Udlejningsbiler fra Rent@Car i Marseille

Find og sammenlign gode tilbud på Rent@Car udlejningsbiler i Marseille

Marseille, Bouches-du-Rhône, Frankrig
1. juli — 8. juli
Samme aflevering
Marseille, Bouches-du-Rhône, Frankrig
fre. 1.7
Middag
fre. 8.7
Middag
Chaufførens alder:

Marseille Rent@Car lokationer

Herunder kan du finde information om alle Rent@Car biludlejningssteder i Marseille, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
11 kontorer

Information om Rent@Car udlejningsbiler i Marseille

Rent@Car ønsker at deres kunder og personale i Marseille skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Rent@Car indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Marseille. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Ja, der er 1 biludlejningslokation for Rent@Car i Lufthavn: Marseille (Marseille Airport Provence MRS).

Overvej Economy udlejningsbiler fra Rent@Car hvis du har brug for en udlejningsbil i Marseille i juli. Når du lejer Economy biler i juli, kan du forvente gennemsnitspriser på 780 kr. per dag og helt ned til 780 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraRent@Car—Economy bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Rent@Car opererer på nuværende tidspunkt fra 12 lokationer i Marseille. Den mest populære biludlejningslokation Rent@Car har i Marseille er placeret på Gare de Marseille-Saint-Charles.I løbet af de sidste 12 måneder har 25% af vores brugere, der søgte efter Rent@Car udlejningsbiler i Marseille endt med at leje deres bil fra Gare de Marseille-Saint-Charles lokationen.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Marseille

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Rent@Car? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Marseille biludlejningsfirmaer