar udlejningsbiler i München

Chaufførens alder: 26-65
Thu 23.5
Thu 30.5
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Dollar biludlejningstilbud i München, Bayern

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

143 kr. - 358 kr.

Alle biltyper

195 kr. - 316 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Dollar i München, Bayern er i april når priserne er 143 kr. per dag i gennemsnit. 143 kr. per dag er 38% lavere end den gennemsnitlige årspris på 232 kr. for en Dollar Lille udlejningsbil i München. Mens april nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Dollar i München, er marts den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i marts på Lille udlejningsbiler fra Dollar alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Dollar i München, Bayern er i september når priserne er 231 kr. per dag i gennemsnit. 231 kr. per dag er 27% lavere end den gennemsnitlige årspris på 317 kr. for en Dollar Mellemstor udlejningsbil i München. Mens september nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Dollar i München, er februar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i februar på Mellemstor udlejningsbiler fra Dollar alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Dollar

175 kr./dag

25 Jun – 14 Jul
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Dollar

194 kr./dag

25 Jun – 14 Jul
Chevrolet Sonic Sedan
Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
Dollar

194 kr./dag

25 Jun – 14 Jul
Citroen C2

München Dollar lokationer

Herunder kan du finde information om alle Dollar biludlejningssteder i München, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Dollar

7 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,4

Comfort

7,8

Samlet

3,7

Afhentning/aflevering

3,5

Value

4,5

Information om Dollar udlejningsbiler i München

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Dollar i München koste i juni?

I juni, kan du forvente at betale 276 kr. i gennemsnit per dag for at leje en bil fra Dollar i München. Den billigste pris vores brugere fandt for en udlejningsbil i München fra Dollar var 169 kr. per dag. Hvis du har brug for en udlejningsbil i mere end bare et par dage, koster en hel uges Dollar billeje i München i gennemsnit 1.935 kr. i juni. Husk at disse tilbud er baseret på sidste års priser, men du kan være heldig at finde lignende priser afhængigt af hvornår du reserverer og hvilken type bil du lejer.

Har Dollar en lokation i Oberpfaffenhofen Lufthavn?

Nej, Dollar har på nuværende tildpunkt ikke en lokation i Oberpfaffenhofen Lufthavn. Dog vil der nok være andre biludlejningsfirmaer at vælge mellem i lufthavnen.

Tilbyder Dollar gratis afbestilling af lejebiler i München?

Ja, Dollar i München tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Dollar, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Dollar.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Dollar når man er i München i juni?

Med en gennemsnitspris på 368 kr./dag, udlejning af Stor mellemklasse biler fra Dollar i München i juni er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Dollar udlejningsbiler i München helt ned til 368 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Stor mellemklasse udlejningsbiler sidste juni.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Dollar i München?

Til en gennemsnitspris på 235 kr. per dag, er en Economy udlejningsbil fra Dollar i München det billigste valg. 25% af vores brugere som lejede en bil i München fra Dollar valgte at reservere en Economy i løbet af de sidste 12 måneder for at spare penge. 235 kr. per dag for en Economy er nemlig også 15% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil Dollar har at tilbyde, så det er garanteret, at du vil spare nogle penge ved at vælge den billigere model.

Hvor mange Dollar biludlejningslokationer er der i München?

I München har Dollar 7 lokationer. Muenchen Airport Center Level er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 83% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i München fra Dollar, Muenchen Airport Center Level lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i München?

Priser for biler i München opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i München?

Antallet af udbydere for biler i München er 244 fra maj 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i München?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder München. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i München?

For at leje en bil i München, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til München på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Thu 23.5
Middag
Thu 30.5
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i München

Populære typer af udlejningsbiler i München