Hoteller i Lissabon, Portugal

Find tilbud på 814 hoteller i Lissabon, Portugal

Lissabon, Portugal
22. sep. — 23. sep.2
lør. 23.9
ons. 27.9

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.


Populære hoteller til en overnatning i Lissabon

Find det perfekte hotel til dit ophold i Lissabon
Pris
kr.355
kr.1618
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Lissabons bedste områder at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære områder i Lissabon

Pris

767 kr. – 1.448 kr.

BILLIGSTE OMRÅDE I LISSABONAreeiro28% billigereHoteller i Areeiro er de billigste i Lissabon med kun 767 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE OMRÅDE I LISSABONAlcantara26% dyrereAlcantara har de højeste hotelpriser i Lissabon med værelser til 1.448 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE OMRÅDE I LISSABONPombaline Nedre Tårn78% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Pombaline Nedre Tårn end i andre områder i Lissabon

Oplevelser i Lissabon


Hoteller i populære bydele i Lissabon

Nedenfor vises de mest populære bydele til overnatning i Lissabon og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Lissabon?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Lissabon
LavsæsondecemberDet billigste tidspunkt
Højsæsonjanuardet dyreste tidspunkt
44%forventet prisfald
22%forventet prisstigning

Rejsepriser

723 kr. - 1.642 kr.

Billigeste dag på ugensøndager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugentirsdager den dyreste ugedag at booke på
1.154 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
1.586 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag

Nyttig indsigt i hoteller i Lissabon

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Lissabon

Laveste hotelpris

160 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Eurostars Universal Lisboa

Hoteller i nærheden af lufthavnen

14280

Gennemsnitslængde på ophold

6 dage
Den billigste pris for et værelse i Lissabon, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 160 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos room007 Lisboa Hostel, et 3-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Eurostars Universal Lisboa, det mest populære 5-stjernede hotel i Lissabon(bedømmelse på 8,6/10 ud fra 2.878 anmeldelser).
Der er 14.280 hoteller i Lissabon tæt på Lissabon. Our scooter alcove in Lisbon er det nærmeste og ligger 1,0 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 6 dage, når de overnatter på hoteller i Lissabon. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 6 dage i Lissabon lå i sidste uge på 7.622 kr..

Rejsetips til Lissabon

Hvordan finder man et billigt hotel i Lissabon?

Lissabons centralt placerede hoteller er eftertragtede, og priserne følger derfor med. Skal du spare penge på dit hotelophold kan du overveje at lede i yderområderne, ligesom byens mange hostels kan byde på billig indkvartering samtidig med, du kan møde rejsende fra nær og fjern. Sommermånederne er Portugals højsæson, og der kan være penge at spare hvis du er villig til at rejse til Lissabon uden for disse måneder.

Kan man rejse til Lissabon på budget?

Det behøver ikke koste alverdens at rejse til Lissabon. Er du ude i god tid kan du ofte finde fornuftige priser på flybilletter, ligesom du kan vælge byens hostels for at spare på overnatning. I selve Lissabon kan du nyde godt af byens mange prisvenlige eller endda gratis oplevelser. Start med en gratis, guidet byvandring rundt i byen, hvor mødestedet er pladsen Praça Dom Pedro IV – bedre kendt som Rossio Square. Selvom turen er gratis, bliver guiderne glade for drikkepenge. Hvis du vil opleve et spændende museum, hvor der ikke opkræves entré, så er en tur på det arkæologiske museum Núcleo Arqueológico en oplagt idé, hvor du kan dykke ned i byens kulturarv. Tag eftermiddagskaffen to go, og slå dig ned i parken Jardim Da Estrela der er komplet med fine søer og søde caféer, og nyd en afslappende stund i sommervarmen.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Lissabon?

Lissabons midtby kan du nemt komme rundt i til fods, men ved de længere strækninger kan du med fordel benytte byens offentlige transport der består af metro, bus og sporvogne. Som turist kan du spare penge ved at købe et Lisboa Card til omkring 142 DKK for 24 timers ubegrænset kørsel samt masser af besparelser på entrébilletter til byens attraktioner.

Kan man booke hotel i Lissabon uden kreditkort?

I Lissabon er det muligt at booke et hotel uden kreditkort, tjek dog med det individuelle hotel.

Hvor gammel skal man være for at tjekke ind på et hotel i Lissabon?

Du skal være fyldt 18 år for at tjekke ind på et hotel i Lissabon, og gyldigt ID er påkrævet.

Skal man lægge depositum på hoteller i Lissabon?

Alle hoteller opkræver et depositum – oftest kan garantien stilles med kontanter eller kreditkort. Nogle hoteller opkræver dog udelukkende beløbet på kreditkort.

Hvor meget skal man give i drikkepenge i Lissabon?

Et beløb på omkring 10 % af regningens samlede pris er et godt udgangspunkt.

Hvor sikkert er der i Lissabon?

Lissabon er generelt en sikker by at opholde sig i, men lommetyve kan være på spil i tætpakkede områder.

Skal man medbringe adapter til Lissabon?

Det er ikke nødvendigt at medbringe en adapter til Portugal.


Hvad koster et hotel i Lissabon pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Lissabon

4-stjernede hoteller

Billigst 554 kr.

Gennemsnitlig 1.028 kr.

Dyrest 2.307 kr.

Søg efter 4-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Lissabon

Disse billige hoteller og vandrehjem i Lissabon har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i Lissabon

Hoteller med mest værdi for pengene i Lissabon

Disse Lissabon hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Lissabon

Den portugisiske storby Lissabon er en yndet destination for rejsende fra hele verden, der kommer for at nyde det skønne klima, den smukke by og de mange fantastiske strande.

Som turist er det nemt at finde et hotel i Lissabon, da udbuddet er stort – det er blot med at vælge et område, der matcher ens budget og behov. Skal indkvarteringer være så central som muligt, kig da efter hoteller i Baixa. For mere historiske omgivelser kan et hotelophold i Alfama være oplagt – det er byens ældste nabolag med brostensbelagte gader og en autentisk atmosfære. Når der skal fart over feltet bør du rykke til Bairro Alto, der også er kendt som Lissabons festkvarter med mange barer og spisesteder.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Lissabon

Lissabon går for at være den ældste by i hele Vesteuropa. Græske helte, fønikere, romere, maurere og Vasco da Gama – der har været mange forskellige civilisationer i byen gennem historien, og tidens spo ses på arkitekturen helt op til i dag.

Byen er kendt for sit kuperede terræn, og de syv bakker er en del af byens signatur. Myten siger, at nymfen Calypso forvandlede sig til en slange, efter at Odysseus forlod hende, og dermed snoede hun sig gennem byen, hvorefter bugterne skabte de syv bakker, som alle hver især giver en pragtfuld udsigt over byen. Den mest kendte bakke er Sâo Jorge, da der på toppen af denne høj ligger et slot – bedre kendt som Castello de São Jorge.

Når du er på ferie i Lissabon, skal du naturligvis også opleve byens to UNESCO-registrerede attraktioner. Den første er Belémtårnet, der ligger helt ud til vandet i byens sydvestlige del. Tårnet er en tidligere fæstning, der er bygget til ære for Vasco da Gama, der nåede Indien på sin opdagelsesrejse, og gav Portugal monopol på handel med forskellige varer fra Østen. Den anden seværdighed på kulturarvslisten – også i området Belém – er Mosteiro dos Jeronimos, der er byens smukke kloster fra 1495. Når det er tid til afslapning og strandture, så er kysten Costa da Caparica en af byens populære sandstrande, hvor du nemt kan bruge et par timer ved det smukke hav.


Information om overnatning i Lissabon

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Lissabon

Hvor længe bor vores brugere i Lissabon?

I gennemsnit overnatter vores brugere 6 nætter i Lissabon.

Hvad koster et hotel i Lissabon?

Prisen for et hotelværelse i Lissabon vil variere afhængig af efterspørgsel, placering og antal stjerner. I gennemsnit koster værelser omkring 1.435 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Lissabon?

december er den billigste måned at booke et hotel i Lissabon. Priserne kan være 44% lavere end i højsæsonen, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste at bo i Lissabon?

Hotelværelser i Lissabon er generelt billigst lørdag og dyrest mandag.

Hvad koster et luksushotel i Lissabon?

Et luksushotel i 1.781 kr. koster ca. Lissabon. Det er i gennemsnit 29%% dyrere end prisen for et gennemsnitligt hotel i Lissabon, der koster ca. 1.435 kr. pr. nat.

Hvor skal man bo i Lissabon?

De fleste brugere bor i Pombaline Nedre Tårn, Alfama, Bairro Alto og Chelas/Olaias i Lissabon.

Hvis vi tager højde for vejret i Lissabon, hvilke seværdigheder er så populære i september?

Temperaturerne i Lissabon er normalt på omkring 22 °C i september og chancen for regn er lav, så september er det perfekte tidspunkt at bruge noget tid udenfor ved populære seværdigheder i området.

Har Lissabon ferieboliger?

Der er i øjeblikket 15.821 ferieboliger ledige i Lissabon. De fleste af vores brugere vælger at opholde sig på Porta do Mar Deluxe Central Apartments, som er den mest populære feriebolig i Lissabon. Sammenlign ferieboliger i Lissabon.

Har Lissabon hostels?

Lissabon har 330 hostels, hvis du ikke er interesseret i at opholde dig på et hotel. HI Almada - Pousada de Juventude er det mest populære, baseret på vores brugerdata. Sammenlign hostels i Lissabon.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Lissabon?

Fra september 2023 er der 10.583 udbydere at vælge mellem for hoteller i Lissabon.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Lissabon?

Priser for hoteller i Lissabon blev sidst opdateret i dag.