Udlejningsbiler fra Enterprise i Hamborg

Find og sammenlign gode tilbud på Enterprise udlejningsbiler i Hamborg

Hamborg, Tyskland
10. dec. — 17. dec.
Samme aflevering
Hamborg, Tyskland
fre. 10.12
Middag
fre. 17.12
Middag
Chaufførens alder:

Enterprise biludlejningstilbud i Hamborg, Hamburg

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

111 kr. - 346 kr.

Alle biltyper

151 kr. - 452 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Enterprise i Hamborg, Hamburg er i november når priserne er 111 kr. per dag i gennemsnit. 111 kr. per dag er 45% lavere end den gennemsnitlige årspris på 202 kr. for en Enterprise Lille udlejningsbil i Hamborg. Mens november nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Enterprise i Hamborg, er oktober den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i oktober på Lille udlejningsbiler fra Enterprise alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Enterprise i Hamborg, Hamburg er i august når priserne er 168 kr. per dag i gennemsnit. 168 kr. per dag er 35% lavere end den gennemsnitlige årspris på 258 kr. for en Enterprise Mellemstor udlejningsbil i Hamborg. Mens august nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Enterprise i Hamborg, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Mellemstor udlejningsbiler fra Enterprise alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Enterprise i Hamborg, Hamburg er i august når priserne er 340 kr. per dag i gennemsnit. 340 kr. per dag er 22% lavere end den gennemsnitlige årspris på 434 kr. for en Enterprise Stor udlejningsbil i Hamborg. Mens august nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Enterprise i Hamborg, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Stor udlejningsbiler fra Enterprise alt efter hvilken dag du booker.

Renault Captur
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Enterprise

453 kr./dag

30 dec. – 2 jan.
Renault Captur
Renault Captur
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Enterprise

582 kr./dag

30 dec. – 2 jan.
Renault Captur

Hamborg Enterprise lokationer

Herunder kan du finde information om alle Enterprise biludlejningssteder i Hamborg, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
9 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,1

Comfort

7,6

Samlet

8,1

Afhentning/aflevering

8,3

Valuta for pengerne

8,3

Information om Enterprise udlejningsbiler i Hamborg

 • Er det sikkert at leje en bil fra Enterprise i Hamborg under COVID-19?

  Enterprise udlejningslokationer i Hamborg er alle underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed under COVID-19. Forbedringer som disinfektion af berøringsflader samt en liste af ekstra foranstaltninger, er blot et par eksempler på hvordan Enterprise er engageret i at bremse smitten i Hamborg:
  • Udlejning direkte på vejen for at opretholde social afstand
  • Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
  • Forbedret rengøring af shuttlebusser
  • Løfte om fuld rengøring
  • Grundig oplæring af personalet

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Enterprise i Hamborg koste i januar?

  247 kr. per dag (eller 1.732 kr. per uge) er den gennemsnitlige pris for en Enterprise udlejningsbil i Hamborg i januar, ifølge sidste års data. Den billigste pris momondo-brugere har fundet i januar for en Enterprise udlejningsbil var 115 kr. per dag. Husk at priserne ofte afhænger af, hvilken type bil du lejer fra Enterprise på denne tid af året og hvornår du laver din reservation.

 • Har Enterprise en lokation i Lufthavn: Hamborg?

  Ja, Enterprise har 1 lokation i Lufthavn: Hamborg som som er beliggende på Flughafenstr. 1-3.

 • Tilbyder Enterprise gratis afbestilling af lejebiler i Hamborg?

  Enterprise tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Hamborg. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Enterprise for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Enterprise i Hamborg her.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Enterprise når man er i Hamborg i januar?

  I januar, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Enterprise i Hamborg, Varevogn til passagerer udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Varevogn til passagerer udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 672 kr./dag i gennemsnit og 240 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra Enterprise i Hamborg?

  Til en gennemsnitspris på 138 kr. per dag, er en Mini udlejningsbil fra Enterprise i Hamborg det billigste valg. 6% af vores brugere som lejede en bil i Hamborg fra Enterprise valgte at reservere en Mini i løbet af de sidste 12 måneder for at spare penge. 138 kr. per dag for en Mini er nemlig også 16% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil Enterprise har at tilbyde, så det er garanteret, at du vil spare nogle penge ved at vælge den billigere model.

 • Hvor mange Enterprise biludlejningslokationer er der i Hamborg?

  Flughafenstr. 1-3 er den mest populære Enterprise biludlejningslokation ud af de 9 lokationer de har i Hamborg. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 37% af dem der valgte en udlejningsbil fra Enterprise valgt at leje fra Flughafenstr. 1-3 lokationen.


Enterprise biler i andre byer i Tyskland

Find Enterprise tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Tyskland, som München, Berlin, og Frankfurt