Flyrejser Europa Tyskland Frankfurt Lufthavn: Frankfurt-Hahn

Find billige flybilletter til Lufthavn: Frankfurt-Hahn

Returrejse
Economy
Boston (BOS)
Frankfurt (HHN)
fre.. 18.6.
fre.. 25.6.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Lufthavn: Frankfurt-Hahn. De nuværende restriktioner til Lufthavn: Frankfurt-Hahn er baseret på Tyskland rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Tyskland

Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Lufthavn: Frankfurt-Hahn?

På nuværende tidspunkt inkluderer Tyskland rejserestriktioner rejser til Lufthavn: Frankfurt-Hahn. Indrejserestriktioner

Tyskland har begrænset indrejse for rejsende, der ankommer fra lande uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, undtagen for tyske statsborgere, bosiddende med opholdstilladelse og indehavere af D-visa samt visse undtagelser (se nedenfor). Tyskland har begrænset alle passagerflyvninger fra Storbritannien. For at rejse til Tyskland med fritaget transport skal britiske statsborgere, der er bosiddende i Tyskland, fremlægge bevis for ophold. Hvis de endnu ikke har et opholdskort, skal de fremlægge troværdige beviser for, at de er bosiddende i Tyskland. Dette kan omfatte et adresseregistreringscertifikat (Meldebescheinigung), en lejeaftale, en regning i deres navn eller et ansøgningscertifikat (Fiktionsbescheinigung).. Fra den 25. juni kan rejsende, der ankommer fra Østrig, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Tjekkiet, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Grækenland, Ungarn, Island, Irland, Italien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige og Schweiz, rejse ind. Tyskland har også ophævet adgangsbegrænsningerne for rejsende fra følgende lande: Australien, New Zealand, Singapore, Thailand og Uruguay. Rejsende skal have tilbragt mindst 2 uger i ovennævnte lande, før de flyver til Tyskland. Restriktionerne for adgang fra Kina, Japan, Sydkorea, Hongkong og Macao vil også blive ophævet, hvis der kan opnås gensidighed. Listen vil blive revideret hver anden uge. Rejsende fra et hvilket som helst tredjeland kan rejse ind, hvis de kan påvise en vigtig årsag til deres rejse. Listen over vigtige grunde omfatter tyske statsborgere og EU-borgere og alle tredjelandsstatsborgere med opholdsret i Tyskland. Det omfatter også personale inden for sundheds- og socialpolitik og sundhedsforskere, faglærte arbejdere, hvis økonomiske aktivitet er nødvendig og ikke kan udsættes eller udføres fra udlandet, fragt- og transportpersonale, sæsonarbejdere, studerende, som ikke kan fortsætte deres studier fra udlandet, rejsende, der rejser af presserende familiemæssige årsager, diplomater og personale i internationale organisationer og personer, der rejser gennem Tyskland. Rejsende, der rejser ind i Tyskland efter at have opholdt sig i et udpeget risikoområde i udlandet inden for de sidste 14 dage, skal underkastes obligatorisk COVID-19-test. Den tyske regering ajourfører regelmæssigt sin liste over udpegede risikoområder. Se det engelske arkiv nederst i Robert Koch Institute side for den seneste opdaterede liste.

Indrejsekrav

Rejsende, der kommer ind fra Albanien, Andorra, Bolivia, Bosnien-Hercegovina, Brasilien, Colombia, Tjekkiet, Egypten, Estland, Iran, Irland, Israel, Kosovo, Letland, Libanon, Litauen, Mexico, Montenegro, Nordmakedonien, det Palæstinensiske territorium, Panama, Portugal , Serbien, Slovenien, Sydafrika, Spanien, UAE, Storbritannien eller USA skal have en lægeerklæring med et negativt COVID-19 testresultat udstedt inden for 48 timer før ankomst. Disse tests accepteres: Antigen-, PCR-, RT-LAMP- og TMA-test. Børn under 6 år er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat. Rejsende, der kommer ind i Tyskland fra et andet land og har besøgt et højrisikoområde inden for de sidste 10 dage skal gennemføre en digital registrering inden rejsen.

Karantænekrav

Kravene til karantæne i Tyskland varierer alt efter den tyske stat. Alle rejsende, der ankommer fra højrisikoområder (over 50 tilfælde pr. 100.000 indbyggere), skal være i karantæne i 10 dage ved ankomsten til Tyskland. Efter 5 dage er det muligt at sikre frigivelse fra karantæne med en negativ test.Yderligere oplysninger kan findes her. I de fleste delstater betyder negative tests tidligst efter fem dage, at der ikke længere er behov for karantæne i hjemmet. I nogle delstatsbestemmelser kræves der desuden, at der skal fremlægges et negativt testresultat, hvis der er undtagelser fra karantæneforpligtelsen.

Transitregler

Rejsende, der rejser gennem Tyskland fra Brasilien, Irland, Portugal, Sydafrika eller Storbritannien, skal have en lægeerklæring med et negativt COVID-19 testresultat udstedt inden for 48 timer før ankomst. Disse tests accepteres: Antigen-, PCR-, RT-LAMP- og TMA-test. Certifikatet skal være på engelsk, fransk eller tysk. Børn under 6 år er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat.

Hvis du planlægger rejser til Lufthavn: Frankfurt-Hahn nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Lufthavn: Frankfurt-Hahn

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Lufthavn: Frankfurt-Hahn fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
23. jul.
CPH04:30København Kastrup
10t. 20min.
2 stop
HHN14:50Frankfurt-Hahn
25. jul.
HHN05:05Frankfurt-Hahn
5t. 15min.
1 stop
CPH10:20København Kastrup
1.814 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
6. jul.
CPH08:45København Kastrup
6t. 45min.
1 stop
HHN15:30Frankfurt-Hahn
7. jul.
HHN02:30Frankfurt-Hahn
12t. 00min.
2 stop
CPH14:30København Kastrup
2.183 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
24. jun.
CPH07:45København Kastrup
12t. 40min.
2 stop
HHN20:25Frankfurt-Hahn
1. jul.
HHN11:50Frankfurt-Hahn
17t. 50min.
1 stop
CPH05:40København Kastrup
1.138 kr.
Find lignende
Ryanair
28. sep.
CPH05:35København Kastrup
13t. 45min.
3 stop
HHN19:20Frankfurt-Hahn
30. sep.
HHN11:55Frankfurt-Hahn
17t. 25min.
2 stop
CPH05:20København Kastrup
1.224 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
7. jul.
CPH06:55København Kastrup
12t. 25min.
2 stop
HHN19:20Frankfurt-Hahn
8. jul.
HHN15:30Frankfurt-Hahn
24t. 00min.
2 stop
CPH15:30København Kastrup
2.029 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
28. sep.
CPH02:00København Kastrup
17t. 20min.
1 stop
HHN19:20Frankfurt-Hahn
30. sep.
HHN11:55Frankfurt-Hahn
21t. 35min.
1 stop
CPH09:30København Kastrup
1.439 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Lufthavn: Frankfurt-Hahn

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Lufthavn: Frankfurt-Hahn, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Ryanair
22. jun.
CPH05:35København Kastrup
14t. 00min.
3 stop
HHN19:35Frankfurt-Hahn
Ryanair
8. aug.
CPH10:45København Kastrup
17t. 10min.
1 stop
HHN03:55Frankfurt-Hahn
Flere flyselskaber
9. jul.
CPH13:40København Kastrup
27t. 45min.
3 stop
HHN17:25Frankfurt-Hahn

Nyttige tips til at finde tilbud på fly til Lufthavn: Frankfurt-Hahn

Lær mere om alle de gratis muligheder for flybooking, momondo tilbyder.

Hvordan opretter jeg Prisagenter for fly til Lufthavn: Frankfurt-Hahn?

Find fordelagtige priser med momondos Prisagenter ved først at søge efter fly til Lufthavn: Frankfurt-Hahn. Flytilbud bliver vist som de nuværende tilgængelige priser, der kan ændre sig over tid. Herfra kan du oprette en Prisagent for din rute ved at slå funktionen til.

Hvordan kan jeg spare penge på fly til Lufthavn: Frankfurt-Hahn med momondo?

Planlæg dine rejser med funktionen "Prisprognose", som bruger flydata til at vise dig de bedste og billigste dage at købe flybillet på. Vores "Priskalender" hjælper dig til at få mest muligt ud af dine penge, når du ved hvilke dage, det er mest fordelagtige at flyve på. Skræddersy dine egne rejseoplevelser og spar penge med “Explore”. Er du på jagt efter ekspert-rejsetips til din næste store rejse, er momondos blog “Discover” kun ét klik væk. Opret "Prisagenter" for at spore prisændringer og booke, når priserne er lavest.

Hvordan finder momondo sine flypriser?

Vi sammenligner priser fra mere end 700 konkurrenter for at kunne give dig den bedste pris. momondo opererer på over 30 markeder verden over for at give dig adgang til flest mulige ruter og tilbud. Søg efter din rejse på momondo for at få et bredt udvalg af tilbud fra flyselskaber og online rejsebureauer.


Lufthavne i nærheden af Lufthavn: Frankfurt-Hahn

Neden for finder du alle lufthavne i Lufthavn: Frankfurt-Hahn samt deres afstand til centrum

Lufthavn: Frankfurt-Hahn er 103 km fra centrumFly til andre lufthavne i Tyskland

Tjek flyene til andre lufthavne i Tyskland
Flyrejser Europa Tyskland Frankfurt Lufthavn: Frankfurt-Hahn
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class