Udlejningsbiler fra Hertz i Ottawa

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Ottawa

Ottawa, ON, Canada
6. dec. — 13. dec.
Samme aflevering
Ottawa, ON, Canada
tir. 6.12
Middag
tir. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

Ottawa Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Ottawa, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

7 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,9

Comfort

7,8

Samlet

7,8

Afhentning/aflevering

7,9

Value

7,5

Information om Hertz udlejningsbiler i Ottawa

Alle Hertz biludlejningslokationer i Ottawa tager ekstra forholdsregler for at sikre kundesikkerhed under COVID-19. Ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger inkluderer forbedrede rengøringsmetoder i både udlejningsbiler og udlejningskontorer, samt følgende politikker:
• Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
• Grundig oplæring af personalet

Der er 1 lokation i Lufthavn: Ottawa Intl. De adresser for dette Hertz biludlejningscenter er 1003 Airport Parkway Private.

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Hertz i Ottawa. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Hertz for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

SUV udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Hertz i Ottawa i december måned. I gennemsnit koster SUV udlejningsbiler fra Hertz 433 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 433 kr. per dag i december.

Hertz har 7 biludlejningslokationer i Ottawa. Deres 1003 Airport Parkway Private lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 37% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Hertz i Ottawa, valgt at leje deres bil fra Hertz lokationen på 1003 Airport Parkway Private.


Hertz udlejningsbiler i Ontario

Lej en bil fra Hertz i en anden by i Ontario