Lej en bil i Besançon, Frankrig

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Besançon, Frankrig

Besançon, Doubs, Frankrig
26. sep. — 3. okt.
Samme aflevering
Besançon, Doubs, Frankrig
søn. 26.9
Middag
søn. 3.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Besançon

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Besançon, Frankrig
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
4 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Besançon, Frankrig til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Mulhouse EuroAirports biludlejningsdisk

Biludlejning i Besançon

I september til og med i dag 254 har momondo brugere søgt efter billig billeje i Besançon.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Besançon for at reducere spredningen af COVID-19?

Rengøring har altid været en prioritet; Dog har biludlejningsfirmaer i Besançon udvidet rengøringsforanstaltninger på plads for at sikre, at udlejningsbilerne desinficeres for øget sikkerhed. Nogle af de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring, er Hertz og Avis.. Lær mere om de forskellige muligheder. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Besançon, Frankrig?

Rejsende, som lejer en bil i Besançon, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Besançon ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 80 km/t., og på motorvejen er den 130 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Besançon?

Til gennemsnitligt 252 kr./dag (og helt ned til 82 kr./dag) er udlejning af en Hyundai Accent in Besançon det mest populære valg blandt vores brugere. Leje af en Ford Focus in Besançon for 358 kr./dag i gennemsnit (93 kr./dag ved et godt tilbud) er et andet populært valg.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Mercedes-Benz V-Class in Besançon?

Hvis du er interesseret i at leje en Mercedes-Benz V-Class in Besançon, er Europcar det mest populære biludlejningsfirma i byen, som har dette køretøj (samt andre lignende i kategorien Luksus). Leje af en Mercedes-Benz V-Class in Besançon fra Europcar koster 582 kr. om dagen i gennemsnit.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Klimaet i Besançon under september måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Besançon.

Minder vejret i Besançon om vejret i resten af Bourgogne-Franche-Comté?

Klimaet i Bourgogne-Franche-Comté i september er normalt 15 °C med en forventet nedbør på 58,5 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Besançon til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Besançon