Udlejningsbiler fra Hertz i Ottawa

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Ottawa

Ottawa, ON, Canada
10. dec. — 17. dec.
Ottawa, ON, Canada
søn. 10.12
Middag
søn. 17.12
Middag
Chaufførens alder:

Ottawa Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Ottawa, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

7 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,7

Comfort

7,8

Samlet

7,7

Afhentning/aflevering

7,8

Value

7,3

Information om Hertz udlejningsbiler i Ottawa

Har Hertz en lokation i Ottawa Intl Lufthavn?

Der er 1 lokation i Ottawa Intl Lufthavn. De adresser for dette Hertz biludlejningscenter er 1003 Airport Parkway Private.

Tilbyder Hertz gratis afbestilling af lejebiler i Ottawa?

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Hertz i Ottawa. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Hertz for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Hertz når man er i Ottawa i januar?

SUV udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Hertz i Ottawa i januar måned. I gennemsnit koster SUV udlejningsbiler fra Hertz 414 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 414 kr. per dag i januar.

Hvor mange Hertz biludlejningslokationer er der i Ottawa?

Hertz har 7 biludlejningslokationer i Ottawa. Deres 1003 Airport Parkway Private lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 60% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Hertz i Ottawa, valgt at leje deres bil fra Hertz lokationen på 1003 Airport Parkway Private.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Ottawa?

Priser for biler i Ottawa blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Ottawa?

Der er 82 udbydere for biler i Ottawa fra december 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Ottawa?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Ottawa. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Ottawa?

Alle førere, der lejer en bil i Ottawa, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Ottawa på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.