Udlejningsbiler fra Europcar i Ottawa

Find og sammenlign gode tilbud på Europcar udlejningsbiler i Ottawa

Ottawa, ON, Canada
2. okt. — 9. okt.
Samme aflevering
Ottawa, ON, Canada
man. 2.10
Middag
man. 9.10
Middag
Chaufførens alder:

Ottawa Europcar lokationer

Herunder kan du finde information om alle Europcar biludlejningssteder i Ottawa, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Europcar

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,5

Comfort

8,0

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

7,1

Value

7,6

Information om Europcar udlejningsbiler i Ottawa

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Europcar i Ottawa koste i oktober?

Ifølge sidste års data kan du forvente Europcar biludlejningspriser i Ottawa at være 487 kr. per dag i gennemsnit i oktober.Det er dog ikke umuligt at finde priser helt ned til 429 kr. per dag fra Europcar på denne tid af året i Ottawa. Gennemsnitsprisen er typisk 3.412 kr. for en uges billeje fra Europcar i oktober når man er i Ottawa.

Har Europcar en lokation i Ottawa Intl Lufthavn?

Ja, Europcar har 1 lokation i Ottawa Intl Lufthavn som som er beliggende på Please Go To The Routes Counter.

Tilbyder Europcar gratis afbestilling af lejebiler i Ottawa?

Der er gratis afbestilling af lejebil hos Europcar i Ottawa. Hsuk, at der kan blive opkrævet et afbestillingsgebyr, hvis du afbestiller din lejebil i sidste øjeblik. Klik her for at finde en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder, som du kan ringe til, hvis du vil have flere oplysninger om afbestillingsreglerne hos Europcar.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Europcar når man er i Ottawa i oktober?

I oktober, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Europcar i Ottawa, Standard udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Standard udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 550 kr./dag i gennemsnit og 549 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

Hvad er den billigste type bil at leje fra Europcar i Ottawa?

Hvis du ønsker at spare penge på din udlejningsbil fra Europcar, så burde du overveje at leje en Stor mellemklasse, den billigste type af bil udlejningsfirmaet har tilgængelig i Ottawa. At leje en Stor mellemklasse fra Europcar koster i gennemsnit 483 kr. per dag, hvilket er 2% billigere end deres dyreste bil. Det seneste år har 30% af vores brugere valgt at leje en Stor mellemklasse fra Europcar for at spare penge på deres rejse til Ottawa.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Ottawa?

Priser for biler i Ottawa blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Ottawa?

Der er 82 udbydere for biler i Ottawa fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Ottawa?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Ottawa. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Ottawa?

Alle førere, der lejer en bil i Ottawa, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Europcar udlejningsbiler i Ontario

Lej en bil fra Europcar i en anden by i Ontario

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Ottawa på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.