Udlejningsbiler fra BUCHBINDER i Frankfurt

Find og sammenlign gode tilbud på BUCHBINDER udlejningsbiler i Frankfurt

Frankfurt, Tyskland
24. sep. — 1. okt.
Samme aflevering
Frankfurt, Tyskland
fre. 24.9
Middag
fre. 1.10
Middag
Chaufførens alder:

Frankfurt BUCHBINDER lokationer

Herunder kan du finde information om alle BUCHBINDER biludlejningssteder i Frankfurt, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,0

Comfort

9,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

5,0

Valuta for pengerne

9,0

Information om BUCHBINDER udlejningsbiler i Frankfurt

 • Er det sikkert at leje en bil fra BUCHBINDER i Frankfurt under COVID-19?

  BUCHBINDER ønsker at deres kunder og personale i Frankfurt skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har BUCHBINDER indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Frankfurt. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra BUCHBINDER i Frankfurt koste i oktober?

  206 kr. per dag i Frankfurt er den billigste pris for en udlejningsbil fra BUCHBINDER i oktober. Du vil dog opdage, at gennemsnitsprisen for en udlejningsbil fra BUCHBINDER er tættere på 241 kr. per dag i oktober, eller 1.687 kr. i gennemsnit for en uge. Disse priser er alle baseret på priser fra sidste oktober, så du kan være heldig at finde et endnu bedre tilbud i år.

 • Har BUCHBINDER en lokation i Lufthavn: Frankfurt Intl?

  Ja, BUCHBINDER har 1 lokation i Lufthavn: Frankfurt Intl som som er beliggende på Terminal 2, Level 2, Halle D.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra BUCHBINDER når man er i Frankfurt i oktober?

  Med en gennemsnitspris på 225 kr./dag, udlejning af Economy biler fra BUCHBINDER i Frankfurt i oktober er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på BUCHBINDER udlejningsbiler i Frankfurt helt ned til 206 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Economy udlejningsbiler sidste oktober.

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra BUCHBINDER i Frankfurt?

  For 225 kr./dag i gennemsnit, er en Economy den billigste type af udlejningsbil fra BUCHBINDER i Frankfurt (4% billigere end den dyreste udlejningsbil fra BUCHBINDER ). I det seneste år har 33% af momondo-brugere som vælger at leje fra BUCHBINDER mens de er i Frankfurt lejet en Economy for at spare penge.Husk, at BUCHBINDER også har andre typer af biler tilgængelige alt efter dine behov på rejsen.

 • Hvor mange BUCHBINDER biludlejningslokationer er der i Frankfurt?

  BUCHBINDER har 4 biludlejningslokationer i Frankfurt. Deres Terminal 2, Level 2, Halle D lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 48% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra BUCHBINDER i Frankfurt, valgt at leje deres bil fra BUCHBINDER lokationen på Terminal 2, Level 2, Halle D.


BUCHBINDER biler i andre byer i Tyskland

Find BUCHBINDER tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Tyskland, som München, Hamborg, og Berlin